עבור לתוכן

זיכרונות 2GB שטובים ל OC המלצות, סכום 900 ומטה.

Featured Replies

פורסם

כי ה GSKILL לא יודע מה עם המלאי שלהם, ואני רוצה חנות שאני יוכל להגיע אליה אם הזיכרון לא טוב, לנועה לא אפשרי להגיע, וזיגזג אני יוכל להגיע.

ה 100 שקל שווה את כאב הראש שאולי יהיה, כי עם ה GSKILL שיש לי עכשיו זה ממש לא שווה את הסכום ששילמתי עליהם, GSKILL הם זיוף אחד גדול בהתאם של מוצרים שהם רוצים לזייף.

CELL האלו בטוח לא יעשו זיופים, ועל זה שווה להוסיף כסף, נמאס לי מזיכרונות לא יציבים כי זה הורס הכל.

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל אני סומך על G.Skill יותר מעל המתחרים.

לא מתחשק לך לקנות את הHZ למרות שהם הבחירה הטובה ביותר? בעיה שלך, אבל אל תכפיש את שם המותג סתם כי משעמם לך.

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל אני סומך על G.Skill יותר מעל המתחרים.

לא מתחשק לך לקנות את הHZ למרות שהם הבחירה הטובה ביותר? בעיה שלך, אבל אל תכפיש את שם המותג סתם כי משעמם לך.

זה כמו שתגיד לי שאתה סומך על סמסונג והם עשו 4 פאנלים לאותו מסך באיכות ירודה עד גבוהה, ובביקורות ראית רק את S, אל תגיד לי על מי בדיוק לסמוך או להכפיש, כי הם עושים את זה מול העיניים שלך.

דבר שני אם היית שם לב ש-ל GSKILL יש שני זיכרונות שונים עם HEATSINK שונה אבל בעצם נקראים על אותו שם היית מבין שמשהו לא טוב בדיוק כמו שסמסונג, ובהזמנה לא בטוח מה נקבל, אז זה עוד פעם רולטה, אתה תיקח סיבוב אני לא, אולי תזכה אולי לא.

פורסם

מה הפאקינג קשר? עד לתאריך יצור מסוים הם השתמשו בHeatsink א', ואחריו הם המשיכו עם Heatsink ב'.

מה קרה, אסור לחדש דברים במוצרים?

פורסם
  • מחבר

כן הם מחדשים בדרך את הצי'פסטים של הזיכרונות עצמם, וחוסכים כסף בייצור.

פורסם

צ'יפים קודם כל לא צ'יפסטים ואתה אומר שטויות, כמו שאמרו הHZ הם D9 מובטח ואם בא לך לשלם יותר על אותו דבר אז שיהיה לך בכיף.

פורסם
  • מחבר

אין אותם במלאי בכל מקרה, אני ימכור את הזיכרונות שלי ביום ראשון כבר.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש עדיין התחייבות לצי'פ ל D9 יותר, כמו שאמרת שיש,,

Originally Posted by adamsleath

mm bad news about later batches if this is typical

have tested mine at 1125 5-5-5-15 @ 2.1v

bought 19th June '07

may be your is not D9 chip, I heard that there is no more D9 chip used for later batches,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=155360

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים