עבור לתוכן

LCD לתלת מימד, עריכת וידאו וקצת פוטושופ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם

חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר:) )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך

הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS.

אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ?

וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים

תודה רבה על העזרה

פורסם

לא הבנתי אותך כל כך, אם אתה צריך מסך או 2.

אם אתה צריך 2, אז קח כבר את ה2407wfp של dell שיתן לך תמורה מעולה.

אם אתה צריך מסך אחד עד 1800 ש"ח לגראפיקה הייתי ממליץ על ה971p, אבל כיוון שאתה צריך גם אנימציה אז עדיף להימנע מהמסך ולקחת את הvp930 למרות שהוא לא מגיע מכויל כמו ה971p אבל הוא מהיר ממנו.

בקשר לזמני תגובה וכל הנתונים היבשים האלו שדוחפים לך היצרנים הכל שטויות תקרא בדביק אם בא לך להרחיב את הידע שלך.

אם יש לך אפשרות לחרוג לסביבות ה2100 זה יהיה עדיף כי בתקציב הזה נכנס לך ה2007fp של dell שהוא מצויין לגראפיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

התכוונתי לקנות 2 מסכים ( התרגלתי לשטח עבודה גדול )

המסך הזה חורג מהתקציב כי לפי מה שראיתי בזאפ הוא מתחיל ב 2200 ליחידה.

אז בעצם זה אומר שנשארנו עם view sonic ?

או שיש אופציות אחרות ?

פורסם

יש לך את ה2407wfp בסביבות ה4000~3600 שתוכל לעבוד על אותו מסך עם מס' חלונות במקביל.

פונקציות שיעזרו לך כמו : תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה.

לפי דעתי זה המסך בשבילך אם יש לך את התקציב בשבילו.

אם לא, עדיף את ה2007fp, אבל אמרת שאין לך תקציב בשבילו.

זה אומר שנשארת עם הvp930 ה971p שאיטי ואני לא רוצה להמליץ לך עליו לאנימציות, אז כן נשארת עם הvp930 רק תיקח בחשבון שהוא מגיע פחות מכוייל מה971p ודיוק הצבעים שלו פחות טוב מאשר של ה971p.

פורסם

אם אתה לא עוסק בשום דבר חוץ מגרפיקה,

עדיף לך 971 של סאמסונג

למרות שלעריכת וידאו עדיף VP930

פורסם

אני מבין שמהירות הפאנל חשובה לך לכן ה971P שהוא מסך אמין יותר בצבעים שלו לא יהיה מתאים לך כי הוא איטי יותר מה930 שפחות מדוייק בצבעים שלו.

אם נשפוט לפי משחקים מהירים 971P יראה מריחות.

אם אתה רוצה גם מהירות וגם דיוק צבעים יש לך את האיזו S1931 ב2600 בערך או דל 2007WFP/FP ב-1900/2000 (בקנייה הקב').

דל 24 יתאים לך במקום שני מסכים, יש לו שטח עבודה מספיק גדול. בקנייה הקב' אתה יכול לקנות את גרסאת ה-HC החדשה ב-3500 או את הגרסא הרגילה מאומניטק ב-3600שח. גרסת ה-HC בעלת מכלול צבעים גדול יותר- הת'רד בנושא.

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים אולי אם יש חנות, סגנון אופיס דיפו שאפשר להסתכל על כול המסכים שהוזכרו למעלה ?

פורסם

971P נמצא בכמה מסניפי אופיס דיפו :)

2007WFP כנראה נמצא ב 3 חנויות שמוכורת אותו (NEXTOP LCDTV IQPC) אף אחת מהן לא ב"סגנון אופיס דיפו"

VP930 לא נמצא בתצוגה בשום מקום :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים