עבור לתוכן

בעיה קשה בהתקנת Windows XP

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP.

הבעיה היא כזאת:

אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים...

יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה :pissed:

מה אני עושה?

תודה

פורסם

הגדרת בביוס שהמחשב יעלה ראשית הסידירום?

פורסם
  • מחבר

הגדרת בביוס שהמחשב יעלה ראשית הסידירום?

כמובן.

כמו שכבר ציינתי, ההתקנה עצמה עולה (יש BOOT מה-CD), אבל ההתקנה לא מזהה שום הארד-דיסק.

פעם נתקלתי במחשב נייח עם אותה הבעיה... הפיתרון היה להוריד את הדרייברים של ה SATA, להפעיל את ההתקנה של הווינדוס, ואז איך שההתקנה מתחילה, ללחווץ על F6, ואז ההתקנה טוענת את הדרייבר SATA מכונן הדיסקטים

הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר כזה שיתאים למחשב שלי

פורסם

בדקתי באתר של HP ואין דרייבר לבקר הSATA ,תצטרך לנסות את הדרייבר של אינטל (אבל יש סיכוי שלא יתמוך בבקר הספציפי אצלך כי אולי יש לו HARDWARE ID שונה) , http://dump.no/files/49125acde1b1/intel,matrix,storage.f6driver.rar

תשתמש ב N-LITE כדי להכניס תדרייבר להתקנה , אם הדרייבר של אינטל לא יעבוד אז תהיה חייב ליצור קשר אם התמיכה של HP כי באתר שלהם

הם לא מספקים שום דרייבר כזה ,אגב בN-LITE אם זה ישאל אותך על דגם ספציפי שתוסיף תדרייבר תבחר ב 82801HBM

פורסם
  • מחבר

אני אנסה זאת ואעדכן

תודה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים