עבור לתוכן

המלצה למסך רחב "20-"19 לאופיס אינטרנט ופוטושופ (לא למשחקים) - תקציב 1500-2000 שח

Featured Replies

פורסם

חיבור DVI

מעדיף ללא רמקולים

מעדיף בסביבות 1500 שח

תודה!

פורסם

samsung 971P

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מסך רחב (Wide Screen).

תודה.

פורסם

לשימושים שלך שכוללים פוטושופ ואינטרנט המסך הרחב היחידי שמתאים הוא ה 2007WFP של דל, הוא נותן את התמורה הטובה

ביותר לכסף ובנוסף הוא מגיע עם פאנל S-IPS שמתאים לעבודה עם גרפיקה בניגוד למסכי 19" רחבים שמגיעים תמיד עם פאנל TN נחות.

אם אתה לא מסוגל לקנות את ה 2007WFP ההמלצה הכי טובה וקרובה לתקציב שלך היא ה 971P מסך PVA של סאמסונג שהומלץ לך פה.

אני מציע שתעבור על הסטיקי לעוד מידע על סוגי פאנלים ומדריכים אם לא עשית זו כבר.

פורסם
  • מחבר

כשכתבתי גרפיקה, התכוונתי בעיקר לתיקונים בסיסיים בתמונות (חידוד, levels, וכו') ובעיקר צפייה בתמונות בפורמט 3:2. בגלל זה חשוב לי מסך רחב.

ראיתי את הביקורות על ה - DELL אבל הוא קצת יקר.

פורסם

אפשרות אחרת:

Philips 200W6CS - מסך "20 רחב (1790 ש"ח בפנדה):

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=17910

לא ברור האם הוא בא עם פאנל S-IPS או P-MVA, אבל בשביל המחיר הוא נראה משתלם - תקנו אותי אם אני טועה.

כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236821.0

תוכל למצוא ביקורת לגבי הדגם בצבע שחור ללא רגל (הדגם 200W6CS בא בצבע כסוף עם רגל).

פורסם

ה200W6CS בא עם פאנל S-IPS.

כבר אמרתי ושוב פעם אומר המסך של דל ה2007wfp/fp הוא המסך עם היחס עלות-תועלת הטוב ביותר שקיים .

לפותח האשכול, כבר הציעו לך 2 אופציות:

2007wfp שהוא גם רחב ויהיה עדיף בגלל הפאנל S-IPS

971p שפחות מומלץ, גם בגלל היותו רגיל (אתה מעדיף רחב) והפאנל שלו M-PVA אך הוא זול יותר.

לגבי הפיליפס אני לא מכיר אותו ולכן לא אוכל להמליץ לך עליו.

פורסם

הפיליפס נראה פתרון לא רע בכלל.

אני לא יודע מאיפה הבטחון שלך שהוא S-IPS כי זה לא כ"כ ברור, בכל מקרה גם ה-VA הוא פאנל טוב מאד סתם מזלזלים בו לפעמים.

אני לא מצאתי ביקורות איכותיות על הפיליפס פרט לזו של בגירה, שמציין אולי בעייתיות מסוימת לגבי מהירות המסך [לא משהו שנחוץ לפותח הת'רד]

מעבר לזה הוא מצא את המסך כמדוייק בצבעים שלו.

כך שהפיליפס נראה לא רע בכלל רק שחסר עליו מידע נוסף.

אולי יש מישהו שיש לו את המסך או מצא ביקורת רצינית נוספת, או כמו שתמיד בגירה טו דה רסקיו ;)

פורסם

הפיליפס נראה פתרון לא רע בכלל.

אני לא יודע מאיפה הבטחון שלך שהוא S-IPS כי זה לא כ"כ ברור, בכל מקרה גם ה-VA הוא פאנל טוב מאד סתם מזלזלים בו לפעמים.

אני לא מצאתי ביקורות איכותיות על הפיליפס פרט לזו של בגירה, שמציין אולי בעייתיות מסוימת לגבי מהירות המסך [לא משהו שנחוץ לפותח הת'רד]

מעבר לזה הוא מצא את המסך כמדוייק בצבעים שלו.

כך שהפיליפס נראה לא רע בכלל רק שחסר עליו מידע נוסף.

אולי יש מישהו שיש לו את המסך או מצא ביקורת רצינית נוספת, או כמו שתמיד בגירה טו דה רסקיו ;)

אם אמרתי אז בדקתי ולמסך פאנל S-IPS של LG-Phillips.

ואכן המגרעת שראיתי היא זמן התגובה שלו שהוא 20ms (כבר לא זוכר אבל אני חושב שזה היה 20ms).

לי אין מושג נוסף על המסך פרט לנתונים האלו, אולי לארז יש והוא יוכל לעזור לך בנושא.

פורסם

המסך הנ"ל אמור להכיל דווקא פאנל P-MVA בדומה לפאנל ב VX2025wm ולא פאנל S-IPS.

החלפת הפאנלים התבצעה מתישהו באמצע 2005, המקרה של ה 200W6MB הוא בעצם שאריות ישנות

של ה 200W6CS שהיה עם פאנל S-IPS וככל הנראה הכיל כמות רבה של פיקסלים מתים.

פעם אחרונה שביררתי ברשת קשר היבואנים של פיליפס הם נותנים אחריות של 0 פיקסלים מתים על ה 200W6CS

החדש והוא אכן מגיע עם פאנל P-MAV, במחיר שהוא נמכר בפנדה מדובר במסך משתלם למדי אך

ללא הארגונומיה והכניסות הנוספות שיש בדל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על ההמלצות.

בכל זאת, אני מחפש מסך 1680X1050 תקציבי סביב ה - 1500 שח.

אם הייתי רוצה את ה - DELL, אז לא הייתי צריך לשאול מכיוון שהפורום מלא בהמלצות עליו.

פורסם

הפיליפס הוא המסך היחידי שמתקרב לתקציב שלך ויספק את הסחורה.

פורסם

יש לך אותו בגרסה ללא רגלית ב-1490 תוסיף לזה זרוע ~300 => 1790 [ואז יש לך פיווט וכל שאר הכיוונים האפשרים החסרון שאין ניידות ודרוש לקדוח חורים בקיר]

הגרסה עם הרגליץ עןלה לפי זאפ 1719 [אין פיווט]

האופציה האחרונה שלך היא דל 2007WFP בא הרגלית תומכת בכל כיוון אפשרי ויש למסך חיבורים נוספים עולה בנקסטופ כ-1900שח או 2150 מייבוא מורשה לפי זאפ.

שאלה

מהסקירה של בגירה עולה שהמסך מאד מדוייק בצבעים שלו כך שנראה לי שהוא יכול להתאים גם לצרכים שלי.

ידוע אם המסך בעל 8 ביט אמיתי?

עריכה

לא מצאתי תשובה ל-8 ביט אבל

Philips has made no particular effort at good color rendering, so it's better not to count on using this unit for photo retouching - except maybe for removing red-eye from the pictures of Aunt Hortense's birthday party...

ביקורת של tomshardware

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים