פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים לדעתי תשקול לגבי ה VIEWSONIC 2235VM מכיוון שהייתה לו ירידת מחיר וניתן לרכוש אותו ב 1450 ש"ח בערךשזה ממש זול לעומת האחרים והוא איכותי למדי
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים הדל 22 מדייק יותר בצבעים שלו. הסמסונג אמור להיות מהיר יותר ויש בו קצת פחות בנדינג. הבעיה היא שיש הגרלת פאנלים בסמסונג ונראה לי שגרסת הפאנל המהיר בכלל לא קיימת בארץ, כך שבסופו של דבר ההבדלים זניחים.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר סוף סוף מישהו עוזר ויודע ומבין מה ביקשתיביקשתי לא לדחוף את ה2007 ואתם מתעקשים!!!ותאמינו לי שאני מעדיף לראות את התחת הלבן שלי רגיל מאשר ב"זוויות מיוחדות"שאלתי מהו מסך ה22 הטוב ביותרכ"כ קשה להבין את זה?כנראה שיש בפורום הזה משוגעים עם תסמונתDELL- דוחפים את ה 2007 בכל פינה ומ"מ סעמכ כמעט שברתי את המקלדת מרוב עצבים!!!מי שלא רוצה לעזור של ידחוף את האף הוורוד שלו !!!ולענייןבואו לא נדבר על המחיר,לא אכפת לי כמה עולההVIEWSONIC מתקרב לרמות של סמסונג ודל?מכל הבחינותמה הכי טוב?ראיתי את הסקירה של ורטיגו והסמסונג נראה עוקף את הדל בכמה רמות...אבל אתם אומרים לדל יש צבעים אמיתיים יותרראיתי את הדל ואת הסמסונג אחד לייד השני והסמסונג נראה הרבה יותר טוב!!!תודה בינתיים במיוחדQttPוד"א למישהו פה יש את הסמסונג ויכול להגיד לי מה המידות שלו בס"מ?אני צריך את הרוחב שלו(כולו) והגובה כולל הרגלית כדי לדעת אם יתאים לי לשולחן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.