פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני מציע לך לקנות אולר יש אולר כזה ואו מאוד שימושי על שלי יש פנס תמיד או גם שימושי בבית להבריג דברים והאולר אצלי כבר 3 שנים ועדיין חד כמו ביום הראשון שקניתי אותו
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים טלסקופמשקפת מקצועיתציוד הקפי למחשב (רמקולים טובים, מקלדת או עכבר high end)רובה אוויר
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר אני מציע לך לקנות אולר יש אולר כזה ואו מאוד שימושי על שלי יש פנס תמיד או גם שימושי בבית להבריג דברים והאולר אצלי כבר 3 שנים ועדיין חד כמו ביום הראשון שקניתי אותו אם אתה רוצה אני יממן לך שיעורי לשון מהכסף שלי רק כדי שהפורום יראה יותר טוב!!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים תביא לי תכסף במקום להסתבך.ואל תדאג אניח לא אבזבז אותו על משהו שקשור למחשבים.תקנה לייזר עוצמתיתקנה כל מיני שטויות שאפשר לשים בחדרתקנה רובה אווירתקנה אוטו ואז תתחיל לבזבז כסף על שידרוגים בשבילו
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר תביא קישור לליזר עריכה: מצאתי www.wickedlasers.com יקר + צריך להזמין (1600 דולר....)
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים יש לי בעיה בכתיבה .אם זה מפריע לך אל תקרא אני מנסה לעזור לך אתה מסתלבט אז סבבה סתלבט כמה שבא לך
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר זה היה בצחוק....כמו שאמרתי חשבתי על אולר אבל לא יודע... רוב הזמן זה ישכב במגירה...
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כנס לזאפ וחפש במתנות וג'אדג'טים דברים מעניינים, כמו שטיח לעכבר או מסוק על שלט רחוק.. כמה כסף יש לך לבזבז בכלל?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר בזאפ הכל אבל הכל משעמם... (עברתי על כל הקטגוריות 10 פעם)בסביבות ה2 אלפיות
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר תוסיף תקציב כמתבקש תסביר את עצמך אגב יש פה בעלי PSP? יש לאחד מהכיתה שלי וזה NICE אז חשבתי...
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אמרת שאתה צריך לבזבז - ז"א לא אכפת לך אם הכסף הזה יעלם או לא.מציע לך להמר - בבורסה במניות \ במשחקי פוקר באינטרנט [אבל איכותיים] \ משהו דומהלמה? אם תזכה - וואלה, הכפלת את הכסף שלךאם תפסיד - רצית לבזבז, לא?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים תקנה עז בשטחים, תוכל להאכיל אותה בכל מיני שטויות והיא תהפוך את זה לחלב! בתאבון.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר אמרת שאתה צריך לבזבז - ז"א לא אכפת לך אם הכסף הזה יעלם או לא.מציע לך להמר - בבורסה במניות \ במשחקי פוקר באינטרנט [אבל איכותיים] \ משהו דומהלמה? אם תזכה - וואלה, הכפלת את הכסף שלךאם תפסיד - רצית לבזבז, לא?רשמתי בהודעה "עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי"" כי רציתי שתציעו דברים ספציפיים...אם מישהו רוצה לענות לגבי הPSP אז תודה :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.