עבור לתוכן

בבקשה עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה...כבר לא יודע מה לעשות..

Featured Replies

פורסם

בלי לדעת איך בדיוק אתה מחבר תפלייסטישן ואיזה סוג כניסה בדיוק היא הAV2 ואם זה אותה כניסה שחיברתה

אליה תכבל מהכרטיס מסך אני לא יכול לענות על זה

בכל אופן אני עדיין ממליץ לך להסתכל בחוברת של הטלויזיה

פורסם
  • מחבר

אחי זה כניסה רגילה כאילו יש לך צהוב לוידאו ואודם ולבן לאודיו....אני פשוט חיברתי מהכרטיס מסך לכניסת וידאו הצהובה... ופשוט בטלויזיה יש שני כניסות כאלה (כאילו שלישייה) לאחת מהן מחובר הממיר של הוט שבטלויזיה זה נמצא על AV1 ....

נ.ב בחוברת של הטלויזיה לא צוין כלום על הגדרה כלשהי כאשר מחברים לכניסות הרגילות...

הן אמורות לקלטו את זה כמו שהוא קולט שהממיר של הוט מעביר לו וידאו ואודיו...

תודה

פורסם

החיבור הזה נקרא RCA ,אתה בטוח שהצהוב האחר בטלויזיה הוא גם כניסה? אולי הוא בכלל יציאה..

האם הממיר של הוט היה כבוי בזמן שניסיתה להשתמש ביציאת טלויזיה של הכרטיס מסך?

עלה בדעתך לנתק תממיר של הוט מהטלויזיה ולחבר תכבל מהכרטיס מסך לשם במקומו?

פורסם

נסה לחבר אותו במקום הממיר

פורסם
  • מחבר

לא עובד...

אבל אני לא חושב שכאן טמונה הבעיה משום שכאשר הכול מחובר ואני במסך של הגדרות תצוגה ומנסה להרחיב את המסך גם לטלויזיה המחשב פשוט לא נותן לי...

גם אם אני עושה 'אלץ' המחשב מסרב להכיר בטלויזיה...האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת בדרך כלשהי?

אם זה חשוב אז למסך השני בהגדרות התצוגה רשום x800xl secondary (צג ברירת מחדל)...

פורסם

איזה מצבים יש למפסק הזה על המתאם?

נסה אולי לחבר כבל RCA יחיד בין הטלויזיה לבין המתאם הזה (נסה את כל שלושת החיבורים)

בתאוריה זה אומר לעבוד

פורסם
  • מחבר

בצד אחד של המתאם יש יציאה כתומה ומתג של TV\HDTV ובצד השני של המתאם יש יציאת s-video ושלוש יציאות של אדום ירוק וכחול שאני חושב שקוראים לזה קומפוננט...(יש לי כניסות כאלה גם במאחורה של הדיוידי..)

אתה אומר לנסות לחבר כבל rca רגיל בין הטלויזיה לקומפוננט? רק לידע בטלויזיה שלי אין כניסת קומפוננט...

פורסם

תנסה, אין מה להפסיד

לא קיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם מהחיבור שיש בכרטיס ל-RCA בודד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים