עבור לתוכן

שאלה בשקר לרוסיה ואוקרינה

Featured Replies

פורסם

אנשים לא אחראים לא צריכים לקנות דברים כאלה (בלי להעליב, זה לא אישי)

הם ישראלים, ביקרו ברוסיה בפעם ראשונה (וכנראה אחרונה), קנו את העגילים בדיוטי פרי בארץ...

בדרך חזרה לארץ הם הכניסו את העגילים לתיק של האשה בשדה תעופה, התיק כל הזמן היה איתם פרט למעבר במכונת שיקוף בשדה תעופה (מכונה ענקית), כשהגיע לארץ העגילים פשוט לא היו בתוך התיק.

• תגובות 54
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רוסי ואתה לא יודע איפה נמצאת סיביר :bash::s07::kopfpatsch::bash::kopfpatsch::s07::bash::kopfpatsch::bash::s07:

וההורים שלך עוד ישחררו אותך לבד? OMG OMG OMG OMG OMG OMG

אם עלית לפני פחות מ10 שנים תבדוק אם ההורים שלך זרקו את ה"תעודות זהות" מרוסיה ואולי גם דרקונים... כי ההורים שלי שמרו (וגם נשארה לי האזרחות) וכל פעם שאנחנו נוסעים אז נכנסים עם דרקון של אוקראינה אז NP...

אם יש לך אזרחות אוקראינית אתה יכול להכנס לרוסיה חופשי ולהיפך...

אבל אתה לא יודע איפה זה סיביר אז במקום לבזבז את הזמן הזה שם תלמד גיאוגרפיה

בהצלחה

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

אנשים לא אחראים לא צריכים לקנות דברים כאלה (בלי להעליב, זה לא אישי)

עריכה2: רוסיה (בכללי כל ארצות ברית המועצות) זה חור אבל מה זה חור... תסע לשם רק אבל רק רוצה לראות את המשפחה... אצלהם ב2001 הם המשיכו את המאה ה20 עד היום... הכל פרמיטיבי (אלא אם אתה מליונר שגר במרכז מוסקבה) וסיכויים שבאמת תהנה ממש נמוכים... סע לאירופה במקום.

וואלה? איפה אני יכול להשיג דרקון מחמד רוסי כזה?

פורסם

בארץ האגדות הקסומה, אבל ויזה לשם, אין מצב שאתה משיג

פורסם

לא צריך ויזה, אני אסתנן על גבי חד קרן מעופף. רק תן לי נ.צ.

פורסם
  • מחבר

אני יודע איפה זה סיביר הייתי שם מלא פעמים אני לא ידעתי איך אפשר להגיע לאוקריאנה לסיביר

פורסם

איזה אנשים חסרי שכל :kopfpatsch:

מה אתם בכלל משווים ?ברוסיה יש 140 מיליון אנשים , בישראל יש 7 מיליון !

עכשיו תנסו לחשוב עם השכל שאין לכם .

פורסם

ולך

פורסם

איזה אנשים חסרי שכל :kopfpatsch:

מה אתם בכלל משווים ?ברוסיה יש 140 מיליון אנשים , בישראל יש 7 מיליון !

עכשיו תנסו לחשוב עם השכל שאין לכם .

תגובה מטומטמת ומיותרת !

פורסם

ודרך אגב, לא "זורקים" דרכון רוסי. מה שקרה מאז שפוטין עלה לשלטון, זה שהוא החליט לבטל את הדרכונים הרוסיים של כל האזרחים הרוסים אשר אינם מתגוררים ברוסיה, של היהודים בישראל, ארה"ב וגרמניה בפרט, ולהכריח אותם לשלם מלא כסף בשביל להמשיך להחזיק בדרכונים הללו ולעבור אינספור טרטורים, ביורוקרטיה וכמובן, סחיטת כסף, כדי לחדש את הדרכון בבוא הזמן.

באמת שרוסיה זה חור ולא כדאי להסתובב שם לבד אלא רק עם קרובי משפחה. כסף מזומן - רעיון רע. כרתיס אשראי - רק כזה שאפשר למשוך איתו מזומנים אך לא לגהץ בארץ זרה. כל הבעסה שאם קורה לך משהו בסיביר, הקונסול יגיד לך למצוץ לו כי הוא לא יסע כל הדרך מהמשרד המפואר שלו ממוסקווה כדי לחלץ איזה "ספק יהודי" (עוד קטע אצל חלק מהיהודים ממוצא רוסי, הם עושים בינם תחרות מי יותר יהודי ומתאכזרים לאלו שדמם לא טהור מספיק).

בקיצור, אל תיסע, בטח לא לבד. אצלי לא ממש נשארו הרבה קרובי משפחה קרובים ברוסיה, בעיקר כאלו שלא ארצה לבקר, וכל השאר מזמן עזבו לאיטליה וקנדה.

אם אתה מתעקש לנסוע לבקר קרובים בסיביר, אז קח כרתיס ל- Yekaterenburg. זה עולה 739$ אם אינני טועה. משדא התעופה שהמשפחה תפגוש אותך ותסעו יחד. אל תיקח חפצי ערך ובגדי מותגים. אל תיקח מזוודה משוכללת, קח את השקים המכוערים האלו שהזקנים תמיד לוקחים איתם, כדי שיראה כאילו אין מה לקחת ממך. אל תסתובב לבד, אל תדבר עם זרים, תפוס מרחק מצוענים!!! ואל תיתן לאנשים לדעת שאתה תייר/אזרח מדינה זרה כי הם יתחילו להתעלק עליך ולנסות לשדוד אותך ולסחוט אותך.

המקומות היחידים ברוסיה שאפשר באמת להיות רגוע בהם, זה המגרשים הללו של הדאצ'ות, שבהן בד"כ נמצאים אנשים בחופשה, או סתם מנסים לברוח מהתלאות של העיר. אנשים שעובדים קשה בארוגות הגינה שלהם, סבתות עם הנכדים שמחפשים במקום בטוח להתרוצץ מבלי לחשוש שישדדו, יאנסו וירצחו אותם (לא בהכרח בסדר הזה). וכמובן, איך אפשר לשכוח את היערות המקסימים והאינסופיים של סיביר? לאסוף שם תותים ופטריות מאכל. (דודה שלי היתה אוספת פטריות זבובים ומתמסטלת עליהן). רק בשביל ללכת שוב ליער, ל"דאצ'ה" ולנחל נקי לדוג ולשחות, הייתי נוסעת.

פוטין ימח שימו!

פורסם

בקשר לגניבות-אמת, קניתי לאמא שלי בושם והוא נעלם (את האריזה השאירו)

גניבות\דקירות\חרא בפה.

תלוי איפה אתה מסתובב. אם אתה מסתובב ברחובות ראשיים בקייב\מסקווה (איפה שהיתי אישית) ולא רחובות צדדים אפלים, אז רוב הסיכויים שלא יקרה לך כלום.

זה עם המצטים, גם ברוב הערים הקטנות יש תאורה

זה עם האזרחות-אפשר לחדש אזרחות לכל עולה מברה"מ לכל חלק לברה"מ

בקשר להגעה מקייב לסיביר- אמרתי לך,מטוס. כל כלי תחבורה אחר יקח לך יותר מידי זמן

וזה עם הפרמיטיביות, אנשים עמידים (לא טחונים או משו) חיים במסקווה הרבה יותר טוב מבישראל

זאתי מעלי, בדיוק סבא וסבתא שלי חידשו דרכונים לרוסיה דרך השגרירות

אה וכמובן, אם אתה נראה כמו תייר ומשלם בדולרים אתה תיפרד מהם\בגדיך\חפציך\איבריך\איברך מהר.

תתלבש כמו מקומי, דבר רוסית\תקשיב לדיבור או הסלנג האוקראיני, שלם בגריבנות בכסף קטן ואל תספר מאיפה אתה

פורסם

אני מסיביר וזה תיזי נאבי, מאחורי הרי האוראל, בעוד שאוקראינה היא מדרום-מערב מרוסיה. לנסוע דרך אוקראינה יכול להוזיל לך. בן דוד שלי טס מסיביר לאיטליה ועלה לו 200$. מת"א יעלה 400 או יותר... אבל אתה לא רוצה לנסוע שבוע ברכבת עם אנשים זרים ומסריחים, וצוענים וכרתיסן שיכור שיבקש ממך שוחד ויאיים לזרוק אותך מהרכבת.

בקשר לויזה לאוקראינה אין לי מושג. אני יודעת שהקונסוליה הרוסית החליטה לשחוט אותנו.

ועכשיו רוסיה עושה ברדק לישראלים שרוצים לנסוע. עכשיו, צרייך לבוא כל יום, במשך 3 ימים, בשעה לא שעה לשגרירות ולשלם להם איזה 300 שקל כל פעם בשביל ראיון לויזה. הם מנסים להרוויח על ישראלים שבאים לרוסיה לבקר את המשפחה שלהם. זה בערך הסיבה שאני לא נוסעת ואנחנו לא משחררים את הסבתא המשוגעת שלי לשם (כל שנה יש לה איזה ג'וק בראש שהיא חייבת לחזור לגור בדירה שלה, שבינתיים מושכרת ומאויישת).

וכן, ב-Ural Airlines המטוסים מתוחזקים כמו נעלי הבית שלי.

ולא, לא צרייך דרכון אירופאי כדי לנסוע לרוסיה. איזו שטות... :kopfpatsch:

בקשר לויזה ברוסיה-אם את לא יודעת אל תמצאי.

שולחים לשגרירות פה בארץ את הדרכון,משלמים 100 דולר ומקבלים ויזה.

בויזה גם בא פתק שאומר שאחרי הנחיתנ צריך להרשם בבית מלון או בכתובת שהם מביאים תוך 3 ימים.

יותר זול להרשם באיזשהו בית מלון שלא נמצא במרכז העיר או פשוט לקנות לילה-הזול מביניהם.

לא צריך לבוא 3 פעמים וזה עולה מקסימום 40 $ לאדם.(לי לקחו 25$ )

שוב פעם למי שנוסע-לרוב המקום שיהיה כתוב לכם בפתק יקח פי 3 מהמחיר שמלוןם יקח ממכם.

פורסם

שטויות למשפחה שלי יש אזרחות אוקראינית ולא היינו צריכים ויזה לרוסיה (טסנו שנה שעברה לאומסק שבסיביר)

פורסם

בקשר לויזה ברוסיה-אם את לא יודעת אל תמצאי.

שולחים לשגרירות פה בארץ את הדרכון,משלמים 100 דולר ומקבלים ויזה.

בויזה גם בא פתק שאומר שאחרי הנחיתנ צריך להרשם בבית מלון או בכתובת שהם מביאים תוך 3 ימים.

יותר זול להרשם באיזשהו בית מלון שלא נמצא במרכז העיר או פשוט לקנות לילה-הזול מביניהם.

לא צריך לבוא 3 פעמים וזה עולה מקסימום 40 $ לאדם.(לי לקחו 25$ )

שוב פעם למי שנוסע-לרוב המקום שיהיה כתוב לכם בפתק יקח פי 3 מהמחיר שמלוןם יקח ממכם.

ספר את זה לאמא הנכה שלי שעמדה בתור לשגרירות 3 לילות ושילמה מלא כסף כל פעם בשביל הניירת.

פורסם

^^

כנראה זה די תלוי במזל או במיקום כוכבי הלכת :screwy:,

כשאני טסתי דווקא היה בסדר

אה,ואולי אפשר להזמין דרך סוכנות נסיעות איזה ויזה

פורסם

ספר את זה לאמא הנכה שלי שעמדה בתור לשגרירות 3 לילות ושילמה מלא כסף כל פעם בשביל הניירת.

כנראה מישהו עבד על אמא.

הייתי שם בקיץ 2005

ובדיוק ככה זה היה, הויזה והדרכונים נשלחו דרך סוכנות הנסיעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים