פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייהאז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולותכמה עולה דבר כזה?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אני רוצה לראות איך אני נראה עם עיניים כחולות....נו בחייאת מישו יודע כמה זה עולה? וגם ככה אני צריך לקנות עדשות מגע אז מה זה משנה אם באותו הזדמנות גם יראה איך זה יושב עליי
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים עדשות מגע זה לא משהו פשוט שאפשר להכניס לעין ולסיים עניין, צריך להיבדק אצל אופטמטריסט קודם.אתה מוזמן לקרא מעט על זה כאן:ynet -עדשות צבעוניות: יופי שעלול לעלות לכם בראייה
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר עדשות מגע זה לא משהו פשוט שאפשר להכניס לעין ולסיים עניין, צריך להיבדק אצל אופטמטריסט קודם.אתה מוזמן לקרא מעט על זה כאן:ynet -עדשות צבעוניות: יופי שעלול לעלות לכם בראייההלכתי כבר לאופטמטריסטנו כמה זה עולה בערך מישו יודע1?!?!?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים דבר ראשון, כי זה בלתי נמנע- דבר שני, לידידה שלי היו כאלו. אם אני זוכר נכון, עדשות טובות לא חד פעמיות צבעוניות עולות מעל 1500 ש"ח.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר חח אחי באמת שזה לא פוגע או משו בכיף שיהיה אבל מה זה לא מצחיק יצאת הראשון עוד יצא קצת מצחיק אתה יצאת חאשב לדעתיודבר שני מה 1500 שקל מה אני מניאק!?!?מה הכי זול שאפשר להשיג?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים בא לך להרוס לעצמך את העיניים?אם אתה מחפש את הדבר הכי זול שעובד ורק חשוב שיהיה צבע- התמונה שלי תקפה לגביך, לגמרי.עדשות מגע זה לא צעצוע- זו הראייה שלך. לא קונים זבל שזה נוגע לדברים כאלו.בנוגע למחיר, הוא משתנה בהתאם למספר, התייעץ עם האופטומטריסט שלך.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אחי בשביל לראות איך אתה נראה עם עיניים כחולות תעשה בפוטושופ לא צריך לרוץ לקנות עדשות בשביל זה בימינו
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים הלכתי כבר לאופטמטריסטנו כמה זה עולה בערך מישו יודע1?!?!?מה הבעיה ללכת לאופטיקה הלפרין\אופטיקנה\סופר פארם(?) ולבדוק?ממה שניתן למצוא באינטרנט אז 95 ל10 עדשות יומיות שלFreshLook (אל תשאל אותי מי אלו) ו238 ש"ח לעדשות של גונסון אנד גונסון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.