עבור לתוכן

קניית מחשב באילת ( לחסוך את המע"מ )

Featured Replies

פורסם

שבוע הבא אני באילת וחשבתי למה לא לקנות מחשב שם אם אפשר לחסוך את המע"מ

אני מוציא על המחשב בארך 6000-7000 ש"ח שזה חוסך לי כ 1000 ש"ח

מה אתם חושבים על זה ואם יש חנויות באילת ברמה שאפשר לסמוך .

תודה חברה מחכה לתגובות .

פורסם

1.לא חושב שיש חנויות טובות באילת...

2.אני מניח שאתה לא מהאזור..ואני לא חושב שיתחשק לך לשלם משלוח הלוך חזור למקרה שיקרה או משהו..או לחליופין ליסוע לשם/לקנות חלק חדש

3.הרבה חנויות לא "יוותרו" לך על המע"מ כי רובן שם מנצלות את העניין להגדיל רווחים שלהם...

פורסם
  • מחבר

לא אני מהמרכז

אולי כדאי ללכת על חלקים בטוחים כמו מעבד , כ.מסך קירור .....[br]פורסם בתאריך: 16.08.2007 בשעה 01:04:48

האם ראיתם שסקי. פי .סי מפרסמים 6600Q

STEPPING GO אבל שלוחצים על הקישור מגעים לחנות של נעה ( האם יש קשר בין החנויות ? )

פורסם

הבחור צודק,

הסיכוי שתחסוך באמת את המע"מ שואף לאפס

אתה תחסוך אולי 5% שכן החנויות באילת מנצלות את המע"מ להגדלת רווחים,

אני ראיתי את זה בכל תחום ממצלמות, למוצרי שימוש יום-יומיים -קוסמטיקה ודיאורדואנט, בגדים נעלים ואני דיי בטוח שגם מחשבים

אז תחשוב אם ה5% על חלק מהמוצרים שווה לך את הטרטור וסיכוי ששתהיה בעיה תתחיל לשלוח לאילת או לנסוע לשם

פורסם
  • מחבר

יש מישהו מאילת שיתן עזרא ?

בתחום הצילום אתה צודק אני ראיתי מצלמות באותם מחירים אפילו יותר יקר

חוץ מחנות של בCAMERA שהשירות שלהם על הפנים

אם הבדל הוא 5% זה אני יכול להשיג גם פה ( יש לי קשרים עם יבואנים , עובד במכירות הרבה זמן ) ואז זה בטח לא שווה

פורסם

כנראה על מחשב נייח לא תרוויח הרבה... מחשב נייד אבל אפשר לחסוך הרבה, תלוי בכמה קונה.

קניתי שם נייד, המוכר פתח לי אפילו זאפ הראה לי שם מחיר הכי זול, הוריד מזה 16% ויצא בערך המחיר שהיה שם בחנות.

ועם ניידים אין בעיה של אחריות כי האחריות זה במעבדות היצרן שיש בכל רחבי הארץ (לרוב).

פורסם

הועבר.

אולי מישהו מאילת יתן נחמיה.

פורסם

המחירים באילת הם מחירי שוד. אל תחשוב שהם מרוויחים הרבה אבל.... בטח הכל הולך למזגנים..

פורסם

אני יכול לומר לך שהרשתות שם בהחלט מוכרות ללא מעמ.

לגבי חנויות אני יודע להמליץ לך רק על אופיס דיפו ליד קלאב הוטל

מול קניון "מול הים"

פורסם

יש חנות און לין:

http://www.shopeilat.co.i

כדאי לבדוק אם זה באמת זול יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים