פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים שלום, ראיתי את הסדרות הנ"ל: אבודים גיבורים נמלטים 4400 פמליה יריחו האוס סאות' פארק ורוניקה מארס ועוד כמה שבטח שכחתי ואני אזכר בהמשך. בכל מקרה רציתי המלצה לסדרה חדשה וטובה, שווה את הזמן איך ה"עשב של השכן"?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים לא אהבתי את העשב של השכן.המלצה לשתי תוכניות:Family Guy- מעולה, אנימציה, קורעת מצחוק.Grey`s Anatomy- מן אופרת סבון שמשולבת כסדרת רפואה. סידרה נחמדה
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר ראיתי הרבה פרקים של FG ואני רואה לפעמים בStage6בקשר לאטונומיה של גריי, אני לא אוהב אופרות סבון, זה כמו האוס בערך?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים דוקא אהבתי את את weeds עוד המלצות - dexster ,mediumוהאנטומיה של גרי ממש לא כמו האוסשו האדה Stage6אני יכול להמליץ על סדרות אנימה טובות אם אתה מעוניין
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר 24SopranosBattleStar Galacticaלא אוהבראיתילא אוהב (תסגנון בכלל)מצטער שאני בררן ותודה לכולם שעוזרים, פשוט אני מחפש סדרות מיוחדות ולא סתם סדרות טלוויזיה
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים יש פה מספר ת'ראדים להמלצות לסדרות שנפתחו בחודש-חודשיים האחרונים.חפש אותם לבד יא עצלן!(אני לבד פתחתי 3-4 ת'ראדים)
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים דקסטר - ראיתי 4 פרקים ראשונים וזה מ-ש-ע-מ-ם... האם זה ממשיך באותו סגנון?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים דקסטר - סדרה על רוצח סדרתי "טוב" שהורג רק פושעים ,עשוי טוב .עשב של השכן-עקרת בית מהפרברים שנאלצת למכור גראס לאחר מות בעלה,משעשע.מדיום-מספר על אישה בעל יכולות על טבעים העוזרת למשרד התובע לפתור פשעים.סדרות אנימה מומלצות darker than black מד"ב ,קשה לתאר זה יפני ,חחח, אני ממש אוהב.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים דקסטר, טירוף בבית, רובין הוד, צהוב, איך פגשתי את אמא..סקראבס חובה!מחשבות פליליות, העונה החדשה של מספ7ים..
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר אוקיי אז אני מתלבט בין:דקסטראיך פגשתי את אמא שלכםלמי יש הכי פחות עונות?ואיזה ז'אנר זה "איך פגשתי..."?עריכה: סקארבס זה 5 עונות פאק, למי יש כוח
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים סקראבס לפי דעתי זה 6 עונות כבר, אבל זו סדרה מאד קטנה. פרקים קצרים וקולעים, והיא בין הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים 24 לא אוהב? לא יכול להיות פשוט סדרה אדירה. בכל מקרה תנסה את רומא, אחלה סדרה לדעתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר חחח כן אם אני מחפש סדרה כחולה לראות ראיתי כמה פרקים מהסדרה וחוץ מהעירום שום דבר שם לא מושך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.