עבור לתוכן

בבקשה עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה...כבר לא יודע מה לעשות..

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך X800XL ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה אבל אני לא מצליח..

ניסיתי הכול שום דבר לא עובד..

התקנתי את העדכון הכי חדש..

ניסיתי לאלץ את הטלויזיה או לחילופין לעשות שהיא תהיה הצג המרכזי וכלום..

לדוגמא כשאני במאפייני תצוגה ואני לוחץ על צג 2 ואז רושם לו הרחב תצוגה לצג זה..אני עושה החל או אישור וישר אחרכך הוא מראה כאילו הצג לא בפעילות ולא עשיתי כלום כאילו חזר למצב ההתחלתי (שרואים ריבוע עם מנוקד כזה)

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות...

פורסם

באיזה כבל/מתאם אתה משתמש בדיוק?

אתה בטוח שהגדרתה תטלויזיה נכון? (שתהיה מוגדרת על הכניסה הנכונה כלומר)

פורסם
  • מחבר

יש לי מן ריבוע כזה שכאילו מעביר בין חיבור של הכרטיס מסך לחיבור s-video רגיל שמתחבר לטלויזיה...זה ריבוע כזה שמצד אחד יש לו חיבור s-vodeo out וכניסות בצבע כחול ירוק ואדום..ובצד השני יש לו חיבור s-video in וחיבור כתום ומתג hdtv/tv....אני חיברתי לחיבור הs-video out האם זה נכון לחבר ככה?

ומה זאת אומרת "הגדרתי את הטלויזיה נכון"?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אני חושב שחיברתה נכון והמתג צריך להיות על TV ,אלא אם יש לך טלויזיה סופר יקרה שתומכת HDTV שזה ממש לא סביר

תראה אף טלויזיה לא תזהה אוטומט שחיברתה איזהשהו מכשיר לכניסה מסויימת

אתה חייב להגדיר אותה שתקלוט תסיגנל (אות וידאו) מהכניסה הזאת

פורסם

שים לב כי חיברת את הכבילה כמו שצריך, אחרי שאתה מפעיל מחדש את המחשב יש לדאוכ כי הטלויזיה נמאת על AV

לאחר מכן שים לב(בתמונה) שאיפשרת את יציאה ה TVOUT

ATI.jpg

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי כפי שתיארת אבל אחרי שאני לוחץ על 'אשר' או apply המצב חוזר לקדמותו והוא כאילו לא מרחיב את המחשב לטלויזיה..

שוב תודה רבה

פורסם

תסביר שוב בצורה מפורטת וברורה יותר איך חיברת פיזית בין המחשב לטלויזיה

פורסם
  • מחבר

אוקי...זה הולך ככה

כרטיס מסך--->מין מתאם כפי שתיארתי (תוכל לראות אותו בתמונה למטה) הכבל הקצר השחור שיוצא מן הקצה שלו מחובר לכרטיס מסך--->כבל s-video מחובר בצד אחד למתאם לצד שרואים בתמונה ליציאה s-video out כאשר בצד השני המתג על tv (לא יודע אם זה משנה אבל ניחא)----> והקצה מחובר לכניסת וידאו בטלויזיה (חיבור צהוב)

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בצד של הטלויזיה יש לך כזה צעצוע?

scart2.jpg

כאשר המפסק שלו על IN

ובין 2 המתאמים חיברת כבל S-Vdideo?

אם כן אז פה מתחילה הבעיה שלך

פורסם
  • מחבר

לא אחי הכבל s-video שמחובר לטלויזיה בצד אחד הוא s-video ובצד השני (הצד שמחובר לטלויזיה) הוא פשוט חיבור וידאו רגיל צהוב...שמתחבר לכניסת וידאו בטלוזיה (נראה כמו הכניסה הכי ימנית בצעצוע שהראת..שאני מניח שאתה כבר יודע את זה)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אני כבר אובד עצות

פורסם

תשמע כבר נתנו לך את כל הסיבות האפשריות

1) לא הגדרתה תטלויזיה נכון שתקלוט תאות מהכניסה

2) לא חיברתה נכון תכבל/מתאם

3) לא הגדרתה נכון בדרייברים (ראה תמונות בעמוד הקודם)

אני כמעט בטוח ש1 זה המקרה

פורסם
  • מחבר

כן המקרה השני והשלישי פסלתי אבל אחי אם תוכל לעזור לי

מה זה אומר להגדיר את הטלוזיהי שתקלוט את האות מהכניסה?

תודה רבה

פורסם

כניסה = כניסת וידאו ,שזה יכול להיות svideo/rca/scart/rgb הכניסה שיש לך בטלויזיה שאליה חיברתה תכבל

שום טלויזיה לא תזהה לך אוטומט שזורם אות וידאו מכניסה מסויימת ותציג תתמונה זה לא עובד ככה (זה אוטומט רק בscart)

ולכן אתה חייב להגדיר אותה בהתאם שהיא תקלוט את האות וידאו מהכניסה הספציפית שאליה חיברתה תכבל ,תסתכל בחוברת שלה

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא מבין אז למה לדוגמא שאתה מחבר פלייסטישן אז לא צריך להגדיר כלום?...

אני מחבר את המחשב ליציאה AV2 לדוגמא ואז פשוט מעביר לערוץ הזה...זה לא מספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים