עבור לתוכן

Del 2007WFP, מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מחר אני אסע ל- LcdTV לרכוש את המסך, ויש לי מספר שאלות.

1. מה דעתכם על החנות? היא אמינה?

2. כיצד אני בודק פיקסלים שרופים בחנות?

3. איך אני בודק את הפאנל של המסך?

תודה לעוזרים,

זה דיי דחוף!

פורסם

מדובר על חנות רצינית,מוכרת הכי הרבה מסכי DELL המיובאים ע"י המשווק המורשה של DELL בארץ-CMS.

האחריות שלהם ניתנת ע"י המעבדה הראשית של CMS.

רק לידיעה:DELL אינה מנפיקה עבור המעבדות שלה בארץ תעודות אחריות..................(זה אולי יפתיע כאן רבים...)

האחריות בפועל מסומנת ע"י קוד מיוחד שמוקלד על חשבונית הקנייה ונכנס למאגר הנתונים של CMS ומשם למאגר של DELL העולמית.

היום דיברתי(במקרה)עם מנהל מוצרי DELL מ-CMS והוא אכן אישר בפני את הנתונים שרשמתי למעלה.

בנוסף,הוא "זרק" לי גם צ'ופרון קטן:הוא אישר החלפת מסכי DELL בעלי פיקסל שרוף אחד במסגרת האחריות הכוללת,כלומר:עד 3 שנים!

הנ"ל למי שמתעקש...בכללי-הם לא מפרסמים את זה ברבים...

בנוסף-הוא אמר שאצלם לא מתקנים מסכים.כל בעייה-"מקפיצה" מסך גיבוי חדש מהאריזה הניתן ללקוח.

לגבי LCDTV:רכשתי את ה-DELL הראשון שלי אצלם.דבר עם בחור בשם אבי.הוא מכיר את כל ה"תורה"...

נדמה לי שהמחיר אצלם הוא 2165 ש"ח.לדעתי-שווה כל אגורה,רק בגלל האחריות של CMS שתיתן לך גב כלכלי של חברה שלא תיעלם לא מחר

ולא מחרתיים..

עלי לציין שאין לי שום קשר עיסקי/חברי או כל קשר אחר לא עם CMS ולא עם LCDTV.

כל מה שכתבתי -בגלל היותי לקוח מרוצה שרכש מסך אחד,ומתכוון בקרוב מאד לרכוש את השני.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מדובר על חנות רצינית,מוכרת הכי הרבה מסכי DELL המיובאים ע"י המשווק המורשה של DELL בארץ-CMS.

האחריות שלהם ניתנת ע"י המעבדה הראשית של CMS.

רק לידיעה:DELL אינה מנפיקה עבור המעבדות שלה בארץ תעודות אחריות..................(זה אולי יפתיע כאן רבים...)

האחריות בפועל מסומנת ע"י קוד מיוחד שמוקלד על חשבונית הקנייה ונכנס למאגר הנתונים של CMS ומשם למאגר של DELL העולמית.

היום דיברתי(במקרה)עם מנהל מוצרי DELL מ-CMS והוא אכן אישר בפני את הנתונים שרשמתי למעלה.

בנוסף,הוא "זרק" לי גם צ'ופרון קטן:הוא אישר החלפת מסכי DELL בעלי פיקסל שרוף אחד במסגרת האחריות הכוללת,כלומר:עד 3 שנים!

הנ"ל למי שמתעקש...בכללי-הם לא מפרסמים את זה ברבים...

בנוסף-הוא אמר שאצלם לא מתקנים מסכים.כל בעייה-"מקפיצה" מסך גיבוי חדש מהאריזה הניתן ללקוח.

לגבי LCDTV:רכשתי את ה-DELL הראשון שלי אצלם.דבר עם בחור בשם אבי.הוא מכיר את כל ה"תורה"...

נדמה לי שהמחיר אצלם הוא 2165 ש"ח.לדעתי-שווה כל אגורה,רק בגלל האחריות של CMS שתיתן לך גב כלכלי של חברה שלא תיעלם לא מחר

ולא מחרתיים..

עלי לציין שאין לי שום קשר עיסקי/חברי או כל קשר אחר לא עם CMS ולא עם LCDTV.

כל מה שכתבתי -בגלל היותי לקוח מרוצה שרכש מסך אחד,ומתכוון בקרוב מאד לרכוש את השני.

בהצלחה.

ואיך אני בודק את הפאנל? ^^

פורסם

בזמן שהמסך כבוי לוחצים על מקשי "+" ו"תפריט" בו-זמנית, ומדליקים את המסך כאשר עדיין מחזיקים את שני המקשים הנ"ל לחוצים. אחרי ההדלקה והיעלמות החיווי למקור האות הגרפי משחררים את שני המקשים ומיד לוחצים על מקש "-".

בראש התפריט מופיע קוד הפנל:

RT803: S-IPS

PM330: S-PVA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים