עבור לתוכן

אם אתם הולכים בצבא לקרבי, הייתיחצי שני לפני הגיוס משדרגים את המחשב?

Featured Replies

פורסם

אל תיגע במחשב, בקרוב הוא לא יעניין אותך כ'כ, אני מדבר מנסיון...רק תראה את המומצע הודעות שלי ביחס לממתי אני רשום...

• תגובות 40
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אל תיגע במחשב' date=' בקרוב הוא לא יעניין אותך כ'כ, אני מדבר מנסיון...רק תראה את המומצע הודעות שלי ביחס לממתי אני רשום...

[/quote']

מה מעניין אותך,\ איך הצבא שינה אותך?

פורסם

תראה בשנה הראשונה שלי בצבא הייתי קרבי, יצאתי 12-2 בחצי שנה טירונות + קורס.

אצלך זה יהיה יותר כנראה.

כשהגעתי לבית הדבר היחיד שעניין אותי זה חברה/ים משפחה ומוזיקה.

תאמין לי שהמשחקי מחשב לא יעניינו אותך כל כך, על בטוח.

לאן אתה הולך? גולני? תצפה ל 12-2 במשך כחצי שנה, ולאחר מכן בטח 16-5 או 17-3.

ככה זה הולך...(בערך), לא ממש תרצה לראות מחשב חח, אולי אייסי קיו וכדומה עם חברים.

פורסם

מה מעניין אותך,\ איך הצבא שינה אותך?

חחחחח כל אחד זה אינדיבידואלי, אבל תחשוב ככה אם (במקרה הטוב), הייתה בא כל שבועיים הבייתה לשלושה ימים (שמתוכם יום וחצי את רק ישן)

מה היו הדברים שמעסיקים אותך...?

פורסם

אני יכול להודות, שאחרי שסיימתי השנה את יב', אני פחות ופחות מתעניין במחשבים ובמשחקים.

רוב האנשים (אפילו המכורים הכי גדולים) שמסיימים בית ספר כבר לא כל-כך פנויים לעיסוק הזה, ואותי אישית זה כבר לא כל-כך מעניין. אז עוד כרטיס מסך יצא, ועוד מעבד יצא, ועוד עדכון לזה ולזה, זה אף פעם לא נגמר. ואולי זה נשמע כמו משפט קיטשי, אבל זו האמת.

אני אישית, מעדיף להפגש עם חברים ולעבוד במקום להיות במחשב.

וכשכולם מתחילים להתגייס עכשיו, אז בכלל אתה מנסה כמה שיותר להיות עם החברים.

אולי אני נשמע מלודרמטי, אבל זו הראייה שלי על כל הנושא.

פורסם

אני יכול להודות, שאחרי שסיימתי השנה את יב', אני פחות ופחות מתעניין במחשבים ובמשחקים.

רוב האנשים (אפילו המכורים הכי גדולים) שמסיימים בית ספר כבר לא כל-כך פנויים לעיסוק הזה, ואותי אישית זה כבר לא כל-כך מעניין. אז עוד כרטיס מסך יצא, ועוד מעבד יצא, ועוד עדכון לזה ולזה, זה אף פעם לא נגמר. ואולי זה נשמע כמו משפט קיטשי, אבל זו האמת).

אני אישית, מעדיף להפגש עם חברים ולעבוד במקום להיות במחשב.

וכשכולם מתחילים להתגייס עכשיו, אז בכלל אתה מנסה כמה שיותר להיות עם החברים.

אולי אני נשמע מלודרמטי, אבל זו הראייה שלי על כל הנושא.

זאתי ראייה נכונה ובריאה של החיים, כנ"ל אני בי"ד עכשיו ועובד כמה שאפשר מלשחק במחשב, זה כבר דבר שולי ולא ממש מעניין בעיניי בסדר אז פעם באיזשהו משחק שיש סביבו הייפ, אבל החיים האמיתיים מתרכזים סביב חיי החברה והעבודה ופחות מחשב, אז עצתי אלייך אל תשדרג את המחשב תשאיר אותו איך שהוא ושיהיה לך המון הצלחה בצבא.

פורסם
  • מחבר

צודקים,כרגע אין לי מושג מה אני יעשה.

אבל HDTV בהחלט חשוב לי לכן אולי אני אשדרג את המעבד מחו''ל ב400 שקל.

פורסם

כל הקטע הזה של "אני מעדיף להיפגש עם חברים על לשחק במחשב" הוא דפוק. סתם קלישאה אדיוטית.

מה הקשר לעזעזל בין שניהם?!?!

מי החליט שזה נוגד אחד את השני? האם אי אפשר גם לשחק במחשב מתי שזה מתאים וגם לפגוש את החברים מתי שזה מתאים? בהחלט אפשר.

האם אי אפשר אפילו לשלב אותם ביחד? אפשר. (בדיוק כמו שמשלבים חברים עם אכילה\שתיה\צפיה בסרט וכו'. מה ההבדל ?!)

כל בן אדם נורמלי עם חיים מבין שאין קשר בין הדברים ואפשר גם לשחק במחשב, גם לפגוש חברים, גם לזיין וגם לא יודע מה עוד.

משחקי מחשב לא צריכים לבוא על חשבון דברים מסויימים, אבל זוהי דרך מעולה להעביר לפעמים את שעות הפנאי.

פורסם

כמו שאתה לא תיהיה על המחשב 24\7, ככה אתה גם לא עם חברים 24\7, אפשר לשלב

אפשר לתת יותר דגש לאחד על חשבון האחר, אבל בגדול, זה מתאזן

אבל אני מסכים עם moonjib בקטע שבתקופת גיוסים צריך לתת יותר דגש לחברים

פורסם

לא קשור לפעמים יש את החשק הזה שבא ואומר: "וואלה, בא לי משחק מחשב"

אבל לא שווה להשקיע במחשב יותר מדי...

כשהיתי לוחם לא ממש היה מעניין אותי אולי פעם כשהייתי מגיע, ואני מדבר בתור אחד שחולה על מחשבים.

אבל עכשיו בתור ג'וב קניתי מחשב חדש כי יש לי יותר זמן בבית פנאי...אז זה זורם.

לסיכום: כל עוד אתה הולך להיות לוחם, אל תשקיע בזה יותר מדי, אולי כמה מאות אבל לא משהו שיגנוז ממך הרבה כסף ומעט הנאה....

פורסם
  • מחבר

לא קשור לפעמים יש את החשק הזה שבא ואומר: "וואלה, בא לי משחק מחשב"

אבל לא שווה להשקיע במחשב יותר מדי...

כשהיתי לוחם לא ממש היה מעניין אותי אולי פעם כשהייתי מגיע, ואני מדבר בתור אחד שחולה על מחשבים.

אבל עכשיו בתור ג'וב קניתי מחשב חדש כי יש לי יותר זמן בבית פנאי...אז זה זורם.

לסיכום: כל עוד אתה הולך להיות לוחם, אל תשקיע בזה יותר מדי, אולי כמה מאות אבל לא משהו שיגנוז ממך הרבה כסף ומעט הנאה....

היית בקרבי ועברת לעורף? איך ולמה?

פורסם

מממ, הרסתי את הסחוסים.

חח

פורסם

אני גם הייתי בקרבי וחטפתי מלא ריתוקים, אז לא השקעתי במחשב הרבה(אבל עדיין קניתי איזה 3 משחקים בשירות) ושיחקתי פה שם כשהייתי יוצא הבית אז אפשר לשלב בין שתיהם, זה תלוי בבנאדם.

יש לך עוד חצי שנה לגיוס, שדרג תמחשב קצת שיהיה טוב, לא תותח על אבל סביר, תתגייס תראה מה הולך איתך בצבא ואז תראה מה הלאה

פורסם
  • מחבר

עדין לא החלטתי לאן אני הולך.

אבל יש לי פרופיל 97 ונתונים יותר גבוהים מאשר ללכת לגולני .

אנהי רוצה משהו מובחר, בג'ובניקיות או בקרבי.

פורסם

לוחם [=

תנסה סיירות :) (אם קיבלת זימון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים