פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים כן אבל מי שכתב את זה הוא הwebmaster או בן אדם מטעם חברת ישראייר בשתי המקרים קרוב לוודאי שזה טעות אנושית
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר נו ברור שזה טעות , אפילו הכי בור ועם הארץ לא יחשוב שתאילנד בארופה...זה לא טעות זה תרבות החפיפניקיות הישראלית הטיפוסית, הזלזול בעובדות מדעיות ובמקרה הזה בעובדות גאוגרפיות טריוויאליותומהסיבה הזו ישראייר לעולם לא תגיע לרמה של לופטהנזה או אמריקן איירלינסכי את האתר של ישראייר כנראה נותנים לאיזו פרחה עם 10 שנות לימוד לתחזק.בעוד שאתרים של חברות יותר רציניות בודקים ב- 7 עיניים כל פרט לפני שמשחררים לאוויר.החפיפניקיות הזו יכולה להעיד על איך החברה מתחזקת את המטוסים שלה ומה יחסה לבטיחות.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים NJorl אני מבין על מה אתה מדבר , כי יצא לי לעבוד בכמה וכמה מקומות .והרשלנות הזאת נובעת מגבוה . כלומר מהמנהלים הגבוהים , עד ראשי מחלקות קטנים . שפשוט לא משגיחים מספיק על העובד הפשוט , או שכמו שאמרת מחפפים .כלומר לא נותנים מספיק בקורת ומוסר לעובד הפשוט כדי שיעשה מלאכתו נאמנה .ואני אוסיף ואומר שלא צריך לצעוק על העובדים או להטיל אימה וכולי אלא פשוט השגחה פשוטה בסבר פנים ותו לא מה שאני רוצה להגיד זה שאותה "פריחה" נגיד והתמזל מזלה והיתה מתקבלת ללופטהנזה אז מפחד הבקורת מגבוה היתה חושבת פעמיים לפני שהיתה מעדכנת איזה מידע באתר .
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים החפיפניקיות הזו יכולה להעיד על איך החברה מתחזקת את המטוסים שלה ומה יחסה לבטיחות.נסחפת קצת, לא?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים בסך הכל טעות אנוש.. מה היית אומר על DELL(אם אני זוכר נכון), שחילקו מחשבים במחירים נמוכים באתר שלהם, ככל שהוסיפו שדרוגים?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים תתפלא, אני מכיר אנשים שלא יודעים איפה זה ארה"ב/אמריקה.."אמור לי מי מכרייך, אני אגיד לך מי אתה..."
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים זה לא טעות זה תרבות החפיפניקיות הישראלית הטיפוסית, הזלזול בעובדות מדעיות ובמקרה הזה בעובדות גאוגרפיות טריוויאליותומהסיבה הזו ישראייר לעולם לא תגיע לרמה של לופטהנזה או אמריקן איירלינסכי את האתר של ישראייר כנראה נותנים לאיזו פרחה עם 10 שנות לימוד לתחזק.בעוד שאתרים של חברות יותר רציניות בודקים ב- 7 עיניים כל פרט לפני שמשחררים לאוויר.החפיפניקיות הזו יכולה להעיד על איך החברה מתחזקת את המטוסים שלה ומה יחסה לבטיחות.תגיד למה המשפט שלך מכוון?בחתימה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.