עבור לתוכן

מתעניין באופני הרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממש לא. התלהבתי מ-Trek 6500. המחיר מעל התקציב, אבל הדגם נחשב לאחד הטובים ביותר בקטגורית זנב קשיח.

• תגובות 62
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה אופניים אלה בדיוק...השם לא אמר לי הרבה, אפשר קישור או שם מלא?

http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2008/mountain_hardtail/4_series/4500/

אופניים מעולות!

אם אתה יכול להגיע ל 6500 אז סבבה..

אבל אם לא ה 4500 אוכלות הכל!

ולי אין בולם 100 כמו שנותנים היום, לי יש 80 פשוט שלי עם הילוכים יותר טובים....

אחלה אופניים שבעולם, רק חסר בהם דיסק הידראולי אז קח את זה כעוד הוצא של 1000 שקל...

פורסם

http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2008/mountain_hardtail/4_series/4500/

אופניים מעולות!

אם אתה יכול להגיע ל 6500 אז סבבה..

אבל אם לא ה 4500 אוכלות הכל!

ולי אין בולם 100 כמו שנותנים היום, לי יש 80 פשוט שלי עם הילוכים יותר טובים....

אחלה אופניים שבעולם, רק חסר בהם דיסק הידראולי אז קח את זה כעוד הוצא של 1000 שקל...

הוא לא צריך דיסק, הוא צריך אופניים הרים ממוצעות, לא משהו ב3000+ אלא בכיוון של ה2000-1500,

יותר חשוב שהוא יקנה ציוד כמו שמצריך, לא נראה לי שהוא מתכוון לעשות טיולים קשיםמאוד או קלים מאוד...

אלא משוה ממוצע.

חוץ מזה כמו שאמרתי קח את אחת מהאופניים שאמרתי (GT אבלנס2.0, מרדיה להארי 590, GAINT יוקון),

עם כולם יש לי ניסיון, הם אופניים טובות חזקות וקלות יחסית (13.2 כולל ציוד ורגלית כדה מאוד-400 גרם)

לי אישית יש GAINT AS 919 שאני מאוד אוהב אותם, גם כי יש לי בולמים אחרים, הקלתי עליהם בערך בקילו.

24 מלהכים, והכי חשוב זה גלגלי שיניים קידמיים גדולים מאוד, (אני עוקף את כולם בירידות, שיא כ70 קמ"ש, בירידה מהרי אילת)

אני אישית מעדיף מהירות, מאשר שיהיה קל לסובב (גלגלי שיינים קידמיים גדולים=יותר מהירות ויותר קשה,

גלגלי שיניים אחוריים קטנים=יותר מהירות ויותר קשה)

באמת חשוב שתקנה קסדה קלה, ערכה לפנצרים ופינים לשרשרת (אם נשבר זה די מבאס), כפפות ואם ישאר לך כסף אני מציע

לך אחד מהבולמים הקידמיים של רוק שוק (ספיר או אמרלד 200-400 בהתאמה).

פורסם

לך אחד מהבולמים הקידמיים של רוק שוק (ספיר או אמרלד 200-400 בהתאמה).

הם עולים רק 400???

בכל מקרה, אני לא הייתי עוזב את טרק, אני ממש אוהב את האופניים שהם עושים... אם אתה רוצה ללכת על ה 200 רד ל 4400 או 4300

אופניים שכיף לסוע עליהם.

פורסם

הבחור מאשדוד, אם אתה אוהב גם רכיבת שטח למה לקנות זנב קשיח? לך על איזה XC חמודות שיעשו לך את העבודה ולא יעשו חור בכיס...

אגב TREK אופניים סבירות לא יודע למה זה שמעלי מתהל מהן

פורסם

הם עולים רק 400???

בכל מקרה, אני לא הייתי עוזב את טרק, אני ממש אוהב את האופניים שהם עושים... אם אתה רוצה ללכת על ה 200 רד ל 4400 או 4300

אופניים שכיף לסוע עליהם.

אם אני זוכר נכון זה מה שהם עלו, אבל יש להם דגמים ממש יקרים-2000+.

אה אבל נזכרתי בעצם שהבולמים של רוק שוקס שהמלצתי עליהם הם באותה רמה של הובלמים של האופניים שהמלצתי עליהם.

פשוט לי היו הרבה זמן על האופניים שלי בולמים פשוטים כי המקוריים התעקמו בעת פגיעה בסחע במהירות גבוהה (30 קמ"ש).

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאופני יקיר. הוא המליץ על דגם של Giant (מישהו שמע על החברה?) ב-4900, שיכוך מלא. (המחיר המלא של האופניים קרוב ל-6,000, אבל יש מבצע.) עשיתי סיבוב והאופניים נוסעות חלק ולא מרגישים את הכביש. תענוג. אני רוצה לחפש ביקורות ברשת.

פורסם

זה לא בולם אנכי זה בטוח וכמעט בטוח שזה לא בולם של רוק שוקס...

לא הייתי הולך על ש"מ בתקציב הזה...

תקציב של ש"מ מלא זה סביבות ה 8...

פורסם

נכנסתי לאופני יקיר. הוא המליץ על דגם של Giant (מישהו שמע על החברה?) ב-4900, שיכוך מלא. (המחיר המלא של האופניים קרוב ל-6,000, אבל יש מבצע.) עשיתי סיבוב והאופניים נוסעות חלק ולא מרגישים את הכביש. תענוג. אני רוצה לחפש ביקורות ברשת.

ג'יינט הינה חברה אמינה ומוכרת (כפי ששמת לב המלצתי עליהם רבות).

אני לא יודע למה אתה רוצה או צריך שיכוך מלא (סתם דורשת הרבה כוך בכדי להפעיל אותו, מיותר והכי גרוע כואב בתחת).

והאמת לפי התקציב שרשמת (3000), ובהתחשב שאין לך ציוד, רד לאופניים שהצעתי לך ב2000 ש"ח, טיפה מרגישים רעידות

אבל את זה מרגישים בכל אופניים.

פורסם

הבולם האחורי לא משהו והוא גם אופקי...

או שתוסף לתקציב עוד 3 או שתרד לז"ק...

פורסם

GIANT חברה מצויינת, אם כי גם אני חשוב שבתקציב הזה עדיף או משומשות, או זנב קשיח ;)

פורסם

GIANT חברה מצויינת, אם כי גם אני חשוב שבתקציב הזה עדיף או משומשות, או זנב קשיח ;)

עזוב משומשות, זנב קשיח ואני בספק עד כמה הוא ירגיש הבדל בטווח מחירים שלו אבל המ שבטוח הרבה יותר קל לסוע זה עם זנב קשיח

פורסם

DXM תסביר לי למה כואב בתחת מש"מ???

ולגבי הדגם של ג'יאנט לדעתי הוא יעשה את העבודה

פורסם

הבולם האחורי לא משהו והוא גם אופקי...

או שתוסף לתקציב עוד 3 או שתרד לז"ק...

אתה מתכוון שהוא לא FSR עם פעולת שרשרת אנכית?

אם כן, אז די, זה כבר עבר מהעולם, אף אחד לא באמת קונה אופניים מסויימות רק בגלל סוג מתלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים