פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אהלן,מחר אני אסע ל- LcdTV לרכוש את המסך, ויש לי מספר שאלות.1. מה דעתכם על החנות? היא אמינה?2. כיצד אני בודק פיקסלים שרופים בחנות?3. איך אני בודק את הפאנל של המסך?תודה לעוזרים,זה דיי דחוף!
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מדובר על חנות רצינית,מוכרת הכי הרבה מסכי DELL המיובאים ע"י המשווק המורשה של DELL בארץ-CMS.האחריות שלהם ניתנת ע"י המעבדה הראשית של CMS.רק לידיעה:DELL אינה מנפיקה עבור המעבדות שלה בארץ תעודות אחריות..................(זה אולי יפתיע כאן רבים...)האחריות בפועל מסומנת ע"י קוד מיוחד שמוקלד על חשבונית הקנייה ונכנס למאגר הנתונים של CMS ומשם למאגר של DELL העולמית.היום דיברתי(במקרה)עם מנהל מוצרי DELL מ-CMS והוא אכן אישר בפני את הנתונים שרשמתי למעלה.בנוסף,הוא "זרק" לי גם צ'ופרון קטן:הוא אישר החלפת מסכי DELL בעלי פיקסל שרוף אחד במסגרת האחריות הכוללת,כלומר:עד 3 שנים!הנ"ל למי שמתעקש...בכללי-הם לא מפרסמים את זה ברבים...בנוסף-הוא אמר שאצלם לא מתקנים מסכים.כל בעייה-"מקפיצה" מסך גיבוי חדש מהאריזה הניתן ללקוח.לגבי LCDTV:רכשתי את ה-DELL הראשון שלי אצלם.דבר עם בחור בשם אבי.הוא מכיר את כל ה"תורה"...נדמה לי שהמחיר אצלם הוא 2165 ש"ח.לדעתי-שווה כל אגורה,רק בגלל האחריות של CMS שתיתן לך גב כלכלי של חברה שלא תיעלם לא מחרולא מחרתיים..עלי לציין שאין לי שום קשר עיסקי/חברי או כל קשר אחר לא עם CMS ולא עם LCDTV.כל מה שכתבתי -בגלל היותי לקוח מרוצה שרכש מסך אחד,ומתכוון בקרוב מאד לרכוש את השני.בהצלחה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר מדובר על חנות רצינית,מוכרת הכי הרבה מסכי DELL המיובאים ע"י המשווק המורשה של DELL בארץ-CMS.האחריות שלהם ניתנת ע"י המעבדה הראשית של CMS.רק לידיעה:DELL אינה מנפיקה עבור המעבדות שלה בארץ תעודות אחריות..................(זה אולי יפתיע כאן רבים...)האחריות בפועל מסומנת ע"י קוד מיוחד שמוקלד על חשבונית הקנייה ונכנס למאגר הנתונים של CMS ומשם למאגר של DELL העולמית.היום דיברתי(במקרה)עם מנהל מוצרי DELL מ-CMS והוא אכן אישר בפני את הנתונים שרשמתי למעלה.בנוסף,הוא "זרק" לי גם צ'ופרון קטן:הוא אישר החלפת מסכי DELL בעלי פיקסל שרוף אחד במסגרת האחריות הכוללת,כלומר:עד 3 שנים!הנ"ל למי שמתעקש...בכללי-הם לא מפרסמים את זה ברבים...בנוסף-הוא אמר שאצלם לא מתקנים מסכים.כל בעייה-"מקפיצה" מסך גיבוי חדש מהאריזה הניתן ללקוח.לגבי LCDTV:רכשתי את ה-DELL הראשון שלי אצלם.דבר עם בחור בשם אבי.הוא מכיר את כל ה"תורה"...נדמה לי שהמחיר אצלם הוא 2165 ש"ח.לדעתי-שווה כל אגורה,רק בגלל האחריות של CMS שתיתן לך גב כלכלי של חברה שלא תיעלם לא מחרולא מחרתיים..עלי לציין שאין לי שום קשר עיסקי/חברי או כל קשר אחר לא עם CMS ולא עם LCDTV.כל מה שכתבתי -בגלל היותי לקוח מרוצה שרכש מסך אחד,ומתכוון בקרוב מאד לרכוש את השני.בהצלחה.ואיך אני בודק את הפאנל? ^^
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים בזמן שהמסך כבוי לוחצים על מקשי "+" ו"תפריט" בו-זמנית, ומדליקים את המסך כאשר עדיין מחזיקים את שני המקשים הנ"ל לחוצים. אחרי ההדלקה והיעלמות החיווי למקור האות הגרפי משחררים את שני המקשים ומיד לוחצים על מקש "-".בראש התפריט מופיע קוד הפנל:RT803: S-IPSPM330: S-PVA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.