עבור לתוכן

שיער, כמה שאלות :)

Featured Replies

פורסם

גם אני עולה לי''ב ועוד מעט גם ככה מתגייסים.

אז אין לך מה לטרוח כלכך. גם ככה תצטרך לקצץ.

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת בגלל שאתה עולה ל-י'ב, להאריך שיער ואז להשתגע איתו לא כלכך בא בחשבון כי זה דורש זמן וסבלנות שאין לך, בעיקר בגלל השיער המטלטל שלך שלא יצמח חלק ואז בכלל הוא לא יזוז... ( בגלל הצבא כמובן ).

אני לא מציע לך לעשות החלקה, יותר מדי התחברות לצד הנשי שלך... :P

אני במקומך הייתי שוקל או לעשות אפרו, אחד הדברים המגניבים... יש לי חבר עם שיער מטולטל, לא ממש מקורזל, אבל מטולטל, הוא האריך והביא שם איזה אפרו סגנון אשכנזי, אני לא אגיד לך שכולם רואים את זה בעין יפה, אבל הוא מקבל מלא מחמאות.

אפשרות שניה היא גלח, שאולי זה דבר פשוט, אבל זה יכול להיות ממש יפה!!!

פורסם

החלקה יפנית תעזור, אבל חבל שהיא עולה מעל ה 2500 שקל.

פורסם

מה אתה מבלבל בביצים

עולה איזה 900 שקל ככה.. חבר שלי עשה לא מזמן אבל צריך הרבה שיער בשביל לעשות החלקה יפנית.. ואם אתה מגדל אז תעשה כבר טלטלים קוקו ואז תצבע לקצת בלונד כזה אבל אין לך זמן.. אתה מתגייס עוד שנה ולא שווה לחכות בשביל שאחרי זה יגזמו לך הכול

פורסם

תקשיבו יש פה 2 דברים:

אחד זה מייבש שיער (מן הסתם פן) ביתי, שקיבל דווקא ציון טוב:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=23445

ושניים, מחליק שיער, קיבל גם ציון מאד טוב, לא שורף שערות ולא יקר מידי:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=131514

אני ממליץ על השני ;)

פורסם

אם יש לך שיער של אתיופי תצטרך לעשות פן ארוך..

תעשה קצוץ תחסוך את הטרחה.. החלקות יפניות לא ישאירו לך גם טלטלים על הראש

פורסם

לוקח איזה 25 דקות להחליק עם החרא הזה

פורסם

לוקח איזה 25 דקות להחליק עם החרא הזה

אבל אחרי זה זה יוצא מעולה ;) כמו במספרה

פורסם

תעשה גלח

הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=131514

קרא את התגובות עליו, מאד מרשים, זאת תיהיה הבחירה הכי טובה שלך, וגם במחיר לא נורא

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

אני משתמש במכשיר שאור כהן הביא כבר המון זמן.. אומנם השיער שלי כבר חלק מטיבעו, אבל המכשיר הזה מעולה לסידור תספורות "משוגעות"..

פורסם

תודה רבה על העזרה :)

בבקשה :xyxthumbs:

אני משתמש במכשיר שאור כהן הביא כבר המון זמן.. אומנם השיער שלי כבר חלק מטיבעו, אבל המכשיר הזה מעולה לסידור תספורות "משוגעות"..

אתה לא היחיד ;D

פורסם

אני כל פעם "נדהם" מהמכשיר, הוא עושה לי בשיער דברים שבחיים לא הייתי מצליח לעשות לפניכן. בעבר הייתי עושה פן כימעט כל יום, ובלב מסויים ראיתי שהשיער שלי ממש נדפק.. מאשר שאני משתמש במכשיר הזה אני לא רואה שום בעיה בשיער.

"הבעיה" היחידה שיש בו, שצריך לזכור לחמם אותו חמש\עשר דקות לפני השימוש..

-- היה לי נסיון גם עם דגמים יותר יקרים, שאמורים להוציא אדים וכל מיני שטויות כאלה.. ומצאתי שהדגם הזה (מה שאור הביא..) הכי מוצלח.

פורסם

אני כל פעם "נדהם" מהמכשיר, הוא עושה לי בשיער דברים שבחיים לא הייתי מצליח לעשות לפניכן. בעבר הייתי עושה פן כימעט כל יום, ובלב מסויים ראיתי שהשיער שלי ממש נדפק.. מאשר שאני משתמש במכשיר הזה אני לא רואה שום בעיה בשיער.

"הבעיה" היחידה שיש בו, שצריך לזכור לחמם אותו חמש\עשר דקות לפני השימוש..

-- היה לי נסיון גם עם דגמים יותר יקרים, שאמורים להוציא אדים וכל מיני שטויות כאלה.. ומצאתי שהדגם הזאת (מה שאור הביא..) הכי מוצלח.

גם בזאפ כתבו ככה ;)

אגב כמה זמן השיער מחזיק ככה?

ומותר להיכנס איתו לבריכה?

(נ.ב בדקתי מה זה ההחלקה היפנית הזאתי, משתמשים בג'לים וכל מני, השיער מחזיק לך חלק שנה-עד שנתיים עמיד במים ועולה "רק" 2500 ש"ח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים