עבור לתוכן

באיזו חנות כדאי לקנות את המפרט הבא?

Featured Replies

פורסם

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box

לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB

זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5

כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe

צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD

מארז NZXT LEXA

ספק liberty 400w

החנויות הם:

www.tms.co.il

www.skypc.co.il

www.iqpc.co.il

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל תתחדש על ההחלטה לרכוש מחשב חדש

אני יכול לתת לך המלצה חמה על TMS

קניתי שם כבר 3 מחשבים ואני בטוח שעוד הרבה חברה בפורומים פה קנו מהם,

שירות מצויין לפני הקניה, מבינים עניין ושירות לא פחות טוב אחרי הקניה מבחינת שאלות ותשובות - לא ההיתי צריך עדיין אחריות כי כלום לא התקלקל,

לפי מה שהם אומרים, הם מעכבים את המחשבים בהתחלה 4-5 ימים כדי לבדוק הכל ואז מצמצמים את האחוז החזרות אחר-כך.

לבנתיים זה מוכיח את עצמו

לגבי האחרות לא יודע, לא ניסיתי

פורסם
  • מחבר

תודה...!

עוד מישהו...?

פורסם

אני בדעתו של רוני....

קניתי מהם רכיבים רבים בינהם את המחשב האחרון שלי (מעל 10K) ועשיתי סקר שוק מקיף לפני כן...תהיה בטוח שאם החלטתי לקות מהם זה לא היה סתם...

השירות שלהם זה לגמרי בליגה אחרת

פורסם

לא קניתי אף פעם ב-TMS, אבל קניתי ב-IQPC המון - ומדובר באחת החנויות הטובות ביותר שנתקלתי בהן מעולם.

השירות שלהם מדהים, המחירים מצויינים, והמקצועיות שלהם זה משהו שעוד לא נתקלתי בו באף חנות בתחום הזה או בתחום כלשהו.

לא סתם השם שלהם עולה בכל דיון על חנויות מומלצות - הם פשוט נהדרים.

ממליץ בחום. :xyxthumbs:

פורסם

רק TMS שירות מצויין ומחירים סבבה

לא קניתי מהשאר , אבל למה שיש חנות כזאת טובה .........

ולמנהלים לא אני לא עובד שם GOD DAMET :bash: אסור להמליץ על חנות בלי שיחשבו שאתה מוכר שם ......... :lol:

פורסם

הי חברה, :hi:

אין חנויות טובות באזור רעננה / כפר סבא? איך KSP?

אני מתכוון לקנות מחשב עם מפרט דומה ואני מעדיף חנות שניתן להגיע אליה בקלות אם חס וחלילה תהיה בעיה ... :kopfpatsch:

פורסם

IQPC באשדוד..

SKYPC בראשון לציון..

TMS יש להם מעבדת שירות בת"א..

אני לא מכיר את אזור המרכז אבל נדמה לי ש-TMS הכי קרובים אלייך.

KSP? תתרחק...

פורסם

תנסה את הסניף של TMS בתל אביב בנוגע לKSP תעשה חיפוש בפורום ותדע כבר לבד .......

פורסם

כמובן, על זיגזג אני בכלל לא מתווכח - מדובר בחנות מצויינת מכל בחינה ומומלצת בחום.

את כל שאר החנויות אני לא מכיר - פרט לנועה ופנדה, שלא מתקרבות לזיגזג או ל-IQPC משום בחינה. רמה אחרת לחלוטין.

פורסם

לא קניתי אף פעם ב-TMS, אבל קניתי ב-IQPC המון - ומדובר באחת החנויות הטובות ביותר שנתקלתי בהן מעולם.

השירות שלהם מדהים, המחירים מצויינים, והמקצועיות שלהם זה משהו שעוד לא נתקלתי בו באף חנות בתחום הזה או בתחום כלשהו.

לא סתם השם שלהם עולה בכל דיון על חנויות מומלצות - הם פשוט נהדרים.

ממליץ בחום. :xyxthumbs:

אני חייב לחלוק. לאורן הורכב מחשב בחנות הזאת, ועשו לו טעות קריטית של חובבים בסידור המאווררים. הסירקולציה הייתה הפוכה, והטמפ' זינקה.

איני יודע אם מדובר בעניין מגמתי או לא, אך זוהי בהחלט לא טעות הנגרמת ע"י חוסר תשומת לב, אלא מבוססת על משהו עקרוני בהרבה.

את TMS איני מכיר, ולגבי SkyPC המצב סביר ולא יותר - השירות שם בינוני, והרמה המקצועית לא רעה, אבל לא בשמיים.

פורסם

היום אני מזמין מפרט בשווי 5000 מ TMS.

רציתי בהתחלה מפנדה אבל המחירים שם דיי גבוהים ואין באתר שלהם זכרונות 2GB DDR2 667MHz CL5 במחיר סביר. (ה VS22GBKIT667D2? הזכרונות של כורסאייר שעולים 490 שקל בסקאיי? עולים 1135 שקלים בפנדה. :o

פורסם

אני לא רוצה להגיד דברים רעים על החנויות אחרות...אבל היתי ממליץ לכולם לפחות להתקשר ל-TMS ולראות..

זה מה שאני עשיתי. תאהבו? תקנו...לא תאהבו? אל תקנו...לבדוק תמיד כדאי :D

פורסם

אני לא רוצה להגיד דברים רעים על החנויות אחרות...אבל היתי ממליץ לכולם לפחות להתקשר ל-TMS ולראות..

זה מה שאני עשיתי. תאהבו? תקנו...לא תאהבו? אל תקנו...לבדוק תמיד כדאי :D

אני מבין שאתה מאוד מרוצה ואוהב את החנות, אבל... זה כבר מתחיל להראות חשוד. 8)

BTW המחירים של TMS לא הכי זולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים