עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך

Featured Replies

פורסם

טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה :pissed:

אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך

עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי

שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה

תודה מראש

g0v0s

פורסם

ה-Dell 228WFP וה-Samsung 226BW הם שני האופציות הכי טובות למסכי "22 שתוכל למצוא היום בשוק.

פורסם

על מה משניהם היית ממליץ ?

קראתי ב HARDFORUM מישהו שמציין שהדל נחות משמעותית מהסמסונג

פורסם

יש ב-BeHardware בדיקה של מגוון מסכי "22, כולל שני המסכים הללו.

ניתן לראות שלאף אחד מהשניים אין עדיפות חד משמעית.

מה שכן, כנראה שה-Dell מגיע רק עם פאנל קבוע בזמן שבסמסונג יש כמה אופציות, מה שמהווה יתרון ל-Dell.

פורסם

The winner: at least it is clear and for once our choice is obvious. There is only one big winner of this test, the Samsung SyncMaster 226BW. Reaction time, finishing touches, design, color quality, it is better than all others

פורסם

יופי, אתה יודע לצטט את המסקנה שלהם.

עכשיו תקרא את הביקורת ברצינות ותסיק מסקנות בעצמך.

פורסם

אל תתרגש יותר מידי. אם מסקנתם שיש מנצח בלעדי, ואתה מביא את ביקורתם כאמורה להראות את ההיפך, מן ההגינות שתציין שאתה מסיק דברים אחרים מאשר כותבי הביקורת.

כללי אזכור בסיסיים... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

וואו תודה על התגובות ולחשוב שאני כיוונתי לchi mei :silly:

כנראה שהשבוע אני אקנה את Samsung SyncMaster 226BW

אז שוב תודה הייתם אחלה :yelclap:

g0v0s

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם לא מבינים! , קניתי את הסמסונג 22 ו-וואלה אני לא מפסיק לגנוח , הגודל קובע רבותיי!! :yelclap:

זה פשוט סיפוק עצום המסך הזה מתחיל ולא נגמר הכל נראה פה כל כך טוב, פתאום משחקים שכבר מיציתי עושים לי חשק!

בקיצור עצתי , עזבו אותכם מהקטנות המסך הזה סוף

g0v0s0f

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים