עבור לתוכן

מסך שטוח בסביבות 1000 שח

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח.

אני לא מתכנן לשחק במחשב.

אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ?

על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה?

עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.

פורסם

צריך שיהיה "ידידותי לעיניים" לא כמו המסכים של Proview אלא כמו המסכים של SAMSUNG, Iiyama, Mitsubishi, ViewSonic

וכל החברות הגדולות, מפני שהמסך יהיה רק לשימוש משרדי אז לא צריך רזולוציות יותר מדי גבוהות ואפשר להסתפק

ב-Samsung 753DFX הוא מאפשר רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 ב-65HZ, גודל הנקודה שלו הוא 0.24

והיא "ידידותי לעיניים", התקציב גם לא מאפשר הרבה "משחק" עם תוסיף עוד 200ש"ח תוכל לקנות את ה-CTX PR705F

שהוא באמת מסך מצויין וגם עם מפרט גבוה.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

מה זה ידידותי לעיניים.

אני עבדתי עם קצב רענון של 85 עם מסך מאג ולא היו לי בעיות.

במה הסמסונג עדיף עליו ?

פורסם

ידידותי לעניים לא אומר דווקא Hz, יש מסכים שיושבים מולם כמו מסכי Proview ואחרי חצי שעה העניים מתעייפות וכואבות,

לכן צריך לקחת מסך רק מחברה גדולה וטובה כמו SAMSUNG, IIYAMA, CTX, VIEWSONIC, MITSUBISHI ועוד.......

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא ביקורות על המסך הזה.

אולי תוכל להפנות אותי

פורסם

על איזה מסך אתה רוצה? {אין ממש ביקורות על מסכים ברשת, חוץ מהמסכים הכי מובילים אצל TomsHardWare}.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך החלטת שהסמסונג הוא מסך טוב.

להמון מסכים יש את אותו מפרט ועליהם אתה לא ממליץ.

חוץ משהוא מחברה גדולה לא אמרת כלום.

פורסם

SAMSUNG היא חברה מאוד גדולה בעלת מוניטין מצויין,

המסכים שלה מעולים, אולי לא הכי טובים אבל למחיר שאתה רוצה

לשלם על המסך אתה לא תקבל יותר טוב מהמסך שהצעתי לך,

והסברתי לך כבר, המפרט הוא לא הכי חשוב אלא גם האמינות,

ואיך בתכלס המסך פועל אצלך, יש לך לדוגמא מסך Proview

דומה במפרט ל-Samsung אבל ה-Samsung מציג

חדות תמונה טובה במיוחד וה-Proview מציג תמונה מרוחה

ומגעילה וכהה מאוד, תקנה SAMSUNG לא תתחרט,

אל תקנה זבל, לך על בטוח, מיליונים קונים ולא טועים.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה 753DFX לבין ה SyncMaster 763MB ?

פורסם

ה-763MB היא גרסה קצת יותר מתקדמת {במפרט לא אבל החברה עושה שינויים קטנים בתוך המסך עצמו, לא תמיד מורגש},

אבל זה גם מסך מצויין למחיר שלך {איך שכחתי אותו?, טוב אולי בגלל שהוא חדש ולא ממש צבר תאוצה בקרב הקהילה שלנו

מפני שאצלנו בקהילה לא הולכים על מסכים של 1000ש"ח אלא על 1500ש"ח מינימום בשביל איזה Iiyama 413Color},

בקיצר כך אותו תהנה וזהו, אל תתחיל לשאול יותר מידי שאלות אלא עם כן זה מאוד חשוב, Samsung חברה מעולה

עם מסכים מעוליים ואמינים מאוד. {יש לי מסך במחסן לצורכי ניסויים 15" שאבא שלי קנה לפני 8 שנים בערך והוא פועל כמו גדול}.

פורסם
  • מחבר

יאללה שכנעת.

אני מקווה שאתה לא הבן של היבואן .

:)

פורסם

אל תדאג אני הבן של היבואן של מסכי Iiyama, סתם בצחוק.

פורסם

ה-763MB היא גרסה קצת יותר מתקדמת {במפרט לא אבל החברה עושה שינויים קטנים בתוך המסך עצמו, לא תמיד מורגש},

אבל זה גם מסך מצויין למחיר שלך {איך שכחתי אותו?, טוב אולי בגלל שהוא חדש ולא ממש צבר תאוצה בקרב הקהילה שלנו

מפני שאצלנו בקהילה לא הולכים על מסכים של 1000ש"ח אלא על 1500ש"ח מינימום בשביל איזה Iiyama 413Color},

בקיצר כך אותו תהנה וזהו, אל תתחיל לשאול יותר מידי שאלות אלא עם כן זה מאוד חשוב, Samsung חברה מעולה

עם מסכים מעוליים ואמינים מאוד. {יש לי מסך במחסן לצורכי ניסויים 15" שאבא שלי קנה לפני 8 שנים בערך והוא פועל כמו גדול}.

ה763MB מבוסס על שפורפרת חדשה יותר מה753DFX.

זו למעשה אותה שפורפרת, אבל הMB (מג'יק ברייט) נותנת 3 אפשרויות תצוגה, ורמת בהירות גבוהה במיוחד.

review here

להגיד שזו אותו מסך עם שיפורים לא מורגשים זה טעות, המג'יק-ברייט היא הממשיכה של קו הDynaflatX ואמורה להחליף אותה תוך זמן קצר.

מצד שני, פעם אחרונה שבדקתי, ה763MB עלה כמו הPR705F של CTX.

פורסם

אבל בתאכלס ראיתי את שתי המסכים {אחד יש לי בבית ואחד ראיתי בבאג מחשבים בקניון הצפון בנהריה},

ואין הבדל גדול, התמונה של ה-763MB קצת יותר חדה, וזהו...... לא הרגשתי שיפור מסוים.

פורסם

כי עוד לא הפעלת את הפונקציות שלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים