עבור לתוכן

עיכוב ע"י ניידת , האם אפשר לעשות משהו ?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון...

אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?

פורסם

על מה בדיוק אתה רוצה להתלונן? על זה שהם עשו את העבודה שלהם?

פורסם

מה שהשוטרים עשו הוא במסגרת סמכותם ותפקידם, אין לך כל עילה להתלונן.

תבלע את הגאווה שלך ותמשיך בחיים.

פורסם
  • מחבר

איזה עבודה הם עשו פה , עצרו בנאדם שהם לא מכירים והתחילו לעכב אותו עם השאלות המטומטמות שלהם?

פורסם

תנסה להתגלח.

פורסם
  • מחבר

תנסה להתגלח.

מה את מנסה להגיד פה ?

אני נראה בדיוק כמו כל האנשים ולא נראה שונה מאף יהודי...

פורסם

מסמכותו של כל שוטר לעקב כל בן אדם כל עוד הוא חפץ בזאת.

אם אני לא טועה, עיכוב מוגבל ל-3 שעות... [ככה לפחות אני יודע]

ככה שאם היה בא להם, הם גם היו יכולים לעקב אותך לתחנת משטרה ולתקוע אותך שם כמה שעות טובות.

אין לך על מה להתלונן, ואין לך גם זכות להתלונן.

פורסם

מה את מנסה להגיד פה ?

אני נראה בדיוק כמו כל האנשים ולא נראה שונה מאף יהודי...

חוש הומור זה לא הצד החזק שלך, הא?

אז מה? גם אותי עצרו ל"בדיקה" בלי שום סיבה.

ב-6 ומשהו בבוקר, כשחזרתי ממסיבה, שוטר צועק לעברי "בוקר טוב!". אני לא מכירה אותו, אז התעלמתי והמשכתי ללכת. פתאום הוא מתחיל לרוץ אחרי (כמה שבטטה שמן כמותו יכול היה לרוץ, או להתגלגל) וצועק "עצרי! משטרת ההגירה!!!". הוצאתי מול הפרצוף האקזמה שלו חוגר (הייתי אז בצבא) ושאלתי "אני נראית לך כמו תאילנדית?".

במקרה אחר, כשישבתי עם כמה מכרים על בירה בגינה במרכז העיר, שוטרי מג"ב (טירונים!!!) באו אלינו לבדוק תעודות זהות (כולנו עולים), כשעל המדשאה ממול שכבו כמה שב"חים. נחשו למי הם התביישו לגשת? ::)

כן, המשטרה שלנו מסריחה, אבל מה אפשר כבר לעשות? הם החוק והם לא עשו שום דבר שפגע בזכויותיך. אז נעלבת, מה קרה?... אתה רוצה לשנות משהו? תתגייס למשטרה ותהיה שוטר "טוב".

פורסם

VL, שוטר יכול לעכב אותך, מה לעשות.

זה או שהיה לו משעמם, או שנראית לו באותה שניה חשוד.

פורסם
  • מחבר

חוש הומור זה לא הצד החזק שלך, הא?

אז מה? גם אותי עצרו ל"בדיקה" בלי שום סיבה.

ב-6 ומשהו בבוקר, כשחזרתי ממסיבה, שוטר צועק לעברי "בוקר טוב!". אני לא מכירה אותו, אז התעלמתי והמשכתי ללכת. פתאום הוא מתחיל לרוץ אחרי (כמה שבטטה שמן כמותו יכול היה לרוץ, או להתגלגל) וצועק "עצרי! משטרת ההגירה!!!". הוצאתי מול הפרצוף האקזמה שלו חוגר (הייתי אז בצבא) ושאלתי "אני נראית לך כמו תאילנדית?".

במקרה אחר, כשישבתי עם כמה מכרים על בירה בגינה במרכז העיר, שוטרי מג"ב (טירונים!!!) באו אלינו לבדוק תעודות זהות (כולנו עולים), כשעל המדשאה ממול שכבו כמה שב"חים. נחשו למי הם התביישו לגשת? ::)

כן, המשטרה שלנו מסריחה, אבל מה אפשר כבר לעשות? הם החוק והם לא עשו שום דבר שפגע בזכויותיך. אז נעלבת, מה קרה?... אתה רוצה לשנות משהו? תתגייס למשטרה ותהיה שוטר "טוב".

דבר ראשון לא ניסיתי להצחיק.

דבר שני לא נעלבתי ולא כלום , זה לא פעם ראשונה שהם עושים לי את זה ולא פעם שנייה , זה כבר מתחיל לעצבן אותי , כולה מה עשיתי ירדתי מהבית.

פורסם

ממה יש פה להתעצבן :s05: סך הכל שואלים במשך שתי דקות את השאלות הרגילות, אתה עונה בשיא הרוגע והנחמדות, מבלי לשחק אותה גבר גבר, והם עוזבים אותך. ואת זה אומר לך מישהו שגר באחת השכונות הכי גרועות בלוד, והיו עוצרים אותי על בסיס קבוע (נראה צפוני מת"א והולך בתחנה המרכזית של לוד לכיוון הבית בלילה אחרי העבודה, ישר היו מתעלקים עליי).

פורסם

אם אני לא טועה, מותר לשוטר לעקב אותך למשך 20 דקות אם בא לו.

פורסם

דבר ראשון לא ניסיתי להצחיק.

:kopfpatsch:

פורסם

היום שמעתי ברדיו

על אשה עולה חדשה (שהשוטרים לפי דבריה ) פשוט התעללו בה בלי שום סיבה מוצדקת .

עצרו אותה באמצע הרחוב ביקשו תעודת זהות היא לא הגיבה ואז התנפלו עליה 3 שוטרים אזקו אותה בכוח הורידו לרצפה ולקחו לתחנת משטרה

וזה כאשר היו עדים שצעקו לעברם שמכירים את האשה .

צחקו ואיימו עליה בתחנת משטרה וגרמו לה לחתום על מסמך שאומר שהיא הרביצה לשוטרים ולכן עיקבו אותה .

בקיצור משטרה זה אותם העבריינים רק בחסות החוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים