פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אחת הפקידות אצלנו בצבא שמה את השיר הזה המון פעמים, בהתחלה זה היה חביב, אחר כך בא לי לשבור לה את הMP כל פעם שאני שומע את השירהוא כל כך מטומטם ומעצבן..... העיקר כשאני שם קצת FRANZ FERDINAND הפקידות מתנהגות כאילו שמתי איזה רעש בלתי נסבל
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אחת הפקידות אצלנו בצבא שמה את השיר הזה המון פעמים, בהתחלה זה היה חביב, אחר כך בא לי לשבור לה את הMP כל פעם שאני שומע את השיר הוא כל כך מטומטם ומעצבן..... העיקר כשאני שם קצת FRANZ FERDINAND הפקידות מתנהגות כאילו שמתי איזה רעש בלתי נסבל שים לה כמה דקות של פנטרה... באחריות הדבר הזה מרחיק ערסים\ פקאצות כמו אש... אפשר גם גנז אנ' רוזס בפול ווליום, אבל זה לא יעיל כמו פנטרה
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אחת הפקידות אצלנו בצבא שמה את השיר הזה המון פעמים, בהתחלה זה היה חביב, אחר כך בא לי לשבור לה את הMP כל פעם שאני שומע את השירהוא כל כך מטומטם ומעצבן..... העיקר כשאני שם קצת FRANZ FERDINAND הפקידות מתנהגות כאילו שמתי איזה רעש בלתי נסבלמחסנית בהכנס ולרסס :2gunsfiring:.מי כתב את ה"שיר" הזה ? ילדה בכיתה ז' ? מי מספיק מטומטם ? לא צריך אפילו לתת במה לחרא הזה. פשוט עלבון לאינטלגנציה.אם מישהו ראה את הסרט Idiocracy ... נראה שהוא מתגשם.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים שים לה כמה דקות של פנטרה... באחריות הדבר הזה מרחיק ערסים\ פקאצות כמו אש... אפשר גם גנז אנ' רוזס בפול ווליום, אבל זה לא יעיל כמו פנטרה חחחח יש לי בפלאפון AC/DC באמת מרחיק ערסים פאקצות בצורה מטורפת שימושי ביותר
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אני דווקא חושב שזה מאוד מרגש שהיא רוצה אהבה בגיל כל כך צעיר, זה ממש מעיד על הבגרות שלה.שיר על החיים כזה וזה...או-מה ההבדל בין זונה למי שהשתתף בכתיבת השיר?שהזונה מקבלת פחות כסףאו-איך אפשר למכור פורנוגרפיה לילדים בצורה חוקית וגם בשעות הלימודים.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אוי שמעתי שירים גרועים בחיי... אבל כזה שיר גרוע עדיין לא שמעתי (אם אפשר לקרוא לזה שיר ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.