עבור לתוכן

לאיזה מכון הכנה לפסיכומטרי הכי כדאי להרשם?

Featured Replies

פורסם

אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים?

אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....

פורסם

בקטע של היחס אישי אני מזדהה איתך.

לא שיש לי בעיות של ריכוז, אבל יש ליקויי למידה אחרים ואני מאוד מרוצה מהמקום שבו אני לומד - High-Q.

יש שמה באמת מורים טובים, לפחות מה שאני פגשתי, ואין כל כך הרבה אנחנו בסביבות 25.

יש המון תירגול, וגם אתר אינטרנט שלם ללמידה שמאוד עוזר!!

אני אישית ממליץ.

פורסם

אני נרשמתי ליואל גבע... שמעתי עליהם המון המלצות וגם אי קיו עובדים כמעט כל הזמן על המחשב שזה בעייתי [אין טיוטה לפתור תרגילים]

וגם הם חופריייייייייייייםםם ואני שונא אותםםםם התקשרו אלי כל יום לפחות 6 פעמים בשביל שאני ארשם + צלצלו ב8 בבוקר כשישנתי כל פעם

פורסם
  • מחבר

חחחחח כן יואל גבע באמת חופרים...

אפשר בבקשה עוד דעות....

אני ממש לחוץ בזמן כי אוטוטו כבר נגמרים המקומות

פורסם

התכוונתי שאי קיו חופרים... דווקא בגלל שהם התקשרו כ"כ הרבה לא הלכתי לשם חחחח

פורסם

וגם אי קיו עובדים כמעט כל הזמן על המחשב שזה בעייתי [אין טיוטה לפתור תרגילים]

זה פשוט שטויות.

יש מלא ספרי תרגול, וגם יש על המחשב.

היתרון של המחשב הוא שאתה רואה אתה התוצאות באופן מיידי, והתרגול הוא בקצב שלך ואתה תמיד מודע לזמן.

רק נקבות מתלוננות על המחשב...

פורסם

לך ליואל גבע, המורים שם ממש טובים (זה די ברור בהתחשב בכך שהם גונבים את המורים הכי טובים של המכונים המתחרים) ואתה מקבל המון חומר כתוב. אני אישית עשיתי שם את הקורס שלי ואני מרוצה.

פורסם

אני לומד לבד,הכי טוב לדעתי :nixweiss:

פורסם

אין לי ניסיון אישי

אבל אחותי לפני כמה שבועות עשתה פסיכומטרי ועשתה קורס הכנה ביואל גבע והייתה מרוצה מאוד

פורסם
  • מחבר

חח לומד לבד לפסיכומטרי?,שמע אחי כל הכבוד לך אם אתה מסוגל,אבל אני לא ממש אוטודידקט,וזה רק בלשון המעטה :P בכל אופן נרשמתי בסוף לאייקיו עכשיו

יש להם גם מבצע כזה של קורס ופסיכומטרי ביחד ב7200 שקל,ככה שזה יוצא משתלם כי אני צריך להשלים גם ל4 יחידות במט' כנראה...

אגב...יש לי הזמדנות להחליט אם אני רוצה לעשות גם קורס במט' עד יום ראשון...מה אתם אומרים כדאי לעשות קורס או שדיף להשלים במט' ל4 יחידות לבד? (או עם מורה פרטי) פשוט יש לי 3 יח"ל במט'...[br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 19:46:08

ואיי אנשים אל תבאסו אותי איך שנרשמתי לאייקיו פתאום כולם אומרים יואל גבע יואל גבע :s05: :-X :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים