פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו?עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מימדיון הכי סבבה יש שם מלא מיתקנים ככה שאני תור ארוך פארק ענק שווה ביותר היתי שם במילחמה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מימדיון, אבל הבעיה שיש שם תור ארוך שתצטרך לחכות איזה רבע שעה או יותר בשביל לגלוש... עדיף שתבוא מוקדם.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אתה רוצה להפחיד אותם תלכו ללונה פארק אבל או ימית או הממדיון שתדע שבתקופה הזאת הכול מפוצץ
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מימדיון הכי סבבה יש שם מלא מיתקנים ככה שאני תור ארוך פארק ענק שווה ביותר היתי שם במילחמהאם התכוונת להגיד "אין תור ארוך"(ככה הבנתי לפי ההגיון- מלא מתקנים)בדיחה טובה P:עבדתי שם ביוני-יולי וקצת החודש..יוני בהתחלה סבבה, מה-20 בערך כל יום מפוצץ כמו לא יודע מהבמתקן החדש למשל תור יכול לקחת 40 דקות עד שעה.אבל בסה"כ אחלה פארק..כמה כיף לבוא לשם אחרי שכולם מכירים אותי מהעבודהנכנסתי חינם ואת כל הפארק עשיתי בלי תורות P:
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים ימית 2000 דיי מסריח. אל תלך לשם. שפיים זה לא בקיבוץ געש למי שאמר את זה, זה בקיבוץ שפיים. שפיים והמימדיון בערך באותה הרמה ושניהם לא רעים. לצערינו אין באמת פארק שהוא קצת יותר "אקסטרים" בארץ.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר הייתי לבסוף במימדיון היום , היה נחמד וכן כמו שאמרתם כל עם ישראל ואישתו היו שמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.