עבור לתוכן

החלטתי להתגייס כנראה - לאן אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

אבי,

לך תעבוד ,תהנה מהחיים שלפני האוניברסיטה עד כמה שתוכל ותפסיק לחשוב על הצבא, זה מאחוריך .

אם היית מתנדב לשנתיים אז אולי זה היה תורם משהו ...

אחרת אתה סתם תבזבז לך מספר חודשים מהחיים בלי לעשות שום דבר מועיל .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תראה, מבחינת הצבא, אני מתגייס לשנה וחצי. במידה ואני רוצה לעשות קורס כלשהו - אני צריך לחתום לשלוש שנים!! אין דבר כזה שנתיים. בכל אופן, אני יכול בכל שלב לצאת מהצבא דרך קומבינה [בגלל היכרות עם בית החולים, אני מכיר אנשים שם וזאת לא תהיה בעיה לבקש מהם אישור יציאה מהצבא (אני מדבר כאילו זה יציאה מהכלא) מתי שארצה] בזכות זה אני אומר שאני אצא אחרי כמה חודשים, לפני האוניברסיטה. מה שכן, אם אני אעשה קורס, אני מאמין שלא יוותרו לי בקלות

פורסם

לך תעשה שירות לאומי.

ככה באמת תתרום מעצמך ותוכל בו זמנית גם לעבוד.

זה גם יוצא לך נוח וגם תתרום הרבה יותר מאשר סתם להית פקיד...

פורסם

המינימום הוא 4 אבל הוא יכול לשרוץ שם כל היום אם הוא רוצהץ

כן, הבעיה היא באמת לא ההתחייבות להתנדב לX זמן לפחות, אלא זמן ההכשרה. לפני שנה בערך שקלתי להתנדב ומה שהרתיע אותי זה תקופת ההכשרה: 12 שעות ביום למשך שבועיים. אם היו פורסים את זה על פני חודש אז הייתי מתנדב בכיף.

פורסם

כל נער ונערה שרוצים להתנדבר עושים את זה. זה לא כל כך קשה, אומנם תובעני כן.

אם הייתי רוצה להתנדב למדא, לא הייתי שוקל זאת אפילו.

פורסם

וואו, איך אתם קודחים אותו... הוא כבר החליט שהוא מתנדב ואתם מייסרים אותו.

חזק ואמץ על העמידה שלך בייסורי המצפון האלה. אני לא הייתי עומד בזה :xyxthumbs:

יש לי פטור רפואי מוצדק :-\ אבל בחרתי להתנדב[br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 22:19:39

אני מוציא אישור אחרי כמה חודשים מהבית חולים כדי שישחררו אותי.. לא ביג דיל.

והצבא אמר במפורש שהוא לא יכשיר אותי לשום דבר אלא אם כן אני אלך לשלוש שנים. הבעיה היא שאין מצב שאני אלך לשלוש שנים! אני אתרום למדינה יותר אם אני אלך לאוניברסיטה, אלמד [בחול או בארץ.. לא משנה עכשיו] ואשאר בארץ אחרי הלימודים.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 22:21:51

המון אנשים האמת לוחצים עלי לא להתגייס. הקטע הוא שאחר כך אנשים, כמו חלק בפורום, יפתחו עלי שלא התגייסתי ושאני משתמט ושאני בן זונה וכדומה :-\

אני מוכן רק בשביל השקט הנפשי לסתום להם את הפה וללכת לכמה חודשים, למרות הרצון העז ללכת לעבוד ולהרוויח כמו שצריך... בשקט אני יכול להוציא 40 אלף שקל נטו מהחודשים האלה במקום ללכת לצבא אם לא יותר.

:o

פורסם
  • מחבר

למה אתה בהלם? ב8 חודשים אפשר לעשות המון כסף.. חבר שלי עובד במלצרות - ימי שישי שבת הוא עובד כל יום 10 שעות ורק מהיומיים האלה הוא דופק מינימום 800 שקל.. [ד"א, זה מזומן וזה בלי מיסים :-) ] במשך השבוע הוא עושה גם הרבה. הוא הציע לי גם להתחיל לעבוד שם.

אם אתה לא עובר את השכר שעבדת בטיפים, משלימים לך. אבל המלצרים שם עוברים את המינימום באלפיים לפחות [במידה והם עובדים הרבה שישי שבת]

קיצר, הרבה יותר מ 40 אפילו

פורסם

כן, רק ש8 חודשים זה לא "כמה חודשים", זה יותר מחצי שנה.

פורסם

אז מה ההתלבטות?

לך תעבוד,במילא בצבא לא יתנו לך תפקיד משמעותי.

תרוויח כסף לאוטו נורמלי ולא איזה פיאט אונו.

ותשאיר גם כסף לבילויים וכו'.

ואם יש לך את הרצון היכולת והאמצעים טוס לארהב או למקום אחר ותעבוד שם תתקופה הזאת וכשתחזור לפה תיהיה מליונר

פורסם
  • מחבר

יש אוטו וההורים יממנו זה לא הבעיה.. הקטע הוא שאתם לא חושבים שאחר כך יעשו לי בעיות בגלל שלא התגייסתי, למרות שזה היה מסיבה מוצדקת?

פורסם

יש לך אישור רפואי מוצדק, לא "אי התאמה"

לדעתי אין לך מה לדאוג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים