עבור לתוכן

התקנתי ווינדוס מחדש - פתאום הצורב DVD לא קורא דיסקי DVD

Featured Replies

פורסם

הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'.

יש לי צורב DVD מדגם -

Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD

(CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו.

חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..),

כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום.

למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?

פורסם

<ציניות>צורב של NEC שפתאום מפסיק לקרוא דיסקים??? לא יכול להיות!!!!<ציניות/>

בקיצור נמרץ - הבעיה שאתה מתאר ידועה בצורבים של NEC זה זמן רב. זה קרה גם לי ועוד לרבים וטובים בפורום הזה, ואין כ"כ מה לעשות פרט ל:

1. להעיף את הצורב לעזאזל ולקנות משהו אמין יותר כמו LG

2. להישבע שלא תקנה יותר צורב של NEC בחיים.

3. להמליץ לכל חברייך ומכרייך שלא להתקרב לחברה הזאת לעולמי עד.

יום נעים.

פורסם
  • מחבר

באמת? בדיוק אותו מקרה, שהוא הפסיק לקרוא רק DVD אחרי התקנה מחדש, או סתם ככה הכוונה?

:nixweiss:

(יש איזה מאמר אולי על צורבים בפורום?)

פורסם

בכל מצב - גם אחרי התקנות, גם סתם ככה - מה שתרצה.

צבע אותו בכחול וזרוק לים.

פורסם

שיגרוס אותו לפני כן או שישרוף אותו ויפזר את האפר שלו בים ;D ככה אף אחד לאימצא אותו בטעות :lol:

המלצה תנסה להחליף בחנות לדגם אחר במסגרת האחריות

פורסם

כמו שאמרו פה כולם, זוהי בעיה ידועה בצורבים של NEC.

לי היתה את הבעיה הזאת ב7170, למזלי גיליתי את הבעיה עוד בזמן האחריות אז החלפתי אותו בחדש.

פורסם
  • מחבר

זהו, לפה נכנסת השאלה השנייה שלי - יש לי עדיין אחריות עליו. עכשיו השאלה למה להחליף - הם אמורים לתת לי להחליף לכל צורב אחר באותו המחיר של הנוכחי?

או שרק לצורב זהה חדש אבל?

ואם אני אוכל להחליף למה שארצה? למה כדאי?? המחיר הוא - 200 שח.

תודה :)

פורסם

אם תשתמש ב DVD+R לא יהיה לך שום בעיה.

הוא לא מצליח לקרוא -R משום מה.

גם אני בעל NEC עם נסיון מר, R+ עובד מצויין.

פורסם

VALORIAN בחיים שלי לא ראיתי יותר בולשיט ממה שאתה חירבנתה פה עכשיו בפורום. במקום לתת לבןאדם פתרון אתה אומר לזרוק לפח מוצר מעולה.

נכון אולי הוא לא קורא דיסקים DVD-R אבל הפתרון פשוט - דיסקים DVD+R כמו שכבר אמר הבחור מעליי.

לצורבי NEC יש יכולות צריבה מעולות באיכויות גבוהות מאוד. הבעיה היחידה איתם זה שהם מפסיקים "לתמוך" בDVD-R.

פורסם

VALORIAN בחיים שלי לא ראיתי יותר בולשיט ממה שאתה חירבנתה פה עכשיו בפורום. במקום לתת לבןאדם פתרון אתה אומר לזרוק לפח מוצר מעולה.

נכון אולי הוא לא קורא דיסקים DVD-R אבל הפתרון פשוט - דיסקים DVD+R כמו שכבר אמר הבחור מעליי.

לצורבי NEC יש יכולות צריבה מעולות באיכויות גבוהות מאוד. הבעיה היחידה איתם זה שהם מפסיקים "לתמוך" בDVD-R.

מסכים איתך. האיכות צריבה שלהם באמת מעולה, גיסי הביא לי דיסקים שמישהו לא הצליח לצרוב עליהם ו NEC הצליח בלי בעיה, במהירויות מקסימליות.

כדאי לקנות DVD+R, זה עולה אותו דבר כמו ה -R

החסרון היחיד הוא דיסקים שכבר נצרבו ב -R...

אם כבר לקנות צורב חדש, אז שיהיה בנוסף ל NEC, למה סתם לזרוק, זה לא שהוא לא עובד.

פורסם

אף אחד לא התכוון לזרוק אותו לפח כי הוא לא קורא DVD-R אלא לממש אחריות ולהחליף בכונן שכן תומך

למה להשתמש במוצר שלא תומך ב- למה להתעקש על מוצר פחות ממושלם כשיש אחריות ואפשר לקבל אחד כזה בחינם

פורסם

לא אמרנו שום דבר נגד להחליף... אמרנו נגד לזרוק לפח. תשים לב לדיון. (נגד VALORIEN)

פורסם
  • מחבר

מזה דיסקים שהם + או - R? ואיך אני יכול לדעת זאת?

פורסם

מזה דיסקים שהם + או - R? ואיך אני יכול לדעת זאת?

שתי טכנולוגיות שונות.

כל נגני ה DVD היום תומכים בשתי הטכנולוגיות.

כתוב לך על הדיסק איזה סוג זה, ואם לא אז רשום על החבילה.

לא אמרנו שום דבר נגד להחליף... אמרנו נגד לזרוק לפח. תשים לב לדיון. (נגד VALORIEN)

נו סבבה, הבנתי את זה, אני לא נגדך, גם אני נגד הדעה של VALOREIN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים