פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים רוצים ליצור תיקיה ריקה בWINDOWS בלי שום שם? תעשו את הדבר בא: תיצרו ספריה בשם כלשהוא אחרי זה תלחצו קליק ימני על הספריה וRENAME עכשיו תלחצו על מקש ALT -לחיצה ממושכת ואחרי זה תקישו 255 (במספרים של צד ימין במקדלת) ואז תעזבו את מקש ALT זהו קיבלתם סיפריה ריקה בלי שם ?(Mesatla אני לא מזמן גיליתי את זה לא כמוך ) אתה מדבר שטויות, לבורים מבינכם 255 זה של ASCII "תו ריק" בתקופת DOS לא ניתן היה לרשום רווח בשמות קבצים או תקיות ולכן השתמשו בתו הזה. בימינו זה NBSP - NONE BREAKABLE SPACE שמשתמשים בו בעקר ב HTML.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים זהו קיבלתם סיפריה ריקה בלי שם ?(Mesatla אני לא מזמן גיליתי את זה לא כמוך ) ^^ואפשר גם לשים קבצים בתיקייה בלי שיראו אותם!! (לא מוסתרים) כנסים ל-CMD ומנתבים שם ל:C:\WINDOWS\Tasks ושם מדביקים דרך ה-CMD את הקובץ. ואז תיכנסו לתיקייה דרך האקספלורר ולא תראו את הקבצים! כנ"ל גם לגבי downloaded program files שב-WINDOWS.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים רוצים ליצור תיקיה ריקה בWINDOWS בלי שום שם? תעשו את הדבר בא: תיצרו ספריה בשם כלשהוא אחרי זה תלחצו קליק ימני על הספריה וRENAME עכשיו תלחצו על מקש ALT -לחיצה ממושכת ואחרי זה תקישו 255 (במספרים של צד ימין במקדלת) ואז תעזבו את מקש ALT זהו קיבלתם סיפריה ריקה בלי שם ?(Mesatla אני לא מזמן גיליתי את זה לא כמוך )
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים עדיף ליצור קובץ איקון שקוף, ולא להשתמש בזה של WIמ, מכיוון שתוכנות כמו מיקרואנגלוט משנות אותו.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר רוצים ליצור תיקיה ריקה בWINDOWS בלי שום שם? תעשו את הדבר בא: תיצרו ספריה בשם כלשהוא אחרי זה תלחצו קליק ימני על הספריה וRENAME עכשיו תלחצו על מקש ALT -לחיצה ממושכת ואחרי זה תקישו 255 (במספרים של צד ימין במקדלת) ואז תעזבו את מקש ALT זהו קיבלתם סיפריה ריקה בלי שם ?(Mesatla אני לא מזמן גיליתי את זה לא כמוך ) זה לא תו ריק,זה תו חסר צורה,יש הבדל. אם אתה כל כך אוהב תווים כאלה תפתח charmap,לא חסרים תווים חסרי צורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.