פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אז זאת טעות...אני הייתי הולך על סדרת ה fuel של טרק...נסעתי על כאלה של חבר... איזה אופניים מדהימות... בולם קדמי ואחורי של פוקס אתה פשוט מרחף באוויר...
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אז זאת טעות...לא טעות, פשוט אין לך ידע מינימלי על שיטות שיכוך באופני הרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים DXM תסביר לי למה כואב בתחת מש"מ???ולגבי הדגם של ג'יאנט לדעתי הוא יעשה את העבודהלי אישית הוא כואב, ובעיקר הוא גרוע כי דרוש הרבה כוח בכדי להפעיל אותו...הוא בכיף יכול להסתפק במרידה קלהארי 590 או באבלנס 2.0 או ביוקון...
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר חלפו לפחות ארבע שנים מאז שרכבתי על אופניים, אבל ה-Giant נסעו פשוט נהדר. לצערי לא רשמתי את הדגם, אבל האופניים מאד דומות לאופניים בקישור. אפילו הצבע זהה. אחרי מבצע והנחת מזומן אוכל לקחת את האופניים ב-4,700.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אם נהנת מהם אז קח אותם! GIANT זה אופניים לא בעיתיותחעח הג'יינט שלי עובדים מעולה אפילו אחרי שדרס אותם קלבכאר
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים זה נורא פשוטבדגמים הזולים אתה מקבל פחות או יותר אותה תמורה בעבור הכסף ובדרך כלל השילדות כמעט זהות.וכל עוד אתה קונה אופניים מקונצן ידוע סטיים גיאנט טראק מרידה ספשליזד וכו.אין לך יותר מידי מה לדאוג.מה שכי חשוב זה שתעשה עליהם נסיעת מבחן ותבדוק שאין לך כאבים באזור המפרק של היד כאבים בגב התחתון ובכתפיים.(מומלץ באזור ה20 דקות)אם הם מתאים לך אתה יכול ללכת עליהם בראש שקט.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר שמעתם על זה: http://www.alynride.org.il/ נראה מדהים. הם עושים מסע במשך חמישה ימים מהצפון למרכז. מישהו השתתף או מכיר מישהו שהשתתף?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים נראה מדהים. הם עושים מסע במשך חמישה ימים מהצפון למרכז. מישהו השתתף או מכיר מישהו שהשתתף? זה לא כזה מטורף... הם עושים בערך 250 ק"מ ב 5 ימים שזה אומר 50 ק"מ ביום... תחשוב שבטור דה פרנס הם עושים בערך 160 ק"מ של עליות ביום... וגם יש באתר של גרופי והרים מלא רכיבות כאלה... ושם הם הרבה יותר מטורפים...
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר א. לא ידעתי שקיימים בארץ אירועים מאורגנים ברמה כזאת.ב. הם רכבו מירושלים לאילת, לא מים המלח. נ.ב מתי תיכנס המשכורת?! מתי?! אני רוצה לקנות את האופניים!
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אני לא יודע איך הם רכבו אבל אני רכבתי בשטח כאשר עליתי מהים להרי אילת (טיפוס חזק של 1200 מטר בשטח)
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אני לא יודע איך הם רכבו אבל אני רכבתי בשטח כאשר עליתי מהים להרי אילת (טיפוס חזק של 1200 מטר בשטח)רכבת לבד ?!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.