עבור לתוכן

שאלה בנוגע לרוטר

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות רוטר בשביל עבודות עץ שבא לי לעשות. הידע שלי בנוגע עבודה עם עץ הוא אפסי אפשר לומר. מה שאני כן יודע, זה שאם עושים אז עושים כמו שצריך וקונים כלים טובים. כמו שבשביל האלקטרוניקה השקעתי במכשירים וכלים טובים, גם הפעם אני רוצה לקנות רוטר טוב. הבעיה היא כמובן המחיר, רוטרים טובים ראיתי במחירים שמתקרבים ל-1000 שקלים וזה סכום שכרגע לא בא לי להוציא על זה (לא ממש יש לי).

אני מחפש בעיקר מכשירים יד שנייה כי ממה שהבנתי מחבר שהתעסק עם זה, רוטר משומש טוב אפשר למצוא במחירים הגיוניים מאוד, ואין שום סיבה שהוא לא יעבוד עוד כמה שנים טובות בלי בעיות.

א - איפה אפשר לחפש כלים משומשים חוץ מבאתר יד2?

ב - איזה דברים אני צריך לחפש ברוטר?

ג - איזה חברות נחשבות אמינות?

ד - ראיתי מכשיר של וולף (שממה שאומר המוכר חדש כמעט לגמרי) במחיר של 370 שקלים. השאלה היא האם המכשיר הזה טוב? אם כן, האם הוא שווה את המחיר?

כאמור, אני לא מחפש כלים לעבודה קשה ללא הפסקה, סך הכל כלי שייתן לי ביצועים טובים יחסית, ואמינות גבוהה.

תודה רבה.

Anatoli.

פורסם

1. תשאל את השאלות האלו גם בפורום עשה זאת בעצמך בתפוז.

2. אם אתה רוצה להשאר מתחת ל-1,000 ש"ח תעיף מבט על הבוש הירוק ועל סקיל.

3. אישית למדתי בדרך הקשה שלא קונים כלים זולים. לא הייתי נוגע בוולף.

4. אתה צריך גם שולחן טוב לרוטר.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע ל-BLACK&DECKER?

עברתי ב-ACE (כן כן, אני יודע, אבל זה הכי קרוב אליי) וזה נראה כמו המכשיר הכי רציני שם עם שנתיים אחריות ותג מחיר של 750 שקלים. ראיתי אותו המכשיר ברשת ב-600 שקלים גם. היה שם גם סקיל שעלה כמעט 200 שקלים פחות מזה, אבל פחות המליצו לי עליו (גם יש לו רק שנה אחריות).

זה המכשיר שדיברתי עליו:

http://megatools.co.il/scripts/printProd.asp?idProduct=28

ד"א, מה מיוחד בשולחן שצריך לרוטר?

Anatoli.

פורסם

Black&Decker? לא קונה יותר שום דבר שלהם, אפילו לא בורג.

קניתי מלטשת אקסנטרית שלהם. אחרי שבוע אבא שלי שבר לי בטעות איזה פלסטיק שמחזיק את הנייר ליטוש.

חלק שאפשר להחליף, ותפוס על ידי 4 ברגים. דיברתי עם אייס והיבואן - לא מחזיקים חלקי חילוף, לא מוכנים להביא או לתקן בתשלום.

כל מה שהציעו לי זה שאני אקנה חדשה. 500 שקל לפח.

במקום זה קניתי מלטשת חדשה של בוש (כחולה). עלתה 150 שקל יותר, אבל עובדת הרבה יותר טוב, ובנוסף אם אותו חלק נשבר בבוש אפשר לקנות אותו ב-100 ש"ח.

בכלאופן, ב-750 ש"ח אפשר לקנות רוטר של בוש.

בנוגע לשולחן, אתה צריך שולחן שיאפשר לך לחבר אליו את הרוטר אליו (ויהיה יציב), ואיזה שהם מובילים מדוייקים כדי שתוכל להוביל את העץ לתוך הרוטר בדייקנות.

פורסם
  • מחבר

אהלן איש,

750 שקל זה יותר מדיי בשבילי כרגע. גם 600 זה דיי הגבול שלי כרגע אם כבר לומר את האמת. אתה בטוח שיש צורך בשולחן שיתאים לזה בדיוק? ראיתי אצל כמה חברים דברים שהם עשו בלי שום שולחן ושום כלום וזה יוצא לא פחות ממדהים.

איזה חברות כן נראות לך נורמאליות ושייכנסו לי בתקציב?

Anatoli.

פורסם

דוגמא לשולחן:

http://www.wolfcraft.co.il/Product.asp?productid=407&catcode=1

לא ברור איך הם הצליחו לייצב כלי גדול ודי כבד שמסתובב בכמעט 30 אלף סל"ד ולעבוד בצורה מדוייקת. בנוסף לכך זה מסוכן. יכול להפוך את האצבע שלך להמבורגר בלי שתרגיש בכלל. להחזקה ביד מתאים יותר כלי שנקרא טרימר, הפונקציונליות שלו די דומה.

בכל מקרה, עד 600 ש"ח תאלץ כנראה לבחור בין סקיל לבין Black & Decker, או לחכות לוואחד מבצע של בוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים