עבור לתוכן

סידור כבלים בחדר ?

Featured Replies

פורסם

יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ?

אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב

יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב)

וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו)

איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?

פורסם

יש כזה "מנהרה קטנה"

אין לי מושג איך להגדיר את זה

זה ריבוע כזה קטן לאורך, משהו בצבע לבן

אוף קשה להסביר :P

פורסם

^^^תעלה.

אבל אסתטי(ומסובך) יותר זה להכניס הכל לקיר.

פורסם

אם אין לך אפשרות לחצוב בקיר אז יש לך כמה אפשרויות. אני במקומות מסוימים (איפה שפרופיל דק מספיק) משתמש בתעלות פלסטיק לבנות וצובע אותן בצבע של הקיר. איפה שלא (למשל אצלי בחדר בצד שיש שם כמות עצומה של כבלים עבים מאוד) אני משתמש במשהו כמו צינור יחסית גמיש. הוא שחור, אבל הוא לא בולט לעיין ולדעתי נראה אחלה. בדר"כ יש כאלה דברים בחנויות חשמל (לא שקם וחבריהם, אלא חנויות לציוד חשמל לשיפוצניקים וכאלה דברים). בנוגע לכבלים רמקולים, זה תלוי בצבע הקיר שלך, אבל יש אפשרות נוספת. או שתקנה כבלים עם בידוד שקוף (כמו שאני עשיתי) ולדעתי זה נראה בסדר גמור. או שתקנה כבלים לבנים ותצבע אותם. יש גם כבלים עם בידוד רבוע שקל יותר לצבוע, או אפילו כבלים עם פרופיל דק במיוחד בכדי שלא יבלטו.

Anatoli.

פורסם

עדיף לשים כזה ואז תשים את זה בפינות כדי שלא יראו כל כך

פורסם

ez cable

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים,

NoAmN ו- eegg , אין לי שמץ של מושג מה אתם מנסים לומר...

דרך אגב, הנה החדר שלי, נסיון ראשון שלי עם google sketchup ,

roomdy9.th.jpg

מלבד המיטה, כרגע במציאות אין שם שום דבר (חדר בבית חדש, צריך להביא רהיטים חדשים ואת כל השאר...)

לא הכי מדוייק בעולם מבחינת מידות , אבל נותן רעיון כללי על הצורה :) למרות שמבחינת ריהוט ומיקום שלו, הכל יכול להשתנות.

את הרמקול סנטר רואים מעל ה TV, והסאב מתחת, את שאר הרמקולים לא שרטטתי, אבל אני אפזר בפינות של החדר (שניים קדמיים ושניים אחוריים)

(אלא אם כן זה לא טוב אקוסטית ? אין לי שמץ - חשבתי ממש לשים את הרמקולים בפינה למעלה - 10 ס"מ מתחת לתקרה בכל פינה)

בכל מקרה, המיקום של ה TV והרמקולים אני פחות או יותר סגור

אני מניח שאני אשתמש בתעלות כמו שאנטולי ייעץ, ואצבע אותן רק לצבע של החדר שלי - בשביל הרמקולים הקדמיים והאחוריים שבפינות החדר.

אין לי אפשרות להחליף את הכבלים לרמקולים שלי, זוהי מערכת X530 של לוג'יטק, רמקולים למחשב (לא למערכת)

הם שחורים, ואני אהיה חייב לקנות להם מאריכים, כי הם די קצרים למען האמת.

אבל מה בנוגע לרמקול הסנטר והטלוויזיה ? כמו שאתם רואים, הם יהיו על הקיר ה"מרכזי" , האם תעלה במיקום כזה לא תהיה בולטת מדי ?

אולי אני אקנה ריהוט שיסתיר את זה בעצם, כשאני חושב על זה אולי אפילו יהיו מדפים או ספריה מסביב ל LCD שתהיה תלויה על הקיר...

אשמח לעצות נוספות שלכם,

באופן כללי אני גם מחפש רעיונות לריהוט לחדר, בעיקר שולחן מחשב ומדפים, מישהו מכיר או התנסה עם נגריה טובה שיודעת להתאים רהיט לחדר ?

כי אני לא חושב שאני אמצא באיקאה או בחנויות דומות רהיטים שיתאימו בול..

פורסם

איפה אתה עושה שיעורי בית?

פורסם
  • מחבר

אני לא תלמיד בית ספר,

אבל בכל מקרה, רוב הדברים על המחשב (הגשות לאוניברסיטה) ומה שבכתב (ממש עט ודף :) ) - על המיטה, או על שולחן המחשב.

(הריהוט שבתמונה, כפי שציינתי, עדיין לא קיים, כרגע אני בחדר הזה כשיש בו רק מיטה,

וטלוויזיה זמנית על סטנד זמני, אני כותב את הפוסט הזה מהלפטופ על המיטה,

המחשב הראשי שלי עדיין לא מחובר, והמסך החדש שלו צריך להגיע מחר)

ומצלם את התמונה הזו מהמצלמה שבנויה במסך של הלפטופ :

picture9vq1.th.jpg

פורסם

lol.

אני בטוח שדגם המסך שלך מאוד קשור לעניין הכבלים.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים