עבור לתוכן

מסך LCD 19 לעבודה (מאוד) ממושכת

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח.

המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים.

העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-(

כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים.

הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN.

יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ???

מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת?

תודה ענקית ::)

פורסם

אני מסתדר נהדר עם ה-LG 20 אינץ' 206WTQ שלי שעלה לי 1600, לא יודע מה כולם נמשכים לסמסונג הזה, ל-LG 206WTQ יש פרטים הרבה יותר טובים ואני נהנה מכל רגע שאני איתו אפילו ב-VGA.

פורסם

המינימום כדי לקבל מסך איכותי זה לחרוג ב50 שקלים ולרכוש את הvp930.

יהיה עדיף אם תחרגי ב200 שקלים ותקני את ה971p של סמסונג, אבל אם זה יותר מדיי עבורך אז תרכשי את הvp930.

פורסם

אם את לא יכולה לחרוג אז XEROX XG91D או LENOVO L192P אולי יכנסו לתקציב ועדיין יותר טובים מהסמסונג.

פורסם

הXEROX בעל ציפוי משתקף וזה עלול להוות בעיה בשבילה. הלנובו הוא מסך מאוד איטי בהשוואה לאחרים.

הסמסונג האחר (971p) בעל עומק צבעים טוב יותר משלושת המסכים שהוזכרו באשכול, ולמעשה מתאים לה יותר משלושת האחרים (ובוודאי ממה שאת רשמת).

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מלהיב במסך של סמסונג שאין ב-LG? אוליי הזה שחסר 1000 בניגודית אצל סמסונג? אוליי זה שהכפתורים אצל סמסונג בולטים מאוד? אוליי זה שהמסך של LG מאוד נוח? שאני אבין.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מלהיב במסך של סמסונג שאין ב-LG? אוליי הזה שחסר 1000 בניגודית אצל סמסונג? אוליי זה שהכפתורים אצל סמסונג בולטים מאוד? אוליי זה שהמסך של LG מאוד נוח? שאני אבין.

הפרש ניגודיות - חארטה.

כפתורים בולטים - כל אחד והטעם שלו.

"אולי זה שהמסך של LG מאוד נוח" - על סמך מה אתה אומר את זה?

למסך שלך יש פאנל TN נחות שזה אומר הכל לגבי המסך, קרא בדביק להסברים על הפאנל.

פורסם

הפרש ניגודיות - חארטה.

כפתורים בולטים - כל אחד והטעם שלו.

"אולי זה שהמסך של LG מאוד נוח" - על סמך מה אתה אומר את זה?

למסך שלך יש פאנל TN נחות שזה אומר הכל לגבי המסך, קרא בדביק להסברים על הפאנל.

אני מודע לפאנל של המסך שלי, אני מדבר איתך על מסך של SAMSUNG, תקרא לפניי שאתה מתחיל להתווכח איתי על פאנלים נחותים.

כולם מציעים את ה-SAMSUNG שידוע שגם לו יש פאנל "TN נחות".

פורסם

אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח.

המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים.

הXEROX בעל ציפוי משתקף וזה עלול להוות בעיה בשבילה. הלנובו הוא מסך מאוד איטי בהשוואה לאחרים.

הסמסונג האחר (971p) בעל עומק צבעים טוב יותר משלושת המסכים שהוזכרו באשכול, ולמעשה מתאים לה יותר משלושת האחרים (ובוודאי ממה שאת רשמת).

הסמסונג נמצא הרבה מעבר לתקציב שלה.

נכון שהזירוקס איטי אבל היא לא משחקת בכל מקרה כך שזה לא יפריע לה.

VP930 קצת חורג אבל כדאי ואם לא אז הלנובו או הזירוקס יכולים להתאים (יש כאלה שאוהבים ציפוי משתקף)

אני לא רואה סיבה שהיא תקנה TN.

פורסם

אני מודע לפאנל של המסך שלי, אני מדבר איתך על מסך של SAMSUNG, תקרא לפניי שאתה מתחיל להתווכח איתי על פאנלים נחותים.

כולם מציעים את ה-SAMSUNG שידוע שגם לו יש פאנל "TN נחות".

רק מסך סמסונג אחד הוזכר פה והוא ה971p, אז מי שלא קרא פה זה אתה.

אם אתה מתכוון לסמסונג אחר אתה אמור לדעת שצריך להזכיר את הדגם, אני לא אמור לנחש על מה אתה מדבר.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 18:48:07

הסמסונג נמצא הרבה מעבר לתקציב שלה.

נכון שהזירוקס איטי אבל היא לא משחקת בכל מקרה כך שזה לא יפריע לה.

VP930 קצת חורג אבל כדאי ואם לא אז הלנובו או הזירוקס יכולים להתאים (יש כאלה שאוהבים ציפוי משתקף)

אני לא רואה סיבה שהיא תקנה TN.

הסמסונג אומנם חורג מהתקציב אבל זה סה"כ 200 שקלים, בכלל לא "הרבה מעבר".

vp930 סה"כ חורג ב50 שקלים. ולגבי הזירוקס אכן יש כאלו שאוהבים כדאי שתראי אותו ולאחר מכן תחליטי.

ומחזק את borsood גם אני לא רואה סיבה לקחת TN כשיש מסכים איכותיים יותר במחיר כזה מצחיק.

פורסם

רק מסך סמסונג אחד הוזכר פה והוא ה971p, אז מי שלא קרא פה זה אתה.

אם אתה מתכוון לסמסונג אחר אתה אמור לדעת שצריך להזכיר את הדגם, אני לא אמור לנחש על מה אתה מדבר.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 18:48:07

הסמסונג אומנם חורג מהתקציב אבל זה סה"כ 200 שקלים, בכלל לא "הרבה מעבר".

vp930 סה"כ חורג ב50 שקלים. ולגבי הזירוקס אכן יש כאלו שאוהבים כדאי שתראי אותו ולאחר מכן תחליטי.

ומחזק את borsood גם אני לא רואה סיבה לקחת TN כשיש מסכים איכותיים יותר במחיר כזה מצחיק.

אני התכוונתי לסמסונג בכללי, ומה שאני אמרתי זה "מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מלהיב במסך של סמסונג" ולא "מישהו מוכן להגיד לי שפאנל TN זה פאנל גרוע", כתוב לך שחור על גביי מסך.

פורסם

אני התכוונתי לסמסונג בכללי, ומה שאני אמרתי זה "מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מלהיב במסך של סמסונג" ולא "מישהו מוכן להגיד לי שפאנל TN זה פאנל גרוע", כתוב לך שחור על גביי מסך.

אני לא אמור לנחש שהתכוונת לסמסונג בכללי, אתה אמור להגיד. "במסך של סמסונג" זה אומר מסך ספיציפי ולא כלל המסכים. אם היית רוצה להתכוון לכלל המסכים אז היית אומר "מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מלהבי במסכים של סמסונג".

בקיצור יש לך כנראה בעיה בהבעה והבנה.

אבל זו כבר בעיה שלך, אני לא מתכוון להיכנס איתך לוויכוח, זה כבר סטייה מהנושא.

ואם כבר שאלת, אף אחד לא מתלהב מהמסכים של סמסונג, סה"כ ב22'' זה המסך שהכי מומלץ כאן אבל ההבדלים דיי זניחים בין ה22'' שלהם לדל 22'' לויו-סוניק 22'', בשאר הגדלים יש עליו עדיפים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

VS VP930 ו-VP930B האם מדובר באותו מסך?

האם המסכים של החברה מיוצרים בסין?

עד כמה VIEWSONIC נחשבת חברה אמינה (במונחים של אורך חיים של מוצר)?

ושוב תודה ::)

פורסם

אצלך הבעיות בהבנה כי אם לא סיפקתי דגם, יכולת לשאול איזה דגם, אבל מכאן יצאת טיפש בגלל שהזכרת משהו אחר לגמריי.

וכן דיברתי על ה-22", ועדיין לא ענית לי על השאלה.

פורסם

VS VP930 ו-VP930B האם מדובר באותו מסך?

כן למעשה בארץ לא נמכרת הגרסא השחורה VP930B אלא הגרסא הכסופה (VP930S ?)

האם המסכים של החברה מיוצרים בסין?

לא יודע ולא בטוח שזה משנה

עד כמה VIEWSONIC נחשבת חברה אמינה (במונחים של אורך חיים של מוצר)?

כמו כל החברות הטובות כמו סמסונג LG דל NEC וכו אבל מה שחשוב יותר בארץ זה היבואן.

יש סקירה על המסך בסטיקי (והשוואה עם גרסה קודמת שלו שלא נמכרת יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים