עבור לתוכן

דחוף! איך מרכיבים את הדיסק הקשיח במארז SAGITTA?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לראות תמונות של איך זה נראה מהצד השני של החיבורים ואולי הדיסק שלי ארוך מהרגיל לא יודע.

אבל בכל מקרה הרכבתי כמו בתמונות עם הסטיקר לצד החלון והחיבורים לצד ללא החלון.

איך הם נלחצו לך יש מלא מקום :nixweiss:

בכל מקרה תראהתתמונות בעמוד הקודם ותראה כיצד זה מורכב שם ותרכיב גם ככה

ואני לא יודע איך אתה אומר שיש מלא מקום כי הכבל SATA לחוץ כלפי הדופן השניה של המארז ואני מקווה שלא יהיה נזק בלתי הפיך.

קיפלתי קצת את הכבל להחליש את הלחץ כי הכבל הוא די קשיח.

בקיצור אני לא מבין איך עושים מארז כזה ואולי עדיף מארזים מכוערים ויותר מרווחים מהמארז הזה.

אלמד להבא לא לחשוב על היופי לאחר שראיתי את המארז הזה מקרוב.

חוץ מזה SKYPC לא צירפו כבל חשמל טוב נו שיהיה.

[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 03:23:32

סתכל בתמונה נראה לי יעזור לך להבין יותר טוב

http://www.bigbruin.com/reviews05/imageview.php?item=sagitta&file=15.jpg

תשמע משהו מוזר שסותר את התמונה שהראית לי.

שאלתי את נציג RAIDMAX והוא אמר לי שהחיבורים צריכים להיות בכיוון החלון ולא כמו בתמונה שזה לצד השני.

אני כבר מבולבל ומחר אשאל את SKYPC

פורסם

כנראה אתה צודק ,הדיסק קשיח שלך קצת ארוך יותר מאחרים והכלוב לא מספיק עמוק ,כרגע הסתכלתי אצלי רק בשביל השוואה ,יש לי שני קשיחים WD 80GB IDE ו WD 160GB SATA2

ואני חייב להודות שה80 ארוך יותר משמעותית מה160 ,קיצר אין מה לעשות תחליף למארז אחר

פורסם
  • מחבר

כנראה אתה צודק ,הדיסק קשיח שלך קצת ארוך יותר מאחרים והכלוב לא מספיק עמוק ,כרגע הסתכלתי אצלי רק בשביל השוואה ,יש לי שני קשיחים WD 80GB IDE ו WD 160GB SATA2

ואני חייב להודות שה80 ארוך יותר משמעותית מה160 ,קיצר אין מה לעשות תחליף למארז אחר

ה IDE דווקא ארוך יותר?

אבל יש לי דיסק SATA מדגם 3200AAKS של WESTERN DIGITAL.

פורסם

אכן כן,שמע אני לא יודע אם לWD יש גודל אחיד לכל הקשיחים מסוג SATA2 , סה"כ אמרתי שהתיאוריה שך די טובה אכן יש דיסקים

קשיחים שארוכים יותר מאחרים ,בכל אופן איזה דפוק אני כרגע הבחנתי שmorangal כבר הביא לך את אותה תמונה שהבאתי מקודם :bash:

בכל אופן אחרי חיפוש images בגוגל נתקלתי בעוד תמונה מעניינת (אותו מארז, שים לב גם פה הבנאדם חיבר תקשיח בדיוק אותו דבר..) לסיכום ככל הנראה

פשוט לא שיחק לך המזל אם המארז הזה

sagitta_01.jpg

פורסם

תראה כנראה לא חיברתה משהו טוב שם אני לא יודע מה אבל תעלה תמונה שנראה מה קורה שם חבל סתם למרוח תזמן

פורסם
  • מחבר

טוב תשמעו שאלתי את הטכנאי והוא אמר שהחיבורים צריכים להיות בצד החלון כמו שאמר נציג התמיכה של RAIDMAX.

אמנם זה לא ממש אידיאלי כנראה בגלל אורך הדיסק אבל זה פחות לחוץ מהצד השני.

עכשיו אני רוצה להתקין WINDOWS דרך DVD חיצוני.

האם זה אפשרי?

פורסם

אכן כן...

פורסם

תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית ע"י שינוי הכותרת בהודעה הראשונה שלך

אין צורך ב דחוף!

שום דבר לא דחוף וזה גם לא יגרום לאנשים לענות מהר יותר

כמו כן בקשר לבעייה שלך כדאי מאוד כי תעלה צילום מדויק של הבעייה נראה שאולי הכלוב או הדיסק קשיח לא ממוקמים כמו שצריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים