עבור לתוכן

חייב לבזבז כסף!!

Featured Replies

פורסם

אני הייתי משקיע באיזה מערכת מטורפת של רמקולים כמו אחת מאלה:

- http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en

- http://creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240

אבל זה רק אם אתה באמת מעריך ושומע המון מוזיקה טובה / רואה הרבה סרטים.

• תגובות 69
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקנה רובה אוויר, זה אחד הדברים החזקים.

היה ליפעם כזה אבל הוא נשבר לי תוך חודש, אבל שלי היה קקאמייקה ב100 ש''ח,אני בטוח שיש גם דברים טובים.

אפשר לירות בחתולים!!!! :hat:

פורסם

ה-PSP אחלה דבר, גם סרטים גם משחקים... הבנתי אבל שלנינטנדו יש מכשיר נייד כזה שנחשב יותר שווה.. אין לי מושג. המשחקים ל-PSP די קקה, אבל זה הגיוני בהתחשב בגודל שלו וכו'. תעשה קורס טיפוס הרים, צניחה חופשית, משו אקסטרימי כזה.. או שתלך לאיקאה ותקנה פיצ'פקעס בלי חשבון לבית

פורסם
  • מחבר

אמממממ, לגבי הרמקולים, שלילי :-X

ולגבי רובה אויר חשבתי על זה... אבל לפי מה שהבנתי צריך להיות בן 18 בשביל לקנות משהו "רציני" (רציתי רובה עם בלון גז)

עריכה: נינטנדו DS נראה לי ממש מעפן עם העט והכל... מה שטוב בPSP זה שהיתנסתי איתו ושאפשר גם סרטים וגם MP3, בDS אתה סתם משפשף מסך בלי הפסקה כמו מטומטם :-\

ומה זה פיצ'פקעס :nixweiss:

פורסם

מה עם לחסוך?

פורסם
  • מחבר

מה סתם עבדתי בשביל הכסף הזה בשביל שהוא יהיה? בשביל לא לעשות איתו כלום? בשביל להשאיר אותו סתם בבנק? נגמר החופש ולא תהיה לי אפשרות לעבוד אז להשאיר אותו סתם זה סתם... יאללה נראה לי החלטתי אני קונה PSP!

פורסם

תקנה WII, ותחזור לפה לספר לי אם זה משתלם או לא.

פורסם

תשמור את הכסף עד הצבא, כשאתה מרוויח 350 ש"ח לחודש כדאי שיהיה לך מאיפה להוציא כסף כשאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

ככה הייתם עושים אז? אחי אני חותם 21 והולך לכוכב נולד חחחחח

אני מתגייס בנובמבר 08 מה נראה לך שאני ישאיר 2000 שקל עד עז בחשבון לא ישאר שם כלום

פורסם

PS3

PSP

טרקטורון

אופנוע

מחשב כף יד

פלאפון כמו N95?

איך זה?

פורסם

תבנה את תותח תפוחי האדמה הגדול ביקום!

פורסם

תקנה קונדום שלא נגמר בו השימוש

פורסם
  • מחבר

PS3

PSP

טרקטורון

אופנוע

מחשב כף יד

פלאפון כמו N95?

איך זה?

אמרתי 2 אלפיות לא 2 מליון :-X

פורסם

אמרתי 2 אלפיות לא 2 מליון :-X

ראיתי הודעה שהעלתה את המחיר ל 7 אלף

אים זה האיתה אתה חחח

ולא אמרתי ליקנות הכל משהו אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים