עבור לתוכן

מסך LCD זול (אם אפשר 17) - נניח 1000 ש"ח לאינטרנט/עבודה משרדית לאמא שלי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל.

הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19.

כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט.

הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי.

בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נורא לקנות Samsung 730B? הרי פעם הוא היה כל כך נחשב...

תודה רבה !

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ !

פורסם

אין.

ולא קונים היום מסכי 17''.

פורסם

אם אתה כל כך לחוץ על התקציב, ה-730B שהצעת יכול להתאים. זה פשוט לא ממש משתלם כשבעוד 200 שקל אתה יכול לקנות מסך "19. תזכור שמסך הוא קנייה לטווח ארוך, והוא הרבה יותר חשוב מאשר שאר רכיבי המחשב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אז איזה מסכי 19 זולים יש ?

נניח ב1100 ש"ח ?

----------------------

ובנימה אחרת...

אני גם צריך מסך LCD לעצמי. שקלתי לקחת את ה-Samsung 932B, אבל הוא עולה כמעט 1300 ש"ח. ה-VS VP930 משמעותית טוב ממנו וכדאי להשקיע עוד 250 ש"ח ?

מישהו יודע מי היבואן של ViewSonic, מה היא בדיוק האחריות (לפיקסלים שרופים וכו') ואיפה הם ממוקמים בארץ ?

תודה רבה!

פורסם

גם מתחת ל-1100 שקל אתה לא תמצא מסך "19 מתקבל על הדעת אלא בעיקר מוצרי מדבקה.

בנוגע להתלבטות השנייה, ה-VP930 שווה לדעתי את ההפרש אם אתה יכול להרשות לעצמך, יש לו רשימה ארוכה של יתרונות והעובדה שהמחיר שלו ירד מאוד מאז שהוא יצא רק משפרת את העיסקה.

היבואן של Viewsonic הוא אומניטק. על אחריות היצרן אתה יכול לקרוא כאן, אני לא יודע כמה אומניטק דבקים בה.

פורסם
  • מחבר

אז מה המסך הכי סביר (תזכרו שזה לאינטרנט בלבד, לא למשחקים ולא לסרטים וכו'... אמא שלי בטח משתמשת במחשב בעבודה עם LCD סיני מעפן ביותר) שאפשר לקחת ב1100 ש"ח נניח ? תודה !

ראיתי שלVP930 יש זמן תגובה של 20ms שחור לשחור. זה ממש ממש לא משפיע על משחקים וסרטים ? שום מריחות ?

אם אתם אומרים שאין, ושבאמת הוא שווה את העוד 200-250 שקל האלה... אז אני אקח אותו כמובן.

לגבי האחריות של אומניטק - למישהו קרה שהוא היה צריך לממש אחריות איתם ? אם כן, מה היחס שלהם ללקוחות ? נחמדים, אדיבים ? הרבה סניפים שאפשר להשאיר את המסך לתיקון ברחבי הארץ ?

תודה רבה :]

פורסם

יש את ה-VP720 של Viewsonic שיש לו כל מיני יתרונות על מסכי "17 אחרים ואפשר למצוא אותו מתחת ל-1100 שקל.

זמן התגובה הוא לא מדד טוב למריחות, וספציפית ל-VP930, הוא לא מורח.

לגבי אומניטק, פשוט תריץ חיפוש בפורום כאן, אתה כנראה תמצא כל מיני דעות וחוויות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :) מה היתרון של הVP720 על מסכי 17 אחרים ? ראיתי שהוא גם TN...

ואפשר דגם של מסך 19 פשוט ומומלץ ב1100 ש"ח ?

LG 1919S מספיק טוב ?

פורסם

ל-vp720 יש כל מיני פיצ'רים ארגונומיים כגון pivot וכוונון גובה.

ה-1919S סביר, אבל הוא אפילו לא נכנס ל-1100 שקל ואין לו DVI.

פורסם
  • מחבר

אז אין המלצה למסך 19 פשוט בכמה שפחות כסף, למישהי שלא מבינה מהחיים שלה ?:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים