עבור לתוכן

Massive Ammo - Scale Of Justice השיר המלא.

Featured Replies

פורסם

למרות שהלייבל אסר עליי לפרסם את השיר החלטתי לפרסם אותו כאן כי אני רוצה לקבל כמה תגובות חוץ מתגובות מקצועיות.

לא לפרסם בשום פנים ואופן את השיר בשום מקום כי אם הלייבל שאני מחתים בוא את הטראק ידע מזה אני נדפק חבר'ה.

http://www.fileflyer.com/view/euRg2BJ

ולמי שרוצה לדעת אני כבר יגיד מראש,אני עובד בCUBASE SX 3,אני יוצר הכל מ0 והכל אני עשיתי לבד,אני כמעט 7 שנים בתחום (לפניי שנה הגעתי לרמה מקצועית שאפשר להחתים) וזהו אני חושב.

מחכה לתגובות שלכם :xyxthumbs:

פורסם

לי מה זה מזכיר את המנגינות האלה ששמים במשחקים הישנים.... :-\

פורסם

בד"כ אני שונא מוזיקה אלקטרונית אבל זה סחטן אחד היפים

:xyxthumbs:

בהצלחה בהמשך אם אתה מוציא דיסק בסיגנון תידע אותי סבבה?:S

פורסם

:kopfpatsch:

אז למה אתה מפרסם את זה? אתה אוהב לשחק באש?

המנגינה נחמדה חוץ מאיזה חלק לא קשור בדקה בערך2:15(לפני שההוא מדבר).

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אז למה אתה מפרסם את זה? אתה אוהב לשחק באש?

המנגינה נחמדה חוץ מאיזה חלק לא קשור בדקה בערך2:15(לפני שההוא מדבר).

לפניי שההוא מדבר? אחי זה אני אומר את המשפט Scale Of Justice בשיר,אני משתמש בעיוותים מקצועיים...

פורסם

שיר נחמד מאוד

אגב, אם אתה רוצה חשיפה באינטרנט תרשם באתרים כמו Last.fm

פורסם

למרות שהלייבל אסר עליי לפרסם את השיר החלטתי לפרסם אותו כאן כי אני רוצה לקבל כמה תגובות חוץ מתגובות מקצועיות.

לא לפרסם בשום פנים ואופן את השיר בשום מקום כי אם הלייבל שאני מחתים בוא את הטראק ידע מזה אני נדפק חבר'ה.

אתה יודע שאתה מפרסם את זה באינטרנט, כן?

אם באמת עבדת קשה בשביל זה, למה להסתכן שיזרקו אותך מהלייבל? :s07:

עריכה:

link=topic=282221.msg2482027#msg2482027 date=1187427559]

בד"כ אני שונא מוזיקה אלקטרונית אבל זה סחטן אחד היפים

פורסם

טריק שיווקי?

פורסם

נחמד מאוד

פורסם

נחמד+ :)

פורסם

זה פסיכודלי או פולאון?

אחלה נשמע לי נוריד לרשימה =]

פורסם
  • מחבר

טריק שיווקי?

לא הבנתי אותך כל כך האמת...

למה אתה בידיוק מתכוון?

פורסם

אהבתי מאוד את 2 הדקות הראשונות, פשוט תענוג.

לאחר מכן קצת פחות הרשים אותי. מה שהפריע לי במיוחד הוא שהגזמת עם התדירות של המשפט scale of justice, והמקומות שבהם הם מופיעים פשוט לא מתאימים לדעתי. בשלב מסויים זה נעשה פשוט צורם לשמוע את המשפט הזה. צריך להכניס אותו בצורה מדודה יותר, בנקודות מיוחדות שמהוות את השיא של המלודיה.

פורסם

לשחרר קצת חומר מהדיסק שאנשים ישמעו ואולי ירצו עוד אם הם אהבו. כאשר אנשים רואים משהו שהם לא צריכים לראות, הם מתעניינים עוד יותר. כמו במקרה הנ"ל. אתה אומר להם שזה לא חוקי, והם שומעים בכוונה, אפילו אם הם לא אוהבים וכו'.

מצד שני, אני לא מבין למה לא נעלו עדיין את התראד הזה. אתה יכול להיות סתם מתחזה שמפרסם כאן את המנגינה הזו כדי להזיק ליוצר, והרי זו עבירה על החוק, ועל חוקי הפורום. גם אני יכול ליצור משתמש עם הכינוי linkin park ולפרסם כאן שירים שלהם. ההבדל הוא שלי לא יאמינו, ולך כן.

פורסם
  • מחבר

לשחרר קצת חומר מהדיסק שאנשים ישמעו ואולי ירצו עוד אם הם אהבו. כאשר אנשים רואים משהו שהם לא צריכים לראות, הם מתעניינים עוד יותר. כמו במקרה הנ"ל. אתה אומר להם שזה לא חוקי, והם שומעים בכוונה, אפילו אם הם לא אוהבים וכו'.

מצד שני, אני לא מבין למה לא נעלו עדיין את התראד הזה. אתה יכול להיות סתם מתחזה שמפרסם כאן את המנגינה הזו כדי להזיק ליוצר, והרי זו עבירה על החוק, ועל חוקי הפורום. גם אני יכול ליצור משתמש עם הכינוי linkin park ולפרסם כאן שירים שלהם. ההבדל הוא שלי לא יאמינו, ולך כן.

אתה רוצה להגיד שאני מתחזה לאמן שקיים כבר ואומר שאני יצרתי את השיר במקומו? חחחחחחח! האמת שאני מאוד שמח שאתה חושב ככה,עכשיו אני מבין שהרמה המקצועית שלי באמת גבוהה וזה יכול ליהיות בלתי נתפס שסתם ילד בן 18 כמוני ייצור מוסיקה ברמה כזאת,מבין למה אתה חושב ככה שאולי...

אבל אחי,זאת האמת.

מגיל 6 התחלתי לשמוע טראנסים והאוסים בהתחנת רדיו 100FM,הייתה להם תוכנית שקראו לה אגנוזיה ושם הם שמו את השירים הכי אהובים עליי.

תמיד שאלתי את עצמי,איך עושים מוסיקה כזאת? תמיד רציתי לדעת איך.

את מי לא שאלתי,אף אחד לא ידע.

יום אחד בגיל 12 שהייתי בכיתה ז' הכרתי חבר חדש בשם מיכה ובפעם הראשונה שבאתי אליו הוא הראה לי תוכנה שקוראים לה (FL STUDIO (fruiyloops

וואלה שראיתי את התוכנה,פתאום נפל לי האסימון! פתאום הבנתי שעושים את זה במחשב,לא האמנתי!

ישר צרבתי ממנו את התוכנה והתחלתי לעבוד עליה,וואלה זה היה קשה אבל סוף סוף מצאתי את מה שחיפשתי כל חיי,את הכלי שבוא עושים מוסיקה אלקטרונית!

לאט לאט עם השנים התחתי להשתפר,ישבתי שעות מול המחשב ועבדתי על המוסיקה חזק מאוד,וואלה בתחילת דרכי השירים שלי נשמעו כמו חתולה דרוסה,אבל לאט לאט זה השתפר עד להיום שאני כבר מקצועי ויוצר מוסיקה שראויה לשמה!

היום כל אחד שאני משמיע לו את המוסיקה שלי (יש לי עוד הרבה שירים שלא פירסמתי כמובן) אומר לי שאני יהיה אחד הגדולים,אם הם צודקים? הלוואי,תלוי מה בגורל שלי.

אז זה הסיפור שלי בקצרה על איך התחלתי ליצור מוסיקה.

אם אתה עדיין אולי חושב שאני ממציא איזה בלוף ושאני סתם עובד על כולם פה,תיהיה בריא,אני ימשיך בדרכי ואף אחד לא יעצור אותי,כי המוסיקה זה החיים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים