עבור לתוכן

לול @ ערוץ הקניות

Featured Replies

פורסם

רק אם הם אכן הזולים ביותר בארץ עבור אותו מוצר ובאותם תנאי עיסקה. מכיוון ותנאי העיסקה כוללים שיווק ומסירת מידע דרך הטלוויזיה, הם היחידים שעושים את זה ולכן נראה לי שהם לא עוברים על החוק וזה לא נחשב להטעיה(למרות שזה מסריח).

כלומר אם מחר יפתח ערוץ למכירת מחשבים (דרך הטלוויזיה) במחירים יותר זולים משל ערוץ הקניות, אז הם יהיו חייבים להוזיל/לחזור מהצהרתם?

כי אחרת יש לצרכנים עילה לתביעה לא?

• תגובות 118
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שכן, אלא אם יהיו להם איזה שהם תנאי עיסקה ייחודיים כמו תשלום בצ'קים וכו'.

פורסם

כלומר אם מחר יפתח ערוץ למכירת מחשבים (דרך הטלוויזיה) במחירים יותר זולים משל ערוץ הקניות, אז הם יהיו חייבים להוזיל/לחזור מהצהרתם?

לא, כי אז הם יביאו מקלדת של "pontiac"

ואז הם יהיו היחידים שיש להם אותה וזאת תהיה העסקה הזולה בארץ שכוללת את המוצר של פונטיק...

יש?

:smile1:

פורסם
  • מחבר

אם הם ימכור מחשב בול כמו של ערוץ הקניות,במחיר זול יותר,אז ערוץ הקניות יצטרך להוזיל את המחיר שלו,או להגיד שזה לא המחיר הכי זול בארץ.

פורסם

אני בטוח שהם מוכרים המון

סבא וסבתא שהבטיחו מחשב לנכד ועוד הרבה אחרים שלא מבינים כלום אבל צריכים מחשב לילד (שגם לא מבין הרבה)

שוק "הלא מבינים" ענק וגדל בהתמדה

אז? האתר הזה קיים בשביל להלחם בחוסר הידיעה הזה.

פורסם

ממש אתר לסבא וסבתא

פורסם

ממש אתר לסבא וסבתא

מה לעשות?

מי שאין לו ידע, נדפק.

וזה נכון לגבי כל תחום, לאו דווקא מחשבים.

פורסם

אבל במחשבים יש את ההכי הרבה קומבינות !

טכנאי יכול לעשות עבודה של חצי שעה (פירמוט) ולקחת 300 שקל כמו כלום !!

להתקין אנטי וירוס (כמובן עותק לא חוקי) יכול להגיע בלי בעיה ל 150 שקל...

תחשבו על זה נגיד אתה עושה 6 עבודות ביום (שזה ממש מעט יחסית), זה יוצא ליום משהו כמו 1200 שקל, ולא עשית בעצם כמעט כלום !

אם מחשבים את זה לפי משכורת חודשית כבר מגיעים לסכומים לא הגיוניים... ואני בטוח שיש אנשים שעושים את זה !

זה כזה מרגיז...

פורסם
  • מחבר

אבל במחשבים יש את ההכי הרבה קומבינות !

טכנאי יכול לעשות עבודה של חצי שעה (פירמוט) ולקחת 300 שקל כמו כלום !!

להתקין אנטי וירוס (כמובן עותק לא חוקי) יכול להגיע בלי בעיה ל 150 שקל...

תחשבו על זה נגיד אתה עושה 6 עבודות ביום (שזה ממש מעט יחסית), זה יוצא ליום משהו כמו 1200 שקל, ולא עשית בעצם כמעט כלום !

אם מחשבים את זה לפי משכורת חודשית כבר מגיעים לסכומים לא הגיוניים... ואני בטוח שיש אנשים שעושים את זה !

זה כזה מרגיז...

לא רק במחשבים...

קח לדוגמא אדם שלא מבין במכוניות - אם הוא הולך למוסך\הולך לקנות אוטו חדש הולכים לעבוד עליו על ימין ועל שמאל.

כל דבר היום זה קומבינות,ומנסים לדפוק אותך כמה שיותר ברוב המקומות. ככה זה הטבע האנושי

פורסם

היום לכל דבר הכי בסיסי צריך ידע כלשהו בשביל שלא ידפקו אותך

פורסם

לוח אם תומך ויסטה.. :s07::bash::kopfpatsch: :kopfpatsch: :lol: :lol: :screwy:

פורסם

אם הזכירו מוסכים אז בתור אחד שעבד במוסך אני מכיר כמה טריקים על גבול המותר/אסור שמשתמשים בהם חופשי

לדוגמא אחד שלא חשבתם עליו

מוסכניקים אוהבים להעסיק מכונאים עם עיניים טובות כי זה משתלם להם.

הכנסתם את האוטו לטיפול 10000 וציפיתם להוצאה המוכרת של שמן ולפעמים גם ברקסים

פתאום מתקשרים ומספרים לכם שמשאבת המים עומדת ללכת (לא נורא רק 1200 שקל)

אתם שואלים בבהלה כמה זמן עוד אפשר לנסוע איתה

התשובה המקובלת היא שעה, יום, שבוע, חודש בקיצור אין זמן מדוייק אבל טורחים לספר לכם שאם היא הולכת אז נקרעות עוד רצועות ובקיצור אתם מסכימים לתוספת הבלתי צפויה.

מה קרה באמת? המכונאי המוכשר גילה על המשאבה סימנים מוקדמים לבלאי מואץ אבל זה לא אומר שהמשאבה עומדת ללכת בקרוב וגם אם היא עומדת ללכת אז יש הרבה סימנים לפני כמו רעש ועליה בחום המנוע ואתה צריך להיות עיוור וחרש כדי לא להבחין בהם.

פורסם

היום לכל דבר הכי בסיסי צריך ידע כלשהו בשביל שלא ידפקו אותך

בשביל זה יש את הפורום :xyxthumbs:

אה וגם זאפ ;D

פורסם

זאפ לא עדכני ברוב המקרים, אבל כן, בשביל שלא יעבדו עליכם בתחום המחשבים (וממגוון סיבות חשובות אחרות) הפורום הזה קיים, למשל, בשביל שחס וחלילה לא תעיזו לקנות 8600GT (באופן כללי) עם 512MB של זיכרון גראפי, כי זה סתם גימיק - הוא לא באמת מנצל את הזיכרון הזה.

פורסם

זאפ לא עדכני ברוב המקרים, אבל כן, בשביל שלא יעבדו עליכם בתחום המחשבים (וממגוון סיבות חשובות אחרות) הפורום הזה קיים, למשל, בשביל שחס וחלילה לא תעיזו לקנות 8600GT (באופן כללי) עם 512MB של זיכרון גראפי, כי זה סתם גימיק - הוא לא באמת מנצל את הזיכרון הזה.

גם לא למסכים גדולים? כי כשקניתי את הדל 20" המליצו לי ללכת על כרטיס עם 512 מגה, במקרה שלי זה היה 7600GT/1950PRO, למרות שבסוף בגלל חוסר תקציב הלכתי על 256 מגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים