פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים הגיע לי הכרטיס [8600GT] איפה אני אמור להרכיב אותו ואיך על הלוח אם ? תודה רבה לעוזרים .
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים איזה לוח אם זה? כעיקרון, אם אתה יודע איך הוא נראה, אז על חריץ ה-PCI-E 16X. אני אתאר לך איך הוא נראה בלוח שלך אם תגיד לי איזה לוח זה
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים השחור שבתמונה שלך נמצא משמאל לתושבת המעבד ולגשר הדרומי, וקצת מעל ומימין לגשר הצפוני (=השבב שכתוב עליו "VIA")
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אם אתה לא יודע איפה נמצא הסלוט של כרטיס המסך, אז גם הייתי מיעץ לך לא להתקין לבד וכדי שתעזר במישהוא שיודע...
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר אין מצב לתמונה ?נו בבקשהה זה בול שניה אתם סתם כותבים במקום זה יכולתם שניה לצלם ולהביא לי ..
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר כן ראיתי והכנסתי ..עכשיו אני במחשב הישן כי בטעות משהו שם נשבר היה חוט כזה שמחובר שם אז הוצאתי אותוהכנסתי את הכרטיס ובאתי שוב להכניס אותו והוא נכנס טיפה בלחץ כזה ופתאום נשבר החיבור של החוט איזה זין של מזל יש לי אמא .. תגידו מזה הדבר הזה שמחברים אליו כל החוטים בכלל?זה המקום הזה איפה שמדליקים ממנו את המחשב זה יענו המעבד?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אני ממליץ שתיקח את המערכת לאדם שיודע להרכיב מחשבים - עושה רושם שאתה מתקשה עם זה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר אני ממליץ שתיקח את המערכת לאדם שיודע להרכיב מחשבים - עושה רושם שאתה מתקשה עם זה.עושה רושם שזה מאוחר מידיי..נקווה שהאחריות תעזור לי בקשר לחלק שנשבר ..מישהו כאן הבין לאיזה חלק התכוונתי ואיך קוראים לו ..זה מין חלק שמתחברים אליו הרבה חוטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.