עבור לתוכן

מתעניין באופני הרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קשה לקנות אופניים שקרעו להם את הצורה במשך שנים.

• תגובות 62
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה השטות הזאת? האופניים שלי (MERIDA KALAHARY 575) מיד שניה, מצב מצויין, פשוט תוודא שגם מה שאתה קונה מיד שניה במצב טוב ;)

פורסם

אני חושב שעדיף לך בשלב זה לקנות אופני זנב קשיח.

ואם אתה עדיין בשלב התחלה אולי כדי לך להשקיע 3 אלף אלא אופני כניסה ב1800 ש"ח כמו הספשליזד שהצאת או

trek 4300 או דגמים מקבילים

תומך מאוד :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

זה בדיוק מה שאני עשיתי

קניתי ראלי ספרינט, מרוצה מהם (חוץ משמיניה שקיבלתי בגלגל האחורי)

דרך אגב, יש פה אנשים שמעוניינים בטיולי שטח קלים/בינוניים פעם בחודש בסופ"שים באיזור המרכז?

פורסם

קח מרידה קלהארי 590 (אם אני וזכר נכון הוא הדגם הכי חדש מהקלהארי)

או GT אבלנס 2.0.

או ג'יינט יוקון אופניים ב2000-1500 ש"ח. מה שישאיר לך מקום לקסדה (Cשטח אין אתה חייב את זה)

קלה, חולצת נילון כזו, מכנסיי רכיבה (למרות שאני אישית לא סובל אותם או את הכיסא ג'לי), מה שעוד חשוב זה ערכה לתיקון פנצרים

וכיסא טוב (Gדיף עם בולם משלו).

אני אישית מעדיף כיסא רחב כך שהמכות בתחת מתפזרות על כל התחת ולא רק באזור אחד...

פורסם

לא חייבים בכלל לחטוף אותן, כשאני לפני באמפר כלשהו (או אבן, או משהו כזה), אני פשוט קם לעמידה, עובר אותו, סופג את המכה ברגליים, ואז חוזר לישיבה ;)

פורסם

לדעתי אל תקנה יד שניה, רק חדש!

גם אני גר ליד מצמן את מרוץ(באשדוד) חנות עדיפה לדעתי היא "אופני יקיר", אני לא יודע איך המצמן האלה אבל אני יודע איך אופני יקיר, זולה ויחס מקצועי , היא נמצאת בשורה של החנויות בכלניות, תכנס לחנות תבקש את מאיר, הבן אדם הזה הוא קטלוג מהלך, תגיד לו מה מה אתה מעדיף, לדעתי תחשוב טוב בשביל מה אתה צריך אופניים כי לנסיע אל הכביש לא שווה לקנות עם קפיץ אחורי רק קפיץ קידמי טוב יהייה סבבה, היו לי מרידה 570 נראה לי כבר לא זוכר גנבו לי אותם לפני כחצי שנה :(, והיו לי 21 הילוכים ואם אתה חובב מהירות אז אני יכול להגיד לך בבטוח תיקח 24 ולא 21 ככה שלא תצטער אחר כך כמוני כי 21 לדעתי לא מספיק,בכל אופן הכי מהר שהצלחתי היה 52 קמ"ש במישור, אם זה מספיק לך אז לך על 21 :xyxthumbs:

פורסם

גם אני מתומכי הזנב הקשיח, יש רוכבים דבילים שיש להם בולמים גם מקדימה וגם מאחורה, אבל האחורי חלש מדי, ואז הם בעצם מבזבזים כוח על להזיז אותו במקום לדחוף את האופניים קדימה.

בכל אופניים מקצועיות,גם לא מקצועיות,יש לרוב מנגנון שאיתו אפשר לבטל את הבולם האחורי.

ז"א הוא ניהיה קשיח לגמרי ואתה לא מרגיש אותו,ואז אין בובינג.

יש לי ביג היט אקספרט שיכוך מלא,במעבר בין שטחים אם זו נסיעה ארוכה אני מבטל את הבולם.

בקיצור,יותר דבילי לקנות זנב קשיחת ומכל דרופ קטן לקבל בתחת.

פורסם

לא צריך להרוג לגמרי את הבולם האחורי, צריך רק להקשיח אותו מספיק בשביל שהוא יעשה את העבודה שלו, אבל שלא תבזבז עליו כוח.

פורסם

שיכוך מלא באמת טוב ותנועה אופקית מתחיל רק ב 7-8 אלף

בפחות מזה יש לך כאילו קפיץ שם מאחור, אל תתקרב

זנב קשיח זה הדבר!

אני רוכב על ה4500 וחוץ מזה שאין להם דיסקים <אבל יש להם הכנה שאני הולך לנצל> הם ה-אופניים

ניסיתי כמה דגמים מתחרים אבל שום דבר לא נוח כמוהםת והשנה הם כבר מגיעים עם 100 מ"מ בולם...!

:xyxthumbs:

פורסם

שיכוך מלא באמת טוב ותנועה אופקית מתחיל רק ב 7-8 אלף

בפחות מזה יש לך כאילו קפיץ שם מאחור, אל תתקרב

זנב קשיח זה הדבר!

אני רוכב על ה4500 וחוץ מזה שאין להם דיסקים <אבל יש להם הכנה שאני הולך לנצל> הם ה-אופניים

ניסיתי כמה דגמים מתחרים אבל שום דבר לא נוח כמוהםת והשנה הם כבר מגיעים עם 100 מ"מ בולם...!

:xyxthumbs:

איזה אופניים אלה בדיוק...השם לא אמר לי הרבה, אפשר קישור או שם מלא?

פורסם

הוא צריך זנב קשיח! אופניים ב2000-1500 ש"ח יספיקו לו+ציוד טוב ב1000 ש"ח.

בולם אחרוי צריך להיות ממש טוב לאבא שלי יש אופניים ב4000 ש"ח, הבעיה אצלם זה שצריך הרבה משקל

והרבה כוח כדי להפעיל את הבולם שלהם, בסוף הקשחתי אותו עד למצב שהוא לא בולם.

אגב מאוד חשוב זה הבולם הקידמי, תבדוק בחנות אם אתה יכול לקבל זיכוי על הבולם המקורי ולקחת איזה ROCK SHOCK

אני אישית מאוד מרוצה מהספיר שהוא הדגם הכי זול שלהם (400 ש"ח ללא זיכוי) אין לי כאבים בידיים מי זה, והיו זמנים

שהיתי נוסע כל איזה שבוע שבועיים בטיולים מאורגנים של 50-60 ק"מ, בנסיעת שטח, גם בעליות של הרי אילת שהם מאוד קופצניות

כי יש הרבה מאוד אבנים, הם שיכחו מצויין את הרעידות.

בקיצר תקנה את הדגמים שאמרתי לך, הם יהיו הכי טובים, אבל הכי חשוב זה לקחת כיסא עם קפיץ (לדעתי עדיף מבולם אם אתה לא נורא כבד (75+)

ואגב מאוד חשוב שהם ישקלו מתחת ל13 קילו כולל ציוד שמועמס אליהם בסבל+רגלית+ערכת פנצרים ומשאבה.

האופניים שאמרתי יספיקו לך לכל דבר (חבר שלי מתחרה בטריאטלון מיוחד הריצה והאופניים הם על שטח ולא על כביש, עם אופני מרידה קלהארי 570)

פורסם

זנב קשיח.......שיכוח מלא ....זה נראה לי שם של ויבר*** מהדור החדש ..

אנא ספרו לחסר השכלה למה היתכוון המשרר ..

פורסם

זנב קשיח.......שיכוח מלא ....זה נראה לי שם של ויבר*** מהדור החדש ..

אנא ספרו לחסר השכלה למה היתכוון המשרר ..

בולם מאחור=שיכוך או שיכוך מלא.

זנב קשיח=ללא בולם מאחור, כלומר קשיח..

פורסם

בתקציב הזה אין יותר מדי מה להמליץ, קפוץ לכמה חנויות ותבדוק איזה מהדגמים הכי אהבת ומה היה לך הכי נוח. לא יהיה הבדל מבחינת איכות שילדה או רכיבים.

פורסם

בתקציב הזה אין יותר מדי מה להמליץ, קפוץ לכמה חנויות ותבדוק איזה מהדגמים הכי אהבת ומה היה לך הכי נוח. לא יהיה הבדל מבחינת איכות שילדה או רכיבים.

בסוף הוא יקנה אופניים ב1000 ש"ח-בדרך כלל חרא של אופניים שלא שוות את זה אני אומר או אופני סבתות או ב1500+.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים