פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים ת'כלס שיר גדול ... אני כל יום שומע אותו... ואני כבר לא נחשב נוער היי.. מצאתי מסר חיובי בשיר דווקא חחח "השמש כבר עשתה אותי ארנבת שחומה אני צריכה לשתות המון אסור להתייבש" חחחחחח
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים שתהיה באמת מדבקה, parental advisory, כמו בחו"ל. מה רע בזה? בכל מקרה זה שיר תת רמה מכל הבחינות
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים זה אחד השירים הכי גרועים ששמעתי, כמעט מכל בחינה.נדמה כאילו דחפו שם את שני המשפטים "נו בוא לשירותים נתן אחד מהיר" ו"מותק איתי אתה לא צריך יותר את יד ימין" כי "סקס מוכר" וקיוו שזה מה שיהפוך אותו ללהיט.האמת, אני יכול להבין את זה - לא הייתי מתפלא אם זה היה הופך ללהיט.בכל מקרה, שיר זבל.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מה לעזאזל אנשים חושבים שהם כותבים שיר כזה אידיוטי?וגם תחנות הרדיו לא פחות מפגרות,אם צינזרו שיר כזה ,היו צריכים גם לצנזר את רוצה בנות.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים חח שיר דפוק ברמות.מגיעים למצב של ארה"ב עם הראפ של כמו CANDY SHOP ו- I wanna f*ck you ... מצויןן, מה הלאה?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מה הלאה?אני מניח שמשהו סטייל השיר הזה + רוצה בנות + סאונד מסרט פורנו גרמני + הפיג'מות(פטיש הזוי).
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים ומהסיבות הנ"ל אני אמליץ לכולם על השיר I wanna burn my radio של 4Promille.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים חחחחחחחח :lol: אלוהים מה זה? ושיורידו את המילה לחן כי היא נעלבה. נתערב שבפסטיגל בעוד 5 שנים נשמע שירים דומים?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים שחר אטלי- קב"ן!!!!http://mp3music.co.il/music/sound/3/3a58446d-621c-41ca-975a-9e666a403988.MP3רק מי שהיה בצבא \עכשיו בצבא מביןנ.ב נא לא לשמוע את השיר באמצע השמירה מחשש להתאבדות!!!!!!!!!
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני לא מאמין.זה אולי אחד השירים..............עוד קצת ..........הכי גרועים ששמעתי בחיים שלי!בדיוק חשבתי על כמה זה מזכיר לי שירים כ"כ מטומטמים מאמריקה.אני כבר ממזמן לא שומע רדיו ושירים חדשים (ואם כן- אני יודע לעשות סלקציה בין שירים טובים לגרועים) כי הכול חוזר על עצמו.נ.בגלגלצ חופרים ברמות עם השירים.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים עצוב לראות איך המוזיקה התדרדרה מהרמה של מוצרט ובאך עד לזבל הזה.לא צריכים לתת לאנשים חסרי כישרון כל כך להפיק מוזיקה לציבור בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.