עבור לתוכן

כניסה למועדונים מעניינים באילת

Featured Replies

פורסם

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת.

מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה.

האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע?

אנחנו חלק בני 18 וחלק לא.

המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

פורסם

אחי יש פול מסיבות שם... אל תאכל סרט ותשבור את הראש - תמיד כל לילה יש יחצנים מחוץ לקניון אחרי שהוא נסגר - תראו לאן בא לכם ללכת ולכו.

אני זוכר את המקומות הכי טובים שהם - המועדונים לפני הגשר [יש את המועדון הזה ששכחתי את שמו שיש רחבה בחוץ ואפשר להשכיר נרגילות ויש רחבה בפנים גדולה. זה המקום שלא צריך לעלות בשבילו במדרגות]. יש את המועדון שאני אישית ממש אהבתי שהוא, כשאתה בא מכיוון הטיילת לקניון יש שתי אפשרויות - ימינה לכיוון המלונות או שמאלה לכיוון שביל כזה ארוך שבסופו יש מועדון בן זונה כזה על הים.

מועדונים אחרים שנמצאים בתוך העיר עצמה גם לא כדאי ללכת אליהם כי הם מפוצצים ולא הכי כיף בהם [הם גם לא שונים מהטיאלוי וצריך קצת לגוות :-)], וגם ספק אם יכניסו אתכם.

תבדוק אם יש מסיבה של הייניקן סנדייס - המסיבה הכי טובה !! מהלילה עד כמעט הצהריים - עולה 100 שקל תמיד.

קיצר תהנו אחי. :hi:

פורסם
  • מחבר

במועדונים שהזכרתה אין שום בעיה עם גיל ?

המון תודה בכול מקרה

פורסם

לא... אין מצב שזה יהיה מעל 18. אבל תהיו מוכנים עם התעודות ושחברים שלכם יגידו שהם שכחו את הרשיון נהיגה ושהם בכלל יותר גדולים מכם

עוד משהו - חחח אם בא לכם להכנס למקומות של 22 פלוס וכאלה ואתם יודעים לדבר באיזושהי שפה ממש טוב [צרפתית, ספרדית וכאלה] תשחקו אותה תיירים ותגידו שאמרו להם שאסור להוציא את הפספורט מהחדר במלון. עובד 100 אחוז חחח

פורסם

כל המסיבות שם עם ערסים כבדים......

פורסם

אם כבר מדברים על זה פה.. יש בעיה להיכנס למועדונים לבני 16? ואני ועוד כמה חברים יורדים שבוע הבא לאילת, ומפחדים שבסוף לא יכניסו אותנו לשום מקום.

פורסם

יש את איזור התיירות (צמוד לקלאב הוטל, איפה שהסנוקר באר) יש שם המון פאבים ומועדונים

אישית אהבתי שם את טרויה אבל תביאו איתכם בנות ותהיו מוכנים - המקום קטן ודיי צפוף

יש את ה-VIEW שזה יותר קרוב לכניסה לאילת, מין מסיבה גדולה על גג של בניין

יש את ה-Elixer שזה ליד מלון הנסיכה (למעשה מתחתיו, זה כמעט בטאבה, מונית זה 35 שקל כל כיוון), זה המקום המועדף עליי, אבל בספק אם יכניסו את אלה שלא בני 18, הכניסה היא 60 שקל

לערסים יש את המקום לפני הטיילת (בבניין העגול למטה, ברח לי השם של המועדון)

פורסם

יש את איזור התיירות (צמוד לקלאב הוטל, איפה שהסנוקר באר) יש שם המון פאבים ומועדונים

אישית אהבתי שם את טרויה אבל תביאו איתכם בנות ותהיו מוכנים - המקום קטן ודיי צפוף

יש את ה-VIEW שזה יותר קרוב לכניסה לאילת, מין מסיבה גדולה על גג של בניין

יש את ה-Elixer שזה ליד מלון הנסיכה (למעשה מתחתיו, זה כמעט בטאבה, מונית זה 35 שקל כל כיוון), זה המקום המועדף עליי, אבל בספק אם יכניסו את אלה שלא בני 18, הכניסה היא 60 שקל

לערסים יש את המקום לפני הטיילת (בבניין העגול למטה, ברח לי השם של המועדון)

נראה לי שקוראים לו טאצ'...

ראיתי אותו כשהייתי שם השנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים