עבור לתוכן

Massive Ammo - Scale Of Justice השיר המלא.

Featured Replies

פורסם

לא דיברתי על שום רמה מקצועית.

פורסם

זה פסיכודלי או פולאון?

אחלה נשמע לי נוריד לרשימה =]

תוריד או תקצר את הקטע הראשוני, הוא פשוט ארוך מידי.

ואני חייב לציין שליוצרי מוזיקה אלקטרונית יש תמיד נטייה לתת שמות מפוצצים לשירים שלהם כמו scale of justice או extra terrestrial lifeforms או איזה שם אחר מאוד ארוך ומאוד מטופש כאילו שהם באמת מייצרים מוזיקה כשתכלס הם לוחצים על כמה כפתורים.

פורסם

אתה רוצה להגיד שאני מתחזה לאמן שקיים כבר ואומר שאני יצרתי את השיר במקומו? חחחחחחח! האמת שאני מאוד שמח שאתה חושב ככה,עכשיו אני מבין שהרמה המקצועית שלי באמת גבוהה וזה יכול ליהיות בלתי נתפס שסתם ילד בן 18 כמוני ייצור מוסיקה ברמה כזאת,מבין למה אתה חושב ככה שאולי...

מר בחור, צא מהסרט. אף אחד לא החליט שאתה מתחזה לאמן אחר, UnsignedInteger ציין את האפשרות הזו (שהיא סבירה כי היו דברים מעולם) בתור סיבה מצויינת לנעול את הדיון הזה. וזה שהוא דיבר על יוצר אחר הוא לא התכוון לשום אמן מקצועי, מבחינתו ה"יוצר האחר" יכול להיות ילד בן 15.

אל תשלה את עצמך, הטראק שלך רחוק שנות אור מלהישמע מקצועי. במיוחד שבערך כל דקה צריך לשמוע את המשפט "scale of justice". כבר אמרתי בפוסט הקודם שזה צורם ולא במקום.

פורסם

אני לא מת על מוזיקה אלטרונית. ואני לא מת על השיר הזה.

אתה רחוק מלהיות אינפקטד משרום... נשמע לי כמו שכפול של כל טראק 96ביט אחר...

Scale of jusitce ? - אם אתה מוצא איזה ביטוי מפוצץ זה לא עושה את היצירה ליותר קשורה למשהו.

חיים בסרט...

פורסם
  • מחבר

תוריד או תקצר את הקטע הראשוני, הוא פשוט ארוך מידי.

ואני חייב לציין שליוצרי מוזיקה אלקטרונית יש תמיד נטייה לתת שמות מפוצצים לשירים שלהם כמו scale of justice או extra terrestrial lifeforms או איזה שם אחר מאוד ארוך ומאוד מטופש כאילו שהם באמת מייצרים מוזיקה כשתכלס הם לוחצים על כמה כפתורים.

יצירת מוסיקה זה לא ללחוץ על כמה כפתורים וזה לוקח בין שבועיים לחודש כדיי לסיים טראק אחד...

פורסם

מוזיקה לספינינג :-* תראו הסמיילי הזה הולך עם הקצב xD:yelclap: 2:13

פורסם

אהבתי מאד. לא משהו מטורף אבל רמה בהחלט יש.

תמשיך ככה.

כמה הערות:

1. מוזיקה אלקטרונית זה ממש לא ללחוץ על כמה כפתורים. זה מסובך ביותר ובתור אחד שיש לו נסיון עם פרוטי לופס, רק להבין את כל האופציות שיש בתוכנה יכול לקחת שנים. זה מסובך. אל תזלזלו.

2. הקטע האיטי בהתחלה ארוך מאד תקצר אותו. זה רק הקדמה לשיר.

3. המלודיה ממש טובה, אהבתי אותה מאד. הביט סטאנדרטי כמו שכבר נאמר.

4. הגזמת בענק עם המשפט scale of justice. במיוחד לקראת הסוף. לדעתי תעיף אותו בכלל, אני לא אוהב ליריקס במוזיקה כזאת. אבל בכל מקרה צריך לקצץ במינון.

5. המעבר מהפתיחה האיטית לטראק עצמו לא נעשה בצורה טובה. המהירות משתנה בצורה מאד צורמת.

סכה"כ יש לך עוד על מה לעבוד אבל אני מכניס את הטראק לסאנסה שלי בלי התלבטות בכלל. אחלה חומר. אל תתרגש מכל המומחים פה. אם היו משמיעים להם טראק לא ידוע של טייסטו ואומרים להם שזה יוצר מקורי שרוצה ביקורת הם היו אומרים דברים דומים. אני אחד שפשוט נהנה ללכת למסיבות ולרקוד, לא חופר ולא מתעסק יותר מדי באיך המוזיקה מורכבת ומה מו מי (מיינסטרים בקיצור - קהל היעד העיקרי של כל יוצר שרוצה להרוויח) ואני אומר לך שאם הטראק הזה היה נכנס בפלייליסט במסיבה שהייתי בה, הייתי זורם איתו בסבבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים