פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438332,00.htmlאולי הרגנו את פרפור אבל למה הדבורה המיז... מתעללת בחיות מיסכנות? שיכניסו אותה לכלוב וניראה אותה זורקת אבנים וחוץ מיזה איזה גן חיות מפגר מגדל חתולי רחוב?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים רק מוכיח את התכונה הגנטית התורשתית של הערבים להתעלל ולהתנהג באלימות לכל דבר חיי....
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים רק מוכיח את התכונה הגנטית התורשתית של הערבים להתעלל ולהתנהג באלימות לכל דבר חיי.... אל תכליל את הערבים יש לי כמה חברים ערבים שהם לא כאלה תשנה לחמאסניקים\טרוריסטים
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים וחוץ מיזה איזה גן חיות מפגר מגדל חתולי רחוב? כן חיות פלשתינאי אבל זה ממש לא מצחיק, הבנאם הזה גבר על אריות מבחוץ. לאריות היה די מבט של:"יש לך מזל שאני בתוך כלוב, יא זבל".
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים רק מוכיח את התכונה הגנטית התורשתית של הערבים להתעלל ולהתנהג באלימות לכל דבר חיי.... חלאס עם ההכללה המסריחה הזאת שלך.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים "אך אנחנו לא מאשימים אותם. אנו מאשימים את הסביבה האלימה המקיפה אותם - האלימות הישראלית והאלימות בין הפלסטינים"LOL. איזה כיף לשמוע משפטים הזויים שכאלה.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים פעם גם אני לא הייתי מכליל,אבל עכשיו ממש נמאס לי,לא מספיק להם לנסות להרוס את כל העולם ולשאוף לכבוש אותו,הם התחילו פ'טיש חדש,התעללות בבעלי חיים ומה שעוד יותר מצחיק זה שהם מסתתרים מאחורי קריין 'ברקע' שאומר לא לחקות את ההתנהגות של הדמות ועל זה נאמר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיופי עוד מעט צא סרטון שלהם חותכים לכלב את הראש ואז הקריין יגיד:"נו נו נו ילדים לא לעשות את זה"
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים קראו את תגובה 3 : 3. בגן החיות של עזה החיות המסוכנות בהחלט מסתובבות חופשי מחוץ לכלובים.. :lol: חבל שלא קרה לו מה שקרה פה http://www.youtube.com/watch?v=UyJuZef9r9c&mode=related&search=
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מה אתם רוצים?הוא מלמד את האריות איך לזרוק אבנים על האויב הציוני.ועכשיו ברצינות- צריך לירות בו...או פשוט להרים אותו עם טיל.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים או סתם חש את עצמו למה או לא נכנס לכלוב של האריות כמו שנכנס לכלוב של החתולים
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אני באמת אומר לכם - לא מצליח להאמין שהם כל כך מפגרים להכין כזאת קלטת, הם כל פעם מפתיעים מחדש היה שם איזה גורם רישמי שדיבר על הקלטת הזאת?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים פינגווינים? ;Dעכשיו ברצינות, אני לא סובל שמתעללים בחיות.כול האנשים בעולם יכולים להתעלם מכול סרטון אנטי יהודי ואנטי חינוכי ואנטי באנטי שאנטי ולימון אבל כשישראל עושה משהו שלא נראה למישהו קופצים עלינו כאילו אנחנו חיות שלא יודעים לשלוט בעצמנו.*ד"א, רק אותי הצחיק הקול של הדמות של הדבורה משולב עם התחפושת ?*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.