פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים יש לי רק דבר אחד לאמר לגבי העלבון הזה שאתה קורא לו סרט"קום באמבל בי!!! קום באמבל בי!!! אין לך רגליים!!! OMG!!! אין לך רגליים באמבל בי!! קום בבקשה באמבל בי!!"שמע ישראל השחקנים גרועים
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים חחחחחח כן אם זה עלבון מאיפה אתה יודע על הקטע הזה ?למה אתה חושב שאני יכול לקרוא לו עלבון? הלכתי לראות אותו
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים יש לי רק דבר אחד לאמר לגבי העלבון הזה שאתה קורא לו סרט"קום באמבל בי!!! קום באמבל בי!!! אין לך רגליים!!! OMG!!! אין לך רגליים באמבל בי!! קום בבקשה באמבל בי!!"שמע ישראל השחקנים גרועיםלא צריך להכליל את כל השחקנים, יש שם את ג'ון טורטורו שזה כבר בונוס.שיה לאבף היה דווקא טוב מאד, אהבתי את המשחק שלו, וכמובן שחקני המשנה גנבו את ההצגה.אבל הבן אדם היחיד שבגללו סבלתי בסרט הוא לא אחר מהבמאי, מייקל ביי צריך לעזוב את הקולנוע, ולחזור לביים קליפים, וכמה שיותר מהר יותר טוב.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים הבונוס האמיתי הוא פיטר קולן הקול של אופטימוס שנתן כמובן את הקול שלו בסדרה המקורית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.