עבור לתוכן

החלטתי להתגייס כנראה - לאן אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

החלטתי בסוף להתנדב - הפסיכומטרי ב9.12 והגיוס הוא ב20.12 האוניברסיטה מתחילה בעשירי אם אני לא טועה [תקנו אותי] אז אני אתנדב לכמה חודשים עד האוניברסיטה...

אמרו לי שאני יכול להכנס להכול חוץ מלקרבי או למודיעין [שזה אני צריך כאילו להכנס ל3 שנים או יותר וכל החרטה הזה...] לאן אתם ממליצים?

המליצו לי למשטרה צבאית. חשבתי על דובר צהל אבל שמעתי שאם אני אלך לשם אני אהיה פקיד.

אני רוצה להדגיש - נאמר לי במפורש שהצבא לא ישלח אותי לשום קורס על חשבונו!!!! אם אני רוצה קורס כלשהו אני צריך להתחייב ל 3 שנים [שזה לא בא בחשבון].

שזה אומר שכנראה וידפקו אותי בתור עובד רס"ר ברוב המקומות אז אני צריך לחשוב טוב טוב לאן להכנס...

תודה מראש.

עריכה :

מחר אני אכנס לאתר להוציא את כל התפקידים [שמות] אבל בינתיים אשמח לעזרה

נ.ב.

יש לי פטור רפואי מוצדק [שלא תפתחו עלי עכשיו]

פורסם

טוב לדעת שגיוס לצה"ל הפך לזכות ולא לחובה ושעכשיו כל אחד יכול להחליט לעצמו להתגייס או לא

פורסם

אני מניח שיש לו פטור משירות צבאי ולן הוא אומר שהוא בוחר להתנדב

למרות שגם בנאדם ישראלי יהודי רגיל יכול "לבחור" שלא לשרת ולסדר את זה בלי בעיות ואז חבל..

פשוט ישלי חבר שהוא בעל ליקוי שמיעה (ולא משהו הסטרי, אפשר לדבר איתו בשפה נורמלית, רק עם מכשיר שמיעה) ויש לו פטור

אבל הוא דווקא בחר להתנדב

פורסם

יש לו בעיה רפואית ולכן לא רוצים לגייס אותו.

המליצו לי למשטרה צבאית. חשבתי על דובר צהל אבל שמעתי שאם אני אלך לשם אני אהיה פקיד.

שזה אומר שכנראה וידפקו אותי בתור עובד רס"ר ברוב המקומות אז אני צריך לחשוב טוב טוב לאן להכנס...

תקשיב טוב - בכל מקרה אתה תהיה פקיד או עובד רס"ר ולא יותר מזה כי אלה תפקידים שלא דורשים הכשרה.

ואף אחד לא ממש ישאל אותך מה מתאים לך ואיפה אתה רוצה לשרת.

אני חוזר על מה שאמרתי לך מקודם - עזוב - זה לא שווה את זה.

פורסם

להתנדב לכמה חודשים זה ממש לא שווה את זה אתה תהיה פקיד או עובד רס"ר, כמו שאמרו כי זה לא דורש הכשרה.

אני לא חושב שאתה יכול להתנדב רק לכמה חודשים יש איזה שהוא זמן מסוים שצריך, לפחות לפי מה שאני יודע.

אם כבר אתה רוצה להתנדב אז זה לכול הזמן ואז אתה תוכל לעבור הכשרה ולעשות משהו יותר רציני.

אבל בשביל כמה חודשים של לנקות שירותים/לפקח על אנשים שמנקים אותם או להיות פקיד זה פשוט לא שווה את זה,

וזה גם לא יתרום כלום למדינה זה יהיה התנדבות לריק.

פורסם

ולכן (לפי מה שאמרו לך) עדיף לעבוד בחודשים האלה ולחסוך לקראת הלימודים ובכלל לחסוף כסף לתחביבים, לפנאי וכן הלאה.

פורסם

אפשר לדעת מי המליץ לך ללכת למשטרה צבאית :o ?

פורסם

תהיה מש"ק בידיעת הארץ. תלך מבסיס לבסיס ותערוך חידונים מפגרים לחיילים. :lol:

פורסם

אל תתגייס אם זה רקר לכמה חודשים, גם ככה לא תעשה כלום, פשוט תעשה שירות לאומי במקום.

או תתנדב במד"א או משהו...

פורסם

התנדבות למד"א דורשת הכשרה של שבועיים והתחייבות לתקופת התנדבות מסויימת(אם אני לא טועה 4 שעות בשבוע למשך שנה).

פורסם

המינימום הוא 4 אבל הוא יכול לשרוץ שם כל היום אם הוא רוצהץ

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שגיוס לצה"ל הפך לזכות ולא לחובה ושעכשיו כל אחד יכול להחליט לעצמו להתגייס או לא

יש לי פטור רפואי מוצדק :-\ אבל בחרתי להתנדב[br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 22:19:39

להתנדב לכמה חודשים זה ממש לא שווה את זה אתה תהיה פקיד או עובד רס"ר, כמו שאמרו כי זה לא דורש הכשרה.

אני לא חושב שאתה יכול להתנדב רק לכמה חודשים יש איזה שהוא זמן מסוים שצריך, לפחות לפי מה שאני יודע.

אם כבר אתה רוצה להתנדב אז זה לכול הזמן ואז אתה תוכל לעבור הכשרה ולעשות משהו יותר רציני.

אבל בשביל כמה חודשים של לנקות שירותים/לפקח על אנשים שמנקים אותם או להיות פקיד זה פשוט לא שווה את זה,

וזה גם לא יתרום כלום למדינה זה יהיה התנדבות לריק.

אני מוציא אישור אחרי כמה חודשים מהבית חולים כדי שישחררו אותי.. לא ביג דיל.

והצבא אמר במפורש שהוא לא יכשיר אותי לשום דבר אלא אם כן אני אלך לשלוש שנים. הבעיה היא שאין מצב שאני אלך לשלוש שנים! אני אתרום למדינה יותר אם אני אלך לאוניברסיטה, אלמד [בחול או בארץ.. לא משנה עכשיו] ואשאר בארץ אחרי הלימודים.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 22:21:51

המון אנשים האמת לוחצים עלי לא להתגייס. הקטע הוא שאחר כך אנשים, כמו חלק בפורום, יפתחו עלי שלא התגייסתי ושאני משתמט ושאני בן זונה וכדומה :-\

אני מוכן רק בשביל השקט הנפשי לסתום להם את הפה וללכת לכמה חודשים, למרות הרצון העז ללכת לעבוד ולהרוויח כמו שצריך... בשקט אני יכול להוציא 40 אלף שקל נטו מהחודשים האלה במקום ללכת לצבא אם לא יותר.

פורסם

UltraWaveMUSA

בתראד הקודם המלצתי לך לא להתנדב

אבל במחשבה שניה אני ממליץ לך להתנדב לשנתיים , זה מכובד לכל הדעות .

פורסם
  • מחבר

אין מצב, פשוט אין מצב שאני מתנדב לשנתיים. תראה, החלטתי כבר בקשר לאם וכמה זמן. הגעתי לדבר הבא - להתגייס למספר חודשים [בדיעבד זה שנה וחצי אבל אני אוציא אישור להשתחרר לפני]. יש לי 10 חודשים פנויים בין הפסיכומטרי לאוניברסיטה שאותם אני אוכל לנצל אך ורק לנופש בחול ועבודה - חשבתי להקריב חלק מהם ולהתנדב - בשום פנים ואופן לא אפקיר את הלימודים באוניברסיטה כדי להתגייס ולא לעשות שם כלום - אני אתרום יותר למדינה אם אני אלמד. סוף סיפור.

השאלה עכשיו היא לאן כדאי... :s05:

ד"א, שמי אבי, נעים להכיר :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים