עבור לתוכן

עוד שיר חכם שישפר את מצבו של הנוער בארץ

Featured Replies

פורסם

קב''ן תביאווו קב''ן!!!

פורסם

אחת הפקידות אצלנו בצבא שמה את השיר הזה המון פעמים, בהתחלה זה היה חביב, אחר כך בא לי לשבור לה את הMP כל פעם שאני שומע את השיר

הוא כל כך מטומטם ומעצבן..... העיקר כשאני שם קצת FRANZ FERDINAND הפקידות מתנהגות כאילו שמתי איזה רעש בלתי נסבל

פורסם

חם לי חם לי שיו איזה כיף הקיץ בא בא בא באא

פורסם

בYNET החליפו את השיר לגרסה החרדית של השיר.

מטומטם מזה כבר אי אפשר להגיע.

פורסם

אחת הפקידות אצלנו בצבא שמה את השיר הזה המון פעמים, בהתחלה זה היה חביב, אחר כך בא לי לשבור לה את הMP כל פעם שאני שומע את השיר

הוא כל כך מטומטם ומעצבן..... העיקר כשאני שם קצת FRANZ FERDINAND הפקידות מתנהגות כאילו שמתי איזה רעש בלתי נסבל

שים לה כמה דקות של פנטרה... באחריות הדבר הזה מרחיק ערסים\ פקאצות כמו אש... אפשר גם גנז אנ' רוזס בפול ווליום, אבל זה לא יעיל כמו פנטרה :smile1:

פורסם

אם אתה רוצה פיתרון מידי שים behemoth :lol: :lol:

פורסם

מחסנית בהכנס ולרסס :2gunsfiring:.

מי כתב את ה"שיר" הזה ? ילדה בכיתה ז' ? מי מספיק מטומטם ? לא צריך אפילו לתת במה לחרא הזה. פשוט עלבון לאינטלגנציה.

אם מישהו ראה את הסרט Idiocracy ... נראה שהוא מתגשם.

פורסם

שים לה כמה דקות של פנטרה... באחריות הדבר הזה מרחיק ערסים\ פקאצות כמו אש... אפשר גם גנז אנ' רוזס בפול ווליום, אבל זה לא יעיל כמו פנטרה :smile1:

חחחח יש לי בפלאפון AC/DC באמת מרחיק ערסים פאקצות בצורה מטורפת שימושי ביותר

פורסם
שמתי את השיר הנ"ל על repeat במערכת ועשיתי ספונג'ה לבית

:screwy:

פורסם

ההתחלה נשמעת כמו התחלה של "שיר" שמעודדות שרות.

פורסם

אני דווקא חושב שזה מאוד מרגש שהיא רוצה אהבה בגיל כל כך צעיר, זה ממש מעיד על הבגרות שלה.

שיר על החיים כזה וזה...

או-

מה ההבדל בין זונה למי שהשתתף בכתיבת השיר?

שהזונה מקבלת פחות כסף

או-

איך אפשר למכור פורנוגרפיה לילדים בצורה חוקית וגם בשעות הלימודים.

פורסם

היי יש באסים טובים..... ;)

פורסם

מה זה הקול הזה.. היא נשמעת כמו ילדה בת 5

פורסם

איזה שיר מעולה!וואווווו

אני מרגיש עם 50 IQ פחות! :jump:

פורסם

אוי שמעתי שירים גרועים בחיי... אבל כזה שיר גרוע עדיין לא שמעתי (אם אפשר לקרוא לזה שיר :kopfpatsch:).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים