פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים שלום,ברצוני לקנות מע' הפעלה ViSTA , אך איני יודע מהי הגרסא המתאימה לי ביותר.אני גייימר, וכל המחשב שלי מוקדש למשחקים.ההפרש בין האולטימייט לפרימיום הוא בסביבות ה-400 שקל, אך האם הם שויים את זה?תודה מראש,
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ההבדל הכי ניכר בין שניהם, זה ש ULTIMATE מגיע עם MEDIA CENTER, אני מניח שבגלל ז המחיר הרבה יותר גבוה.לשאר ההבדלים: http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspxההבדל במחיר בטוח לא נובע מהגרסא הקצת שונה של הסוליטר.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים לא משנה איזו גירסה של ויסטה...כולם מתאימות לגיימר?הכוונה שלי זה להוריד כמה שיותר דברים שרצים על ההתחלה כדי לקבל את המקסימום מהירות של הוינדוסאפילו עם מחשב טובלמשל סרגל כלים שבצדכול ממשק האירוהכול להעפיף שרק יהיה DX10 וזהו...לא מעניין אותי שום דבר אחר...אפשרי נכון?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים משחק שירוץ לך על PREMIUM ירוץ גם על ULTIMATE, לא אמור להיות הבדלים בביצועים.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לפי האתר של MICROSOFT גם ל ULTIMATE וגם ל PREMIUM יש MEDIA CENTER.בשביל המשתמש הביתי אין שום סיבה לקנות ULTIMATE.יש שם פיטצרים שבעיקר מתאימים לחיבורי רשת, אבטחה ושליטה מרחוק. (מתאים לאירגונים וחברות).
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים הכוונה שלי זה להוריד כמה שיותר דברים שרצים על ההתחלה כדי לקבל את המקסימום מהירות של הוינדוסכול ממשק האירוהכול להעפיף שרק יהיה DX10 וזהו...לא מעניין אותי שום דבר אחר...אם ככה תקנה את גרסת הBASIC. היא בכלל לא מגיעה עם הAERO ושאר השטויות אבל כן תומכת בDX10 וגם זולה הרבה יותר מהגרסאות שציינת.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים ההפרש בין Basic ל Premium הוא בערך 200 שקלים.אני חושב שזה שווה כי יש לך שם באמת את המדיה סנטר והארו אם תחליט שאתה רוצה להשתמש בהם מתישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.