עבור לתוכן

החלפת הרמקולים הקיימים בסובארו ג'אסטי - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ישבתי קצת באוטו וניסיתי להבין איך, אבל כניראה שפיספסתי משהו ואין לי כוח לשבור את הראש אז החלטתי לשאול כאן לפני שאני שובר את הראש (ואולי גם משהו באוטו).

מישהו פה יודע (מניסיון אם אפשר) איך מגיעים למצב שבו אפשר להחליף את הרמקולים הקדמיים ברכב?

לא הבנתי איך מגיעים אל מאחורי הפלסטיקה אל הרמקולים הקיימים...

ואם כבר, אז מישהו יודע איזו מידת רמקולים מתאימה שם?

אם לא יהיו פה תגובות עד מחר בערב אני אקפוץ לצלם את החלק של הרמקולים הקדמיים באוטו ואעלה לפה את התמונות.

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה מבריג החוצה את כול הברגים של כול הפלסטיק שיושב על הדלת, בד"כ זה עד 4 ברגים אבל אי אפשר לדעת וצריך לחפש אותם ממש טוב כי הרוב מוסתרים.

בכול מקרה, אני לא יודע איך זה בג'אסטי אבל במאזדה ככה זה, צריך לפרק את כול הפלסטיק אם ברגים.

פורסם

אם זה רכב חדש אז אין בעיה, במקרה של סובארו ג'סטי בטח כל הפלסטיקה שם כבר יבשה לאללה, וכל נגיעה שלא במקום יביא לשבירתו, לכן ברכב ישן צריך לדעת בדיוק איפה לגעת ואיפה נמצא כל בורג.

פורסם

אני יודע איך הולכת הפתיחה בסובארו DL אז תנסה...

אין שום ברגים פשוט תמשוך מלמטה את הפלסטיק ותראה שהוא יוצא בקלות וכשאתה רוצה לסגור פשוט תדחוף אותו כלפי פנים והפינים כבר יכנסו לחורים ויסגרו

פורסם

הייה לאחותי סוברו גסטי אני גם היסתבחתי עם הרמקולים מיקדימה

ניתקתי אותם והרכבתי חדשים בדלתות ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההיעלמות... שקעתי קצת בעבודה בזמן האחרון..

תראו.. יש עם זה בעיה.. למי שלא הבין הרמקולים לא בדלתות.. הם על הדשבורד בחלק התחתון שלו בצדדים, ואם מפרקים את הברגים שיש שם, פשוט הרמקול נופל פנימה וקשה להחזירו לברגים... פשוט אין לי מושג איך מגיעים למצב שאפשר להוציא את הרמקולים משם...

וזה שאמר שהוא החליף אותם לרמקולים בדלתות, הייתי שמח לראות תמונה של האילתור הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים