עבור לתוכן

The Mystery Method \ The Pick-Up Artist

Featured Replies

פורסם
זה פשוט לגרום לה להמשך אלייך - ולדעת איך לעשות את זה נכון, איך להתחיל עם כל סוג של בחורה בדרך נכונה שתמיד תעבוד.

ממש הגדרת בדיוק עכשיו מה זה מניפולציה!

ותרד מהפסים האישיים אתה לא מעניין אותי עד כדי כך וגם אני לא מעניין אותך עד כדי כך.

פורסם

טוב נו כנראה הדיון הזה בא בזמן , לכל המעוניינים היום באולפן שישי יש על זה כתבה .

פורסם

תאמינו או לא הטכניקה עובדת ואלפי גברים בארץ משלמים סכומים מכובדים על מנת ללמוד את אותה הטכניקה. הטכניקה עובדת בשלבים הבאים:

בשלב הראשון מאמצים דפוסי התנהגות שמבדילים את הגבר משאר הגברים (לטובה) וגורמים לבחורה להימשך ולהתעניין. בשלב השני רוכשים שיטות לביצוע מניפולציות פסיכולוגיות שיגרמו לבחורה לרצות להכיר אותך. בשלב השלישי לומדים שיטות לגרום לבחורה לשכב איתך. משם אתה בוחר אם להמשיך בקשר או לזרוק אותה.

פורסם

מצאת את הפורום לפרסם בו את זה...

אני בדר"כ כשאני מתחיל לראות סידרה מעניינת אני ממליץ עליה פה אבל את הסידרה הזאת החלטתי לא להמליץ פה לאנשים כי ידעתישזה בדיוק מה שיקרה.

אתה בא פה בדיוק למקום שמלא באנשים האלה שמשתתפים בסידרה שם.

רק להבהרה, השיטה הזאת היא כדי למשוך נשים וליצור או חברויות או סטוצים. זה לא רק בשביל לזיין בערימות...

מי שיודע מה שיודע בנוגע לPUA, אל תנסו לשכנע פה את הלא מאמינים.. שיירקבו לבד ויגדלו ביצים עם הזמן, בגיל 25.. :P

מי שמתעניין טיפה, יכול לראות היום ב8 באולפן שישי בערוץ 2 כתבה על זה עם המארגנים והמשתתפים של הקהילה של אומנות הפיתוי הישראלית...

מי שרוצה לראות איך אמורים מתנהגים, על קצה המזלג, מוזמן לקרוא הודעה שלי פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275286.msg2427929#msg2427929

פורסם
בשלב הראשון מאמצים דפוסי התנהגות שמבדילים את הגבר משאר הגברים (לטובה) וגורמים לבחורה להימשך ולהתעניין. בשלב השני רוכשים שיטות לביצוע מניפולציות פסיכולוגיות שיגרמו לבחורה לרצות להכיר אותך. בשלב השלישי לומדים שיטות לגרום לבחורה לשכב איתך. משם אתה בוחר אם להמשיך בקשר או לזרוק אותה.

פחחח והוא עוד אומר לי:

אתה אחד הלא קשורים ביותר שראיתי.

זה הגדרה ברורה לשיטה מניפולטבית וגועלית להשכיב בחורות, תאר לך שהיו עושים לך את זה? אבל כמובן שאין לך דמיון כזה מפותח...

פורסם

אז תשארו חננות עד סוף החיים שלכם, מה אגיד ומה אומר.

חבל שפירסמתם את זה פה.

אנשים לא מוכנים להסיר את המסכה.

פורסם

פחחח והוא עוד אומר לי:

זה הגדרה ברורה לשיטה מניפולטבית וגועלית להשכיב בחורות, תאר לך שהיו עושים לך את זה? אבל כמובן שאין לך דמיון כזה מפותח...

ומה רע בזה?

פורסם
אז תשארו חננות עד סוף החיים שלכם, מה אגיד ומה אומר.

חבל שפירסמתם את זה פה.

אנשים לא מוכנים להסיר את המסכה.

אז מי שלא משכיב הרבה בחורות הוא חננה להגדרתך? פששש

הנה מסיכה בשבילך, כל גבר רוצה לזיין כמה שיותר אבל זה לא אומר שהוא צודק-זה גם מסכה.

להגיד שלזיין הרבה בחורות זה טבעי, זה אחושילינג מסכה.

ומה רע בזה?

תנסה לדמיין איזה קשר מפותח ועמוק יש לך עם בחורות שלא בא לך להכיר וכל מה שמעניין אותך זה בשר ותאוות, כמו איזה בהמה, אם טוב לך להיות בהמה, אז לבריאות שיהיה לך.

ממש סליחה שאני מציג צד קצת מוסרי פה, אני צריך ממש להתנצל, לאן הגיע העולם המפותח הזה?

פורסם

אתה מסתכל על זה בצורה שלילית. המהות של כל העניין זה לא לעשות מניפולציות פסיכולוגיות/סגסציות/NLP וכו'.

אמנם הדברים הנ"ל קיימים אבל זו לא הליבה של האומנות.

על רגל אחת אפשר לומר שאומנות הפיתוי יכולה להקנות לך מודעות לעצמך ולסביבה(דרך העלת הבטחון העצמי) בצורה כזו שגורמת לך להיות אטרקטיבי בשוק הפנוים פנויות. למרות כל זאת אפשר לפתח את האומנות להרבה מאוד אספקטים אחרים בחיים בהם דרושה אינטרקציה עם אנשים אחרים.

Entiendes?

פורסם
  • מחבר

אני אישית קראתי את הספר "The Mystery Method - Venusian Arts Handbook".

ולפי דעתי, Mystery עצמו הלך -קצת- יותר מדי חזק בעניין ה-Peacocking.. אם תמצאו תמונות מלאות שלו תראו שהוא נראה כמו רוח.

לא רק שהוא מטר 1.93 - הוא גם כל הזמן משתמש בכובע הענק הזה שגורם לו להראות כמו איזה עץ! ;)

פיספסתי את הכתבה באולפן 2, או מה שזה לא יהיה - יש לי איזה דרך לראות אותה?

פורסם

לא קראתי את הספר שלו אבל לפנ נתוכנית החדשה שלו זה באמת נראה שהוא יותר מידי פיקוקי... בכל זאת, הוא לא מנסה להשיג כל הזמנן בנות.. הוא עבר את הזמן הזה של להשיג בנות בשביל לזיין בערימות.. ;) כנראה הוא פשוט אוהב את המראה הזה וזה מה שחשושב... יש מצב שזה מרתיע מספר נשים, אבל מה אכפת לו? הוא לא מנסה להרוויח משהו מכל הוידאו'ס שהוא עושה... :P

פורסם
  • מחבר

לא קראתי את הספר שלו אבל לפנ נתוכנית החדשה שלו זה באמת נראה שהוא יותר מידי פיקוקי... בכל זאת, הוא לא מנסה להשיג כל הזמנן בנות.. הוא עבר את הזמן הזה של להשיג בנות בשביל לזיין בערימות.. ;) כנראה הוא פשוט אוהב את המראה הזה וזה מה שחשושב... יש מצב שזה מרתיע מספר נשים, אבל מה אכפת לו? הוא לא מנסה להרוויח משהו מכל הוידאו'ס שהוא עושה... :P

אם אתה רוצה את הספר אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי, זה הספר המלא עם כל השלבים בפירוט & הכל כולל. ;D

עזוב לזיין בערמות - הוא עשה את זה כבר.

הסרטון הזה כל פעם מעצבן אותי מחדש:

פה אתה רואה כמה זיונים בערמות הוא קיבל, ותחשוב שאלה רק המצולמות..

עכשיו הוא מרוויח על זה כסף - והמון.

סדנה של 3 ימים עולה אצלו כבערך 2000$ למשתתף.

פורסם

לא תודה, אני לא צריך לקרוא את הספר שלו... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים