פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחפש המלצות תודה ראיתי אמרתם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400PHU2-2GBHZ~15~0.htmמשהו ממש טוב שלא יהיו בעיות.ומה עדיף יותר OCZ , Corsair
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743אני ממליץ עליהם ממש טובים, ואת הזכרונות האלה אני עומד לקנות
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים בארץ לך על OCZ - קורסייר יקרים מידי בארץ וגם השירות שתקבל יהיה של היבואן ולא של קורסייר...... אם אתה מטייל לך בארה"ב או מדינה אחרת באיזור - לך על CORSIAR .
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אם תוכל לגרד עוד כמה שקלים ל CORASAIR XMS2 4-4-4-12 אתה רק תרויח...זכרונות מעולים פשוט... ואם לא אז לך ה HZ הOCZ יחסית לא משהו תלוי במחיר שתשיג אותם
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים בתור אחד שיש לו היסטוריה עם זכרונות הHZ, אני ממליץ שוב ושוב.הם לא החדשים ביותר, אבל מדובר בשיא הטכנולוגיה לזכרונות DDR2.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אם תוכל לגרד עוד כמה שקלים ל CORASAIR XMS2 4-4-4-12 אתה רק תרויח...זכרונות מעולים פשוט... ואם לא אז לך ה HZ הOCZ יחסית לא משהו תלוי במחיר שתשיג אותםשטות.אמנם הקורסייר באמת מצויינים אבל בס"כ הם לא שווים את המחיר בארץ והOCZ מצויינים לא פחות..
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים למה ללכת על ה OCZ ההם? יש דגם יותר משתלם-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7027אחד הקיטים המשתלמים בארץ כיום.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים שטות.אמנם הקורסייר באמת מצויינים אבל בס"כ הם לא שווים את המחיר בארץ והOCZ מצויינים לא פחות..מבחינת מחיר/ביצועים הOCZ REV2 לוקח אבל ביצועים נטו הקורסייר לוקחים ..דרך אגב הקורסייר טובים בהפרש די משמעותי מהHZ לפי מה שבדקתי הקורסייר מגיעים למהירות גבוהה יותר ביציבות גבוהה יותר בהפרש מחירים קטן יחסית מה שהופך אותם למשתלמים יותר מה HZ למרות שבטווח מחירים הזה ניתן לקנות את הריפר של OCZ אבל לא חיפשתי ביקורות עליהם ..אולי בהמשך...בכל אופן לפותח את'ארד קח את הOCZ PLATINUM REV.2 ותהנההמשך יום נעים לכולםמישל
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מבחינת מחיר/ביצועים הOCZ REV2 לוקח אבל ביצועים נטו הקורסייר לוקחים ..דרך אגב הקורסייר טובים בהפרש די משמעותי מהHZ לפי מה שבדקתי הקורסייר מגיעים למהירות גבוהה יותר ביציבות גבוהה יותר בהפרש מחירים קטן יחסית מה שהופך אותם למשתלמים יותר מה HZ למרות שבטווח מחירים הזה ניתן לקנות את הריפר של OCZ אבל לא חיפשתי ביקורות עליהם ..אולי בהמשך...בכל אופן לפותח את'ארד קח את הOCZ PLATINUM REV.2 ותהנההמשך יום נעים לכולםמישלכפי שכתבתי בהודעתי הראשונה בת'רד זה, אכן הקורסייר טובים יותר בס"כ הכללי אם מתעלמים מכל הנתונים הנוספים [עלות\תועלת ושרות, וכו'] אבל לצערנו ביחד הם עיקריים לא פחות מהביצועים עצמם, ופשוט לא משתלמים בארץ.אכן תומך בהמלצה שלך בסוף אמנם, גם אני חושב שהבחור צריך לקחת OCZ וזהו.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אם תוכל לגרד עוד כמה שקלים ל CORASAIR XMS2 4-4-4-12 אתה רק תרויח...זכרונות מעולים פשוט... ואם לא אז לך ה HZ הOCZ יחסית לא משהו תלוי במחיר שתשיג אותםמשתמש בהם ונהנה מכל רגעמישל יש לנו בדיוק אותו ראש בנושאים האלה הא?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מבחינת מחיר/ביצועים הOCZ REV2 לוקח אבל ביצועים נטו הקורסייר לוקחים ..דרך אגב הקורסייר טובים בהפרש די משמעותי מהHZ לפי מה שבדקתי הקורסייר מגיעים למהירות גבוהה יותר ביציבות גבוהה יותר בהפרש מחירים קטן יחסית מה שהופך אותם למשתלמים יותר מה HZ למרות שבטווח מחירים הזה ניתן לקנות את הריפר של OCZ אבל לא חיפשתי ביקורות עליהם ..אולי בהמשך...בכל אופן לפותח את'ארד קח את הOCZ PLATINUM REV.2 ותהנההמשך יום נעים לכולםמישלאתה מדבר על אותם זכרונות שאני מדבר? הHZ הם זכרונות שוברי שיאים, אין כל כך איך להביס אותם (במיוחד לא בתדר ברירת מחדל זהה).
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מישל-יש לך לינק ל-HZ?כי נדמה לי שנוצר בילבול כי ל-G.SKILL יש דגם HZ והשואל הביא לינקים שלא תואמים לשאלה שלו.סדר בזכרונות עם דגמים יעזור מאוד..
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אתה מדבר על אותם זכרונות שאני מדבר? הHZ הם זכרונות שוברי שיאים, אין כל כך איך להביס אותם (במיוחד לא בתדר ברירת מחדל זהה). בכל המבחנים הXMS 2 הגיעו למהירות גבוהה משמעותית מה HZ..ויותר יציבים כמו שנאמר... אני בהחלט לא אומר שה HZ לא טובים להיפך הם מעולים... ואני בהחלט ישמח אם תביא לי ביקורות שמראות שHZ מגיעים לתדר גבוה יותר בתזמונים זהים אחרי הכל זה דיון וכולנו כאן כדי ללמוד בסופו של דבר , בהחלט יכול להיות שהחפירה שלי באינטרנט הביאה אותי לא לביקורות שאתם ראיתם אז אני בהחלט ישמח לעוד ביקורות בנושא אחרי הכל אנחנו לומדים מנסיון של אחרים. מישל-יש לך לינק ל-HZ?כי נדמה לי שנוצר בילבול כי ל-G.SKILL יש דגם HZ והשואל הביא לינקים שלא תואמים לשאלה שלו. סדר בזכרונות עם דגמים יעזור מאוד.. דווקא ה G.SKILL שפותח הת'ארד הביא הם בהחלט HZ משתמש בהם ונהנה מכל רגע מישל יש לנו בדיוק אותו ראש בנושאים האלה הא? כנראה שכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.