עבור לתוכן

באיזו חנות כדאי לקנות את המפרט הבא?

Featured Replies

פורסם

באמת? אז תן לי לספר לך קצת על IQPC, אחד מהנציגים שלהם פה בפורום (אני לא יודע אם הוא רוצה שאני אחשוף את הכינוי שלו) ביקש ממני אישית את מספר הפלאפון שלי, בשביל לבדוק מה הייתה הבעיה עם ההרכבה במחשב שלי, שהתלוננתי עליה בפורום לא מזמן. נתתי לו את המספר, והוא פשוט התקשר אלי, הייתה לנו שיחה ארוכה (ואפילו מעניינת), ובסוף הסתבר לי שההרכבה הייתה בסדר, ושהמאוורר של הפריזר דוחף אוויר כלפי הסינק ולא ממנו והלאה. זאת לא הנקודה אבל, הנקודה היא, שלא נתקלתי בשירות ברמה כזאת בחיים, וכנראה שאני גם לא אתקל, כי אני פשוט לא הולך לקנות בשום מקום אחר :smile1:

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת? אז תן לי לספר לך קצת על IQPC, אחד מהנציגים שלהם פה בפורום (אני לא יודע אם הוא רוצה שאני אחשוף את הכינוי שלו) ביקש ממני אישית את מספר הפלאפון שלי, בשביל לבדוק מה הייתה הבעיה עם ההרכבה במחשב שלי, שהתלוננתי עליה בפורום לא מזמן. נתתי לו את המספר, והוא פשוט התקשר אלי, הייתה לנו שיחה ארוכה (ואפילו מעניינת), ובסוף הסתבר לי שההרכבה הייתה בסדר, ושהמאוורר של הפריזר דוחף אוויר כלפי הסינק ולא ממנו והלאה. זאת לא הנקודה אבל, הנקודה היא, שלא נתקלתי בשירות ברמה כזאת בחיים, וכנראה שאני גם לא אתקל, כי אני פשוט לא הולך לקנות בשום מקום אחר :smile1:

שום מקום אחר?

גם אם תרצה לקנות מקרר או מזגן, או אפילו גרביים אתה תלך לIQPC בגלל השירות? :P

פורסם

אני אגיד לך מה שמישל בעצמו אמר לי (יש אישור ממנו לגבי עם מי בדיוק דיברתי ;)), אולי המפרט אצלם יהיה זול בכמה שקלים מבמקומות מסוימים אחרים, אבל השירות שלהם והמקצועיות שלהם שווים את זה.

פורסם

אני כרגע (לפני 5 דקות ) הזמנתי מפרט מSKYPC

בגלל המחיר השרות הקרבה והיצע החלקים

אני רציתי מIQPC להזמין בתור עדיפות ראשונה אבל מאוד רחוק

ןZIZAG יותר קרוב אבל הרכיבים שם יקרים בטירוף ובקושי יש שם מגוון של חלקים

אני גר ברמת גן

פורסם

כמובן, על זיגזג אני בכלל לא מתווכח - מדובר בחנות מצויינת מכל בחינה ומומלצת בחום.

את כל שאר החנויות אני לא מכיר - פרט לנועה ופנדה, שלא מתקרבות לזיגזג או ל-IQPC משום בחינה. רמה אחרת לחלוטין.

הייתי אומר בבטחון ש "זיגזג" זו חנות מס' 1 בארץ בכל הקשור לשרות, אחריות, אמינות, ומעל לכל מיקצוענות. ומי שחולק עלי שיקום...

והם לא יקרים כמו שזה מעלי כתב בפרוש לא נכון. וגם המיבחר של חלקים לא יותר מצומצם מחנויות אחרות מניסיון. אני רוכש מהם כבר שנים...

פורסם

זה תלוי מה קונים.בחלק מהמוצרים הם יקרים משמעותית.תשים לב שבפורום מפרטים לא תמצא מישהו שמרכיב שם.לגבי האמינות אין ויכוח.(אולי בגלל שלא התנסת בחנויות אחרות שהומלצו פה אתה לא ממש יכול להשוות).

פורסם

זה תלוי מה קונים.בחלק מהמוצרים הם יקרים משמעותית.תשים לב שבפורום מפרטים לא תמצא מישהו שמרכיב שם.לגבי האמינות אין ויכוח.(אולי בגלל שלא התנסת בחנויות אחרות שהומלצו פה אתה לא ממש יכול להשוות).

לא רק...גם הממשק שלהם לא ממש נוח

פורסם

מאיפה אתה יודע שלא התנסתי בחניות אחרות?. התנסתי גם התנסתי שקניתי מחשב לחברים שרצו קרוב לביתם (מסיבות מובנות). בכלל זיזג זו חנות שמי שקונה שם אלו אנשים שיודעים ומבינים עניין, ולרוב הם מרכיבים את המחשב בעצמם. בכלל זאת חוייה לקנות שם כי אתה מקבל שרות אישי עם סבלנות יוצאת מהכלל. בניגוד לחנויות אחרות (כמובן אני לא מכליל) שברגע שאתה מבצע רכישה דקה לאחר מיכן אתה מרגיש שבכל פנייה אתה על זמן שאול...

פורסם

מאיפה אתה יודע שלא התנסתי בחניות אחרות?.. בניגוד לחנויות אחרות (כמובן אני לא מכליל) שברגע שאתה מבצע רכישה דקה לאחר מיכן אתה מרגיש שבכל פנייה אתה על זמן שאול...

לא אמרתי שלא התנסת ;)

אלא

אולי בגלל שלא התנסת בחנויות אחרות שהומלצו פה אתה לא ממש יכול להשוות.

יתכן ואני טועה.מנסיון אישי אני יכול להעיד רק על שרות של IQPC והוא טוב.
פורסם

אני כרגע (לפני 5 דקות ) הזמנתי מפרט מSKYPC

בגלל המחיר השרות הקרבה והיצע החלקים

אני רציתי מIQPC להזמין בתור עדיפות ראשונה אבל מאוד רחוק

ןZIZAG יותר קרוב אבל הרכיבים שם יקרים בטירוף ובקושי יש שם מגוון של חלקים

אני גר ברמת גן

אני גר במרכז

IQPC נמצא באשדוד , משהו כזה

משהו רחוק רחוק...

הזמנתי מהם מחשב אחרי אדיבות ושירות מדהים שלהם!

ונחשו מי הביא לי את המחשב, אישתו של בעל החנות - הביא לי את המחשב אישית!

חנות מדהימה, השירות...הכל...

פורסם

תתחדש אחי.איך הביצועים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים