פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים באיקאה > http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={188ADE99-433E-4A4B-A020-CC13DEED8B9C}&details_type=1&itemid={B57398E7-AFDC-46CC-B9D8-70DE39D0630E}
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים האמת, בשוק של פ"ת יש איזה זקן מוכה עגבת שמוכר כיפות וחוטים אדומים, כל הזמן צועק בקול צייצני (אופייני לחולי עגבת בגלל בצקת בסינוסים) "כיפהההההההההה! כיפההההההההההה!". אמא שלי חושבת שהוא איזו אטרקציה וצוחקת כל פעם שהיא עוברת לידו.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים לא יודע למה אנשים חושבים שיש איזו קדושה בחוטים המטופשים האלה, מה כל כך קדוש בברכה של הומלס זקן חסר שיניים? :-\
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים לא יודע למה אנשים חושבים שיש איזו קדושה בחוטים המטופשים האלה, מה כל כך קדוש בברכה של הומלס זקן חסר שיניים? :-\ חחחחחחחחחחחחח הפלת אותי מהכיסא!!!!! :lol: :lol:
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים קוראים לזה עבודת אלילים... (אבל זה מבייש את שמה). יש עבודה זרה אחת , שהעבודה שלה היתה לחרבן \להשתין בפני הפסל . אז לא צריך להגזים . פותח התראד , גדולתם של משפחת אבוחצירה לא נתונה לויכוח , מגדולי ישראל הם , מי שמפקפק שיעיין בספריהם ויראה גדולתם בכל מקצועות התורה. בכל מקרה אם אתה מזדהה איתם אז יהיה עדיף שתסע לציון שלהם . פשוט כל נושא הקמיעות ומוצרי סגולה פרוץ לגמרי ואנשים רשעים עושים משכרות יפות על חשבון אנשים תמימיםלכן אל תקנה שום קמיע או כל דבר אחר דומה .
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים ...והרב יצא משליט"ה. במלא מקומות יש לכם שלטי חוצות ענקיים עם כתובת קידוש לבנה ומפרסמים לך קמיעות של הבאבא בולבול ומבטיחים לך שזה "מרפא כל חולי" (גם סרטן!!!). בטח גם בלי מס.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים טוב פרשתי מהדיון , חבל שאנשים רשעים מוציאים שם רע לצדיקים האמיתים . מי שרוצה לדעת את האמת או שייעיין בספרי המשפחה או ישאל את הרב מרדכי אליהו שלי"טא (הוא היה מקורב גדול לרבי ישראל אבוחצירא זצ"ל )
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים בוא נסדר לך חבילת נופש שתוכל להשתחוות על הקבר של כל אלו ולקנות קמע מכסף מזוייף ב-600 שקל. רשעים אעלק... :
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים יש עבודה זרה אחת , שהעבודה שלה היתה לחרבן \להשתין בפני הפסל . אז לא צריך להגזים . פותח התראד , גדולתם של משפחת אבוחצירה לא נתונה לויכוח , מגדולי ישראל הם , מי שמפקפק שיעיין בספריהם ויראה גדולתם בכל מקצועות התורה. בכל מקרה אם אתה מזדהה איתם אז יהיה עדיף שתסע לציון שלהם . פשוט כל נושא הקמיעות ומוצרי סגולה פרוץ לגמרי ואנשים רשעים עושים משכרות יפות על חשבון אנשים תמימים לכן אל תקנה שום קמיע או כל דבר אחר דומה . אני חושב שזה יותר עמוק... ()
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.